2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bi bebek daha geliyor şuan elim ayagım titredi..durum nedir canım şuan

Ben de süslemeyi gereksiz buluyorum. Süsleyenlerinki çok güzel oluyor ama benim ona hevesim yok isimliğini bile yaptırıp evde direk kendi odasına astım herkesin gönlüne göre olsun inşallah kendi emeğinizle yapmanız da güzel bir anı olur ailece

kızlar kasılma ile bebek hareketlerinin veya hıçkırığın farkı nasıl nasıl ayırıyorsunuz? iki gündür bebek aşırı hareketli gibi hissediyorum ama kasılma mı acaba diye tereddütteryim, nst de de çıkıyor bazen kasılma?
kasılmada karın ağrısı gibi mi oluyor?

Kızlar dün size bahsettiğim kahverengili akıntı 2 kere daha geldi doktoruma yazdım yarım saat önce. Muhtemelen çatı muayenesi etkisidir ama gel bi nst bakalım, tehlikeli vs bi durum varsa müdahale etmek gerekiyor dedi. Eşim yolda şimdi onu bekliyorum, gelince hemen hastaneye geçeceğiz inşallah doğum başlangıcı vs yoktur dua edin bol bol olur mu, biraz daha kalsın miniğim

Vaktiyle gelsin canım benim ne erken ne de geç ikisi de kolay değil çünkü.

İçinin rahat etmesi için gitmen tabiki de çok faydalı bu durumda. Bizi de haberdar et olur mı aklımız sende

Bol bol foto bekliyoruz o zaman
Sen hiç endişelenme bence senin için 39+ hissediyorum

Vaktiyle gelsin canım benim ne erken ne de geç ikisi de kolay değil çünkü.

İçinin rahat etmesi için gitmen tabiki de çok faydalı bu durumda. Bizi de haberdar et olur mı aklımız sende
Tabiki herşey bir tana önemli olan zamanında gelmesi geldi eşim yoldayız şimdi gidiyoruz, haber veririm tabiki

Eki Görüntüle 3116728
Minik bir yumruk bırakalım buraya
Yaaa çok güzel değil mi
Canım benim Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kavuş bebişine evine gelsin
Nişan aslında kahverengi değil de pembemsi gibi daha çok böyle şeffaf akıntıda kan varmış gibi değişik bişey bekle bakalım 1. De nişandan 12 saat sonra 2. De 4 5 saat sonra başladı sancılar bende
Ne güzel yazmışsın ve aşırı olgun birisin çok iyi gerçekten yaşam felsefesi önemli sizin gibiler daha çok doğursa ve bu kafada insancıklar bıraksa
22.08.22 veeee biz dogduk
İyi ki doğdunuz sağlıcakla güzel günler görün inşallah

İnşallah sağlıkla çabucak gerçekleşir doğumun ve bebişine kavuşursun canım dualarımız seninle
Amin canim insallah
Sen kacinci haftada baslamisti canim
Belkide senin ki gibi olcak dedigin gibi bana cok yakin ben 35+2yim
Aynen su gelir dedim ama beybi kanala girmemis hic girmeyede niyeti yok gibi ya oturmus tepeye mıh gibi
Bi bebek daha geliyor şuan elim ayagım titredi..durum nedir canım şuan
Saat 1 randevu aldim bakalim dr ne yorum yapcak onemli olan o
Kac kg olmus ogreniriz
Agrın sancin yoksa dogum baslangici olmaz dün ebe benide uyardi cati muaynesinden sonra belki kahverengi akinti vs gelirse korkma orayla oynadigim icin gelir dedi 30 50 70 sanciyla benim 1 cm acildi bisey olmaz allahin izniyle
Bide ebe panik yapma panik dogumu daha cok tetikler felan dedi belkide sankinlestirmek icin dedi

Bol bol foto bekliyoruz o zaman
Sen hiç endişelenme bence senin için 39+ hissediyorum
Ben de nedense son ana kadar bekleyeceğim gibi hissediyorum kuzum

Erken doğum riski gözükmüyordu, bu rahim ağzı uzunluğu da 3.4 falandı heralde ondan. İzne çıkıp azıcık evde yatayım öyle gelsin bebeğim

Çok yoruldum çünkü.
Kızlar son haftamı çalışıyorum şükürlercee sonuna kadan dayandım yıkılmadım ayaktayım ama sürünme modunda havalar ekstra sıcak ha gayret
O zaman dans
Ben de öyle hissediyorum işte vakit hızlı geçiyor ama sıcaklardan öldüm.

Benim de 31 Ağustos son, 30 Ağustos da tatil, bu hafta son diyebilirim ben de

ben de ilk kolostrum sütü pompayla sağıp kaşıkla verdim sonra silikon göğüs ucunu denedim onunla tutunca onda kaldım emzirdikten sonra lansinoh krem sürüyorum bir de gümüş kapak kapatıyorum rahatlatıyor biraz sancılı oluyor ama doysun yeter ki emsin süt için de bol su iç emzirmeden önce ve sonra çoğalır zamanla inşallah

Yengemin de küçüktü hala emziriyor 2 yıl olacak nerdeyse benim memem büyük ucum yok emziremedim ilk etapta

Kızlar son haftamı çalışıyorum şükürlercee sonuna kadan dayandım yıkılmadım ayaktayım ama sürünme modunda havalar ekstra sıcak ha gayret
ohhh hadi gözün aydın :) darısı başımıza
normalde benimde 9 eylül 37. haftam ama izmir sıcağına dayanamıyorum artık
haftaya da çalışıcam 2 eylül de ayrılıcam allah izin verirse...

Nişan aslında kahverengi değil de pembemsi gibi daha çok böyle şeffaf akıntıda kan varmış gibi değişik bişey bekle bakalım 1. De nişandan 12 saat sonra 2. De 4 5 saat sonra başladı sancılar bende

3 kere daha oldu benzer akıntı, doktoruma sordum, gel bi nst bakalım dedi. Bebeğin suyu da azalmıştı o yüzden risk almak istemedi. Suan nst deyim, 30 dk kalıcam

kızlar doğum sonrası korse konusunda doktoruna danışan var mı ?
yeni doğum yapan arkadaşlar takıyor mu mesela
ben takmak istiyorum, annem kuşak filan yapalım diyor hatta

Canım nişanın parça parça geldiğini de okumuştum diğer topiklerde en hayırlısı sağlıklısı olsun sizin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…