2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228

Çok teşekkür ederim öyle diyorlar bende bayaa rahatladım o yüzden Denizci benim kardeşim , çok sevmiş çok düzenli temiz bir şehir insanları iyi , güzel gecicek dedi. Girişken çok saygılı efendi bir çocuktur kardeşim , kardeşim diye demiyorum herkes sever. İçimi rahatlattıniz Allah razı olsun

Anlıyorum seni insan ay doğuruyorum galiba oluyo inşallah sağlıkla gelsinler bütün bebişler

Yiaaa benim de kedosum var ben de çok merak ediyorum ne yapacak diye ama bence de şapşal kaçacak gibime geliyor seninki gibi yaa ama sonradan alınırlar bence kediler 2 güne alisabiliyor
Bugün geldi bi kafasını kokladı kendi rızasıyla, bebiş ağlayınca kaçtı gitti
Ben çok istiyorum yakın olsunlar, ama doktor 1 ay uzak dursun sonra sorun olmaz dedi

Et işe yaramış he

Ben de iki gündür öğlenleri yiyorum bakalım nasıl etki edecek:)

Maşallah her şey güzel devam ediyor
Yaramış herhalde vitaminlenmiş çocuğum çok şükür canım. Şu an tahlil bekliyoruz sabah acillik oldum ilk defa tansiyonum 14/9 oldu normalde hep 10/8dir. Gece baş ağrısıyla başladı doktorumda son haftalar riskli diye bir sürü tahlil istedi hayırlısıyla temiz çıkarlar inşallah

Geçmiş olsun canım

Bir önceki nst kontrolünde benim de 12-8 çıkmıştı eskiden hep 10-6/7 falan çıkardı doktor bana da takip et demişti. Temiz çıkar inşallah.

Kızlar bugün doğumu sordum 16.250tl sgkyla dediler. Doğum sigortam var dedim o zaman bir hafta öncesinden onay alacağız şirketten dediler nasıl olacaksa normal doğumda doktor söyler size tahmini dediler inşallah bir sıkıntı çıkmaz. İlave kalırsakta her gece başına 2500tl dediler. Oda süslemesine organizasyona fotoğrafçı dahil 5400tl istediler şok oldum bu ne ya sünnet düğünü mü yapıyoruz dedim kendi kendime yaptırmayacağım vazgeçtim. Doğum sonrası zaten bebek fotoğrafçısıyla anlaşmıştım o yeter artık ailecek çekecek bizi zaten.

Geçmiş olsun canım

Bir önceki nst kontrolünde benim de 12-8 çıkmıştı eskiden hep 10-6/7 falan çıkardı doktor bana da takip et demişti. Temiz çıkar inşallah.
Sağ ol canım. Nst güzel çıktı bebeğim nabzı falan çok iyi dedi doktor. Açıkcası ben temiz çıkacağına inanıyorum baş ağrısı geçmeyince yükseltti bence ama bakalım beklemedeyiz

Pek pahalıymış özellikle şu magazinsel olan fotoğraf vs süsleme olayı falan. :/ Hangi hastane bu? İzmir’de egepolde normal oda 6000₺, suit odalı(çift WC-banyo) 8000₺ imiş. Fotoğraf oda süslemesi vs dahil. Ama içinde doktora ödenecek ücret yok tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…