2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ay yapıcam akşam atıcam bakayım onda bile kız mı çıkacak :d evde msiin sen kalk yumurta haşla hemencik ne çıkacak bakalım S Shryldz
Hangi sayfa bakayim tamam hemen hasliyorum ama nasil olacağını tam olarak anlamadim resimde yükleyemiyorum buraya ☺ bende bisey okudum internette sag serce parmaginda nabiz attigini hissedersen kiz solda hissedersen erkekmisbama buda bana sacma geldi

Suratını ısırdığım maşallahh. Ben de 10 yaşımdan beri kedi bakıyordum. senelerim geçti kedilerle. Ama köpek bambaşkaymış, çıldırıyorum, venüsü öpmelere doyamıyorum
İsmi çok güzelmiş bizimki de mars çok yaramaz ama ergenlikten diye düşünüyorum yaşını alınca düzelir herhalde

Ben de şöyle bişey gördüm bu göbek ortasındaki çizgi oluyor ya o göğüs altına kadarsa erkek sadece göbek altındaysa kız oluyormuş benim göğüs altına kadar çıkıyor o çizgi bana da doktor %80 erkek dedi bakalım tutcak mı

Onu bende görmüştüm ama cizgi felan yok bende onda bile belirsiz

2 gündür göbeğim ekstra şişti dedim sabah ben de bi resim çekeyim göbek güncellemesi yapayım ama olmadı hayır kilom da artıyo ama anlamıyorum nerelere gidiyör. Gerçi ele geliyorum artık ahaha

Eklentiler

• 63D72560-1B13-4F4D-864E-60FBC2C3F6D6.webp
    28 KB · Görüntüleme: 90
  • 53F67812-80E6-4E6E-A5CC-FE649123E5E3.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 90
ayy yalan annem yalannn koştur koştur gittim tuvalete göbek altında çizgim benim

2 gündür göbeğim ekstra şişti dedim sabah ben de bi resim çekeyim göbek güncellemesi yapayım ama olmadı hayır kilom da artıyo ama anlamıyorum nerelere gidiyör. Gerçi ele geliyorum artık ahaha
maşallahlık vücutlarr ya inanılmazsınız kızlaar anaa sende de erkek ama fışkırık göbek yok bende neden var

maşallahlık vücutlarr ya inanılmazsınız kızlaar anaa sende de erkek ama fışkırık göbek yok bende neden var

Karın yapısındandır kuzum, amaaan hepimizin evrileceği nokta kocuman kocuman göbekler ama senin vücut da çok iyi bence sadece bebiş çıkmıştı çok tatlı

Alemsin valla, her yol var bir ara cinsiyeti öğrenmeme, dogumda öğrenme sürpriz akımı vardı bizim grup hepimiz meraklıyız

Ben karistirmadigim icin cok da sevdiklerini dusunmuyorum beni zTen bir yabanci gelin benim , diger ikisi akraba

Emiyorsa 6.ay zor olur. Gidip odasina emzirmek zor is ben 2.yi 14 aylikkken ayirmistim . 10 aylikken birakmisti emmeyi . Cokda guzel uyumaya baslamisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…