2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Biz de 2. Yi sahiplenirsek mars deriz demiştik ne güzelmiş daha küçümen o zaman sizinki, benimki 2.5 yaşında
6 aylık daha bizimki ben de çok istiyorum yanına arkadaş olsun ama aynı yaşlarda bulmak lazım çünkü canı sıkılınca bize sarıyo en azından arkadaşı olursa beraber oynarlar ben bilimkurgu hastası olduğum için seviyorum uzay temalı şeyleri

Banada en son kız dendı ama hala ınanmıyorum kesınleşmesı lazım oda yetmez kendım gormem lazım ınanmam ıcın heralde
Benim de daha belli değil hem de nifty yaptırdıgım halde doktorum söylemiyor. 14. Haftaya girdim, sabır edicez eşim de bu kadar bekledik doguma kadar da bekleriz diyor yok artık dedim. Normalde de hislerim kuvvetlidir. Basta erkek hissettim, dr kıza benziyor diyince hatlarım karıştı his mis kalmadı.

Bu şeye benzemesin bir çocuk hiç çocuk iki çocuk çok çocuk olayına 1.5 hatta 2 yaş mükemmel. Venüs bizi çok darlardı bebeyken ama ne zaman 2 yaşına girdi o zaman heh dedim köpek buymuş. Bir sabah gezmeden gelip yemek yedikten sonra oyun istiyo yarım saat takılıyoruz bir de akşam çok yorulmadıysa yine yatakta tepişmece gün içinde görmüyoruz bile uyuyor sadece

Yaaa kıyamam bizimki her an her dakika ilgi istiyor. Ben çok kucağıma alamıyorum, hamilelikten ötürü çünkü üstümde tepindiği için karnıma gelmesinden korkuyorum. Biz üstelik eğitime yolladık gerçi faydasını gördük bazı huyları bitti ama yine de çok çabuk sıkılıyor herşeyden kong aldık içine yaş mama kuru mama meyve sebze yerfıstığı ezmesi bisküvi ne istersen doldurup buzluğa atıyosun donunca çıkarıp ver 3 saat uğraşıyo onu yemek için o ara darlamıyo bizi hayat kurtarıcı oldu o bi de artık gezmeye çıkarıyorum havalar serinledi diye bende biraz iyi hissediyorum. O yorulunca eve gelip direkt uyuyor bana da vakit kalıyor kitap filan okuyabiliyorum. Evde bu canlara bakmak mental olarak insanı çok iyi hissettiriyor bebişle beraber büyüsünler

Benim 3 kizda da gogus altina kadar cizgi vardi boyle seyler tutmuyor malesef . 3 kizim var , 3ü de birbirinden farkli gecti . Karnim mesela bayagi sivriydi . Goren kesin erkek diyordu

Benim 3 kizda da gogus altina kadar cizgi vardi boyle seyler tutmuyor malesef . 3 kizim var , 3ü de birbirinden farkli gecti . Karnim mesela bayagi sivriydi . Goren kesin erkek diyordu
Bakma işte hepsi batıl inanç her annenin vücud tipi farklı hamileliği farklı

Seninki kız bence ya öyle hissediyorum

Emiyorsa 6.ay zor olur. Gidip odasina emzirmek zor is ben 2.yi 14 aylikkken ayirmistim . 10 aylikken birakmisti emmeyi . Cokda guzel uyumaya baslamisti.
Cok zor olmuyor aslında. Tabi ki bakış açısı önemli. Benim ki 2 yıl emdi. Emmeyi bırakmasaydı ben hâlâ emzirirdim herhalde. Gece emmiyordu sadece öğle ve gece uykusuna gecmeden bir kaç dakika emiyor du.
Ben çok sevdim emzirmeyi inşallah yine nasip olur hepimize.

Bize de kısmet olur umarım sorunsuz geçeriz emzirmeye mama takviyesine gerek duymadan

Beşiğin kenarı kademeli yükselince çıkamıyordu bizimki, sabah erken uyanıp beşikten çıkmasını istemedim, Allah korusun tehlikeli bişey yaparsa diye. Hiç bozmadım. Belki kıza yeni baza alıp, bunu bebeğe veririm.
Bence hic bisi olmaz. Ben de etrafa soruyorum cocugunuzun vermediğiniz kıyafet esya ana kucagi bebek arabasi ne var gonderin diyorum. Hayat cok pahali
Öyle tabi. Kızımda, ablamın kızından kalanları da almıştım.
Büyüyen beşik mi mantıklı yoksa Montessori mi herkesin fikrini alırım ikisi arasında gidip geliyorum..
Montesori daha geniş oluyor, benim kız çok deli yattığı için büyüyen iyidi bizim için. Odamızda çok geniş değildi
Ben doğuma kadar oksapar kullanacagımdan dolayı doktorum önermediğini syledi
Ben de kullanmaya başladım artık. Tetanoz aşısı pıhtılaşma mı yapıyormuş
Şunu koyacaktım ya. Yanlarım çıktı resmen
Gayet gğzelsin. Ben duba gibiyim hiç koymayayım
Benim gece 1-2defa kalkardı. 29 aylık bıraktırdım ama zorla. Hala vicdan yaptığım oluyor ama ben çok zorlanmaya başlamıştım. Yine emziririz inşallah

Büyüyen beşik mi mantıklı yoksa Montessori mi herkesin fikrini alırım ikisi arasında gidip geliyorum..
Yani ben Montessori kullanmadım o yüzden bilemicem . Ama büyüyen beşik çok kullanışlı gerçekten .eğer büyüyen beşik alicaksan ölçüsü 8*180 olsun beşik halinin ölçüsü 80*130 du bizim . Daha küçük ölçülü olandan vardı arkadasimda kızı 3 yaşındayken pek yatamadi. Çok dönen bı çocuktu dar geldi ona yatak . Bzimki baya iyi .bazen babası bile uyuyakaliyir yatakta

Böyle tek seferde nasıl cevap veriliyor birçok mesaja hiç bilmiyorum

Benim kizim devamli uyaniyordu. Uykulu uykulu devamli baska odaya gitmek benim icin cunku birde diger kizim uyaniyordu . Cok uzun emiyordu yoksa emzirmek tabiki cok guzel. Insallah bol bol sütümüz olur

Aynı durumdayız bende eşim kız derken ben erkek hep dedim şimdi doktor kıza benzıyor deyınce bende kafalar gıttı hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…