2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım sancıların devam ediyor mu peki eminim ki çok zorluyordur Allah yardımcın olsun bebek makat geliş mi
Yok bebegin kafasi makatta degil yukarda ebede söyledi. Suan normale döndüm bitti ağrılar bebegin hareketlerini hissediyorum
Resmen bir bebek daha geliyor ve ben hala işe gitmek için yoldayım

Vaktiyle gelsin kuzucuk, bizi haberdar et canım. Açılma varsa dediğin gibi geldi gelecek
kız hic beklemiyodum hersey bi anda olmaya basladi dha dr kontrolume 1 hafta vardi
Aaaaa keşke doğumu durdurulur birsey yapsalar daha erken değil mi ama ya
35+2 yim
Ebe normal 30. Haftada bile gelen oluyor dedi
Ya bazı hareketler var YouTube da bebeğin dönmesi için yapılan son anlarda tabi suan bunlar zararlı mı olur bilemiyorum ama umarım tek seferde su gibi bir doğumun olur
Bilmiyorum sormak hic aklima gelmedi ama dr gidicem bebek kac kg onu bile bilmiyorum ki o zmn sorucam

Kızlar günaydin 38+3 üm perşembe sezaryenim var heyecanlıyım artik catı ağrısından yuruyemiyorum sicaklar çekilmez oldu biran önce gelsin istiyorum ama doğunca olacaklardan korkuyorum
Hayırlısıyla kucağına al inşallah
Bence doğunca bir oh çekeceğiz şimdiki yaşadıklarımız da kolay değil ki bir de o tatlı eller ayaklar her şeyi unutturur gibime geliyor sağlıklı güzel doğumlarımız olsun hepimizin

İnşallah sağlıkla çabucak gerçekleşir doğumun ve bebişine kavuşursun canım dualarımız seninle

Görmek için sabırsızlanıyorum ama sütüm gelecek mi sarilik olacak mi göğüslerim yara olur mu bir sürü korkutucu şey var onlar ürkütüyor beni yaşayıp göreceğiz artik
Hastane icin oda suslemesi gereksiz pahalı geldi bana onun yerine biz kendimiz balonlar susler aldik son gece tüm aile balon sisirme partisi yapacaz

Benimde doğumdan 1 hafta önce bu şekildeydi. Düzensiz sancılar çıkmıştı 3 cm açılma vardı. Bebek kanal da değildi. Doktor eve git dedi suni şancı verecek seni sıkıntıya sokmicam dedi. 6 gün sonra geldi kolayca. Belki öyle olur. Hayırlı vakitte sağlıkla gelsin inşallah

Bi minik el de bizden gelsin
Eridim o duduşlar parmaklar güzelliğini anneden mi almış acaba
Ağrın geçmiş sanırım inşallah su gelmeden az daha bekler canım :) hadi hayırlısı olsun inşallah

Seni -Sunshine e yönlendiriyorumm canim pişik kremi içerikleri hakkında bilgin vardır seninn
Ben de bepantol pişik önleyici aldım
Temiz içerikli markalar var da sonraya bıraktım. pişik olmasın diye prima aldık bakalım oturur ağlarım çocuğun canı yanarsa
Sıklıkla Önceden ısıtılmış zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum

Kızlar son günler de ishal yaşayan annelerimiz vardı happy mom uygulamasi böyle diyor

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-23-09-55-37-321_tr.com.happydigital.happymom.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 70
Yaa teşekkür ederiz Ağız, burun,çene bana daha çok benziyor. Bakalım büyüdükçe nasi değişecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…