ahaha valla kız mı diye tek kart çektim nette, nötr çıktı sizden saklanan bazı gerçekler olabilir sezgilerinize güvenin sorunuzun cevabı sizden yaşça büyük ve tecrübeli birinde olabilir diyor doktorunu anlatıyo heralde nette yaz tek kart tarot diye yoğunlaş bi sol elle çek kart ne çıkacak bebek erkek mi veya kız mı diye sor içinden onu düşünerek çekk
Koz dr umun tahmini doğrumu çıkacak acaba ama gerci benden gizlemedi direk ben sorunca bakayim kemik yapısı sanki erkek gibi ama yinede erken 4 ay söylerim dedi kiz doğru çıkıyor mu ki dediğin tarot falı bakayim tlfndan okursa bakarim olmasa bilgisayar esimde bakamam
Koz dr umun tahmini doğrumu çıkacak acaba ama gerci benden gizlemedi direk ben sorunca bakayim kemik yapısı sanki erkek gibi ama yinede erken 4 ay söylerim dedi kiz doğru çıkıyor mu ki dediğin tarot falı bakayim tlfndan okursa bakarim olmasa bilgisayar esimde bakamam
Hayırlı olsun cnm ilk evlendiğimizde kirada oturdum bende zordur bilirim Allah kirada oturmak zorunda olanlara kolaylıklar versin gerçekten öyle kötü bir zamandayızki geçenlerde haberlerde bodrumunda altında bir 1+1 daireye ev sahibi 1500 TL kira istiyordu çok şaşırdım ben İstanbul’u çok seviyorum çocukluğum orda geçti babam emekli olana kadar Samsun’a yerleştik sonrasında zaman zaman gelirim gezmek için en az senede iki kez ama sadece gezilip ziyaret edilecek şehir yaşanırlığı kalmadı bence çok zor yaşamak hayat heryerde pahalı aslında ama orda hem stresli hem pahalı
ahaha valla kız mı diye tek kart çektim nette, nötr çıktı sizden saklanan bazı gerçekler olabilir sezgilerinize güvenin sorunuzun cevabı sizden yaşça büyük ve tecrübeli birinde olabilir diyor doktorunu anlatıyo heralde nette yaz tek kart tarot diye yoğunlaş bi sol elle çek kart ne çıkacak bebek erkek mi veya kız mı diye sor içinden onu düşünerek çekk
zahrada simdi baktim tek tarot falina kiz mi olacak diyorum kart seçiyorum cevap hayir erkek mi olacak diyorum kart seçiyorum hayir çıkıyor hepsinde ya ne olacak
Ben üşengeçlikten yapmam herhalde düğün bile yapmadım sen düşün niyeyse sevmiyorum öyle şeyleri hiç hitap etmiyo bana anı olarak kalacak çok güzel aslında ama işte heves yok
zahrada simdi baktim tek tarot falina kiz mi olacak diyorum kart seçiyorum cevap hayir erkek mi olacak diyorum kart seçiyorum hayir çıkıyor hepsinde ya ne olacak
Ay amin inşallah :)
Bu arada bana da doktor galiba erkek , yine de erken demişti ama perinatolog ısrarla söylemedi cinsiyetini. Aslında görmüştür diye düşünüyorum ama yine de söylemedi. Çok merak ettim ya.
Oğlum yumurtanın sarısını yemedıgı ıcın bende yapayım boşa gıtmesın dedım ıcındekı mınıcık yuvarlak boş çıktı ama eşim bunu yaptıgımı ogrenınce yuzuk testınde bıle mantık arayabılırım bunda değil dedi yaptıgıma çok guldu
Oyyy maşallah şunun güzelliğine hayvan delisiyim ben de çok seviyorum kedilerimi (iran ve shorthair cinsiydi) çok tüy döküyo diye eşimin alerjisinden arkadaşıma vermek zorunda kaldım. Sonra gittik bu şebeği sahiplendik
Oyyy maşallah şunun güzelliğine hayvan delisiyim ben de çok seviyorum kedilerimi (iran ve shorthair cinsiydi) çok tüy döküyo diye eşimin alerjisinden arkadaşıma vermek zorunda kaldım. Sonra gittik bu şebeği sahiplendik
Suratını ısırdığım maşallahh. Ben de 10 yaşımdan beri kedi bakıyordum. senelerim geçti kedilerle. Ama köpek bambaşkaymış, çıldırıyorum, venüsü öpmelere doyamıyorum
Ayy bu tarot beni sinir etti dr un yaniti doğrumu diyorum evet diyor kızmı diyorum yine evet diyor ee dr erkege benziyor dedi ben kiz istiyorum ikisine de evet diyor bu defa sinir oldum