2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Koz dr umun tahmini doğrumu çıkacak acaba ama gerci benden gizlemedi direk ben sorunca bakayim kemik yapısı sanki erkek gibi ama yinede erken 4 ay söylerim dedi kiz doğru çıkıyor mu ki dediğin tarot falı bakayim tlfndan okursa bakarim olmasa bilgisayar esimde bakamam

olur olur googleda yaz tek kart tarot çekme diye ilk site. ne çıkacak merak ettim yoğunlaş sol elle çek bak çokomelli orası

Maalesef çok zor İstanbul'da hayat ama iş güç aile hey şey burda bırakıp gidemiyosun da

zahrada simdi baktim tek tarot falina kiz mi olacak diyorum kart seçiyorum cevap hayir erkek mi olacak diyorum kart seçiyorum hayir çıkıyor hepsinde ya ne olacak

Ben üşengeçlikten yapmam herhalde düğün bile yapmadım sen düşün niyeyse sevmiyorum öyle şeyleri hiç hitap etmiyo bana anı olarak kalacak çok güzel aslında ama işte heves yok
Bende üşeniyorum yapmam dışarda resim işi yalan zaten daha nisan düğün resmimden bile çıkarmış değilim

Ayyy sıze çok guldum Z zahrada S Shryldz ınşallah yakında ogrenırsın sana gecen ınstagramda duydugum bır yontemı soyleyeyım yumurtayı haslıyorsun ıcındekı sarıyı bozmadan cıkartıyosun sac teliyle sarıyı kesıyorsun ıcı bossa kız doluysa erkekmış kadın kıme yaptıysa dogru cıkmış bana komık geldı ama

ay yapıcam akşam atıcam bakayım onda bile kız mı çıkacak :d evde msiin sen kalk yumurta haşla hemencik ne çıkacak bakalım S Shryldz

Ay amin inşallah :)
Bu arada bana da doktor galiba erkek , yine de erken demişti ama perinatolog ısrarla söylemedi cinsiyetini. Aslında görmüştür diye düşünüyorum ama yine de söylemedi. Çok merak ettim ya.
Kemik yapısından biliyrlar ama tam haftasını bekliyr bazı doktorlar

ay yapıcam akşam atıcam bakayım onda bile kız mı çıkacak :d evde msiin sen kalk yumurta haşla hemencik ne çıkacak bakalım S Shryldz
Oğlum yumurtanın sarısını yemedıgı ıcın bende yapayım boşa gıtmesın dedım ıcındekı mınıcık yuvarlak boş çıktı ama eşim bunu yaptıgımı ogrenınce yuzuk testınde bıle mantık arayabılırım bunda değil dedi yaptıgıma çok guldu

Bizim taşınmak zorunda olmamızın bir diğer sebebi de koca kızım
Oyyy maşallah şunun güzelliğine hayvan delisiyim ben de çok seviyorum kedilerimi (iran ve shorthair cinsiydi) çok tüy döküyo diye eşimin alerjisinden arkadaşıma vermek zorunda kaldım. Sonra gittik bu şebeği sahiplendik

Eklentiler

• A9D7E7B2-6C9F-4EE1-A4DB-A6C2C90060B1.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 65

Suratını ısırdığım maşallahh. Ben de 10 yaşımdan beri kedi bakıyordum. senelerim geçti kedilerle. Ama köpek bambaşkaymış, çıldırıyorum, venüsü öpmelere doyamıyorum

Çektim bende kız bebeğe hayır erkek bebeğe evet çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…