2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Maşallah yumuk suratli daha dogmayacak demekki

Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benim eşimin ailesi zaten hem yaşlı hem de uzakta onlar gelmeyecekler,zaten6yatılı misafir hiç kaldıramam O yüzden benim anne ve babam gelir, bir de ablam yeterli. Ben de aynı şekilde çikolata yaptırıp ondan biraz götüreceğim hastaneye, hatta iyi aklıma geldi ben çikolata yaptırmadım hala yarın falan halledeyim ben onu malum bizim miniğin sağı solu belirsiz

Malesef başka bahara kaldı
Yaa maşallah, demek ki keyfi yerinde içeride annesi bırak kalsın Belki de sancılar çıktı diye tetiklemek istemiştir normal olsun diye bilemedim, sağlıkla zamanında gelsin inşallah minik

Ayy bende öyle yatılı kalabalık lohusayken asla çekemem gözüme batar her şey zaten bebek odası yaptık misafir odamızı anneme verdik. Salondan başka yatacak yer yok misafire yaptır canım artık belli olmaz doğum işleri. Bizim gerçi daha yol uzun gibi niyeti yok hiç kanala falan girmemiş daha nst’de iyiydi 0 sancı.

Aynen ya ben de istemem misafir falan gözüme batar. Annemle aynı binadayız o yüzden çok rahatım Benim bebiş de daha kanala girmemiş doktor bugün baktı, nst de aynı bende de 0 sancı ama her an roller değişebilir. Eşim de 3 gün yıllık izin almış pazartesiye kadar evde olacak, hem dinleneyim hem de yanında olayım dedi, yarın süs püs, çikolata vs. işini halledelim en iyisi

Son düzenleme:
Baş ağrın bence etten canim. Aynı zamanda tansiyonunda...

Bugün geldi bi kafasını kokladı kendi rızasıyla, bebiş ağlayınca kaçtı gitti
Ben çok istiyorum yakın olsunlar, ama doktor 1 ay uzak dursun sonra sorun olmaz dedi
yaa kuzuşlarım benim <3 sevmek istiyor ama korkutmak istemiyor işte o da abisi veya ablası oldu sonucta :)1 ay cok bi süre değilmiş ama ben uzak tutmam heralde, benim için ikisi de evlat hatta mia kıskanır mı diye üzülmüyor değilim inşallah kıskanmaz :9

Bencede canım hazır eşim evdeyken bitir her şeyi insan rahatlıyor hepsi hazır olunca birde. Benimde 30unda temizlik var oda bitsin üstümden yük kalkacak

Baş ağrın bence etten canim. Aynı zamanda tansiyonunda...
Yok canım alakası yokmuş doktorum daha çok et ye dedi hatta çünkü protein kaçağı çıktı idrar tahlilimde. Bu tetikliyormuş tansiyonu takip altına aldırdı düzenli ölçüm yapacağım artık.

Bencede canım hazır eşim evdeyken bitir her şeyi insan rahatlıyor hepsi hazır olunca birde. Benimde 30unda temizlik var oda bitsin üstümden yük kalkacak
Aynen öyle bitireyim de kafam rahat etsin, benim temizlik cuma bitti, öyle bi rahatlık geliyor ki insana valla mis gibi, az kalmış senin de 1 haftacık

Çok geçmiş olsun, düzenli takip et tansiyonu benim de bugün 13/7 çıktı doktorum sabah akşam takip et dedi ben de takipteyim bakalım

Çok geçmiş olsun, düzenli takip et tansiyonu benim de bugün 13/7 çıktı doktorum sabah akşam takip et dedi ben de takipteyim bakalım
Hiç hayatımda tansiyonum çıkmamıştır hep 10/8 falan gelirdi. İlk defa çıktı doktorda sıkı takibe aldırdı tabiii bakalım protein kaçağı için yine tahlil vereceğim perşembe günü

Hiç hayatımda tansiyonum çıkmamıştır hep 10/8 falan gelirdi. İlk defa çıktı doktorda sıkı takibe aldırdı tabiii bakalım protein kaçağı için yine tahlil vereceğim perşembe günü
Benim de aynı şekilde, hep düşük tansiyonlu biri oldum hayatım boyunca. Gebelikte de ilk defa bugün çıktı ama gün içinde yaptığım diğer ölçümler normal bakalım takip edeceğim. İnşallah senin de tahliller temiz çıkar ve sorunsuz atlatırız son haftalarımızı

Ahhh zaten en sıkıntısı onlar, ben ıslak zemin fayanslarını, mutfak dolaplarını falan da sildirdim resmen bi rahatlama geldi
Bende öyle yaptırıyorum banyoları falanda yıkatıyorum fayansları komple güzel oluyor duvarlar
Ahh inşallah canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısıyla atlatalım hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…