Hangi sayfa bakayim tamam hemen hasliyorum ama nasil olacağını tam olarak anlamadim resimde yükleyemiyorum buraya ☺ bende bisey okudum internette sag serce parmaginda nabiz attigini hissedersen kiz solda hissedersen erkekmisbama buda bana sacma geldi
Kesin bilgi degil ama dr unda dedi zaten de ablamada kizinda dr erkege benziyor kemik yapısı demis ki dr da baya eski dr lardan adam yaslanmis artik tecrubeli ablamin kizi oldu belli etmiyor yani
Suratını ısırdığım maşallahh. Ben de 10 yaşımdan beri kedi bakıyordum. senelerim geçti kedilerle. Ama köpek bambaşkaymış, çıldırıyorum, venüsü öpmelere doyamıyorum
Hangi sayfa bakayim tamam hemen hasliyorum ama nasil olacağını tam olarak anlamadim resimde yükleyemiyorum buraya ☺ bende bisey okudum internette sag serce parmaginda nabiz attigini hissedersen kiz solda hissedersen erkekmisbama buda bana sacma geldi
Ben de şöyle bişey gördüm bu göbek ortasındaki çizgi oluyor ya o göğüs altına kadarsa erkek sadece göbek altındaysa kız oluyormuş benim göğüs altına kadar çıkıyor o çizgi bana da doktor %80 erkek dedi bakalım tutcak mı
Ben de şöyle bişey gördüm bu göbek ortasındaki çizgi oluyor ya o göğüs altına kadarsa erkek sadece göbek altındaysa kız oluyormuş benim göğüs altına kadar çıkıyor o çizgi bana da doktor %80 erkek dedi bakalım tutcak mı
2 gündür göbeğim ekstra şişti dedim sabah ben de bi resim çekeyim göbek güncellemesi yapayım ama olmadı hayır kilom da artıyo ama anlamıyorum nerelere gidiyör. Gerçi ele geliyorum artık ahaha
2 gündür göbeğim ekstra şişti dedim sabah ben de bi resim çekeyim göbek güncellemesi yapayım ama olmadı hayır kilom da artıyo ama anlamıyorum nerelere gidiyör. Gerçi ele geliyorum artık ahaha
ahaha valla kız mı diye tek kart çektim nette, nötr çıktı sizden saklanan bazı gerçekler olabilir sezgilerinize güvenin sorunuzun cevabı sizden yaşça büyük ve tecrübeli birinde olabilir diyor doktorunu anlatıyo heralde nette yaz tek kart tarot diye yoğunlaş bi sol elle çek kart ne çıkacak bebek erkek mi veya kız mı diye sor içinden onu düşünerek çekk
Onu benim eşim yapicak valla büyük konusmiyim kiyamet kopar ben taşıyorum isminden kimene gerçekten sinir oldum kimse bana karışmaz da böyle şeyler beni kızdırıyor herkez kendi karar vermeli anne baba dururken kimseye karışmak düşmez izin vermeyin hayatınıza müdahale etmeye kalkmazlar
evet katılıyorum. ilk 1 yıl oda bence de gerek olmuyor. çok acele etmeyin derim. tabii tercih meselesi, bazı doktorlar 6. ayda ayırabilirsiniz diyor ama ben 18 ayda ayrı odaya geçirmiştim. bir sıkıntı da çekmedim.
Emiyorsa 6.ay zor olur. Gidip odasina emzirmek zor is ben 2.yi 14 aylikkken ayirmistim . 10 aylikken birakmisti emmeyi . Cokda guzel uyumaya baslamisti.