2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gerçekten artık herseyin dozu kaçtı. Kim ne tutturursa bu piyasada, korkunç fiyatlar yaaa ne bu böyle. Biz zamanında düğünümüze bu kadar para vermedik benim de 14.000e aldığım doğum paketi 21.800 tl olmuş. Ayy valla Allah yardım etsin. Ayrıca da oda süslemesine birsürü paravs veriliyor, sonra hep balonlar süsler çöpe gidiyor. Yazık günah gerçekten

İyiymiş ama doktor parası falan yine 15kyı bulur belki. Ben medicalparka gidiyorum canım oranın bu fiyatlar.
İyice abartmışlar ya zaten alıp evede götürülmez hastanede mikrop eve sokamam yanii çöpe gidecek para resmen.

Kızlar buraya 20 yi geçmiyor yazdım 2 dk geçmedi böyle oldu ama bn hiç bişi hissetmedim

Eklentiler

• IMG_20220823_171825.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 74
Dün ve bugün kasıklarımda ki baskı aşırı arttı. Yürümek oturup kalkmak aşırı zorlaştı birden. Sanki kasıklarıma beton dokmusum gibi.ara ara sancılı da oluyor .gaz sancısımi diyorum idrar yolu enfeksiyonu falan mı diyorum kafamda deli sorular zaten agirlasmistim ama bu iki gün çöktüm resmen

Aynen öyle valla o paraları verip çöpe gideceğine miniğime yatırım yaparım daha iyi, kendim bikaç süs alırım ablam halleder ekonomik yollu oldu da bitti
Ya ben aslında onların yapacakları kapı süsü çikolata takı yastığı vs hepsini yaptırdım ama hastaneye götürmek istemiyorum ortamın mikrobundan dolayı. Evde odasına yerleştirdik zaten. iki balon, meşrubat, süslü masa içinde o kadar para vermeyeceğim açıkcası 1.yaş doğum günü olsa yine neyse çok iyi düşünmüşsün bencede canım

Ben de aynı şekilde hastaneye götürmek istemiyorum özellikle de hastalık bu kadar artmışken. En güzeli kendimiz 2 balon alıp asmak, bir de tül alır iki süsleme yaparız oldu bitti zaten hastaneye kimse ziyarete vs gelsin istemiyorum ben corona vs sebebiyle, hatta eve de bi süre kimse gelmesin

Aynen bende biraz yaptırdığım çikolatalardan ve kolonya götüreceğim apar topar gitmezsek tabii bizimde hastaneye anneler gelecek sadece. Eve babalarıda çağıracağız tabii görüp giderler zaten hemen. Başka bizde bir süre istemiyoruz kimseyi. Allahtan çevremizdeki herkes anlayışlıda illa geleceğim diye diretecek kimse yok

Kızlar 3 kilo 48 cm olmuşuz 0 açıklık sancının devamıda gelmedi sanırım doğmayacak Yüzünü kapamakla meşgul kendisi nasıl kendimi gizlerim diye uğraşıyor şu resme bakarmısınız yazık değilmi bana çatıda biraz ugraştı bugün farkettim tetiklemek istedi sanki

Eklentiler

• IMG_20220823_181559.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…