6 aylık daha bizimki ben de çok istiyorum yanına arkadaş olsun ama aynı yaşlarda bulmak lazım çünkü canı sıkılınca bize sarıyoBiz de 2. Yi sahiplenirsek mars deriz demiştik ne güzelmişdaha küçümen o zaman sizinki, benimki 2.5 yaşında
Belki görünmez bi çizgi vardır iyice baktın mıayy yalan annem yalannn koştur koştur gittim tuvalete göbek altında çizgim benim
Benim de daha belli değil hem de nifty yaptırdıgım halde doktorum söylemiyor. 14. Haftaya girdim, sabır edicezBanada en son kız dendı ama hala ınanmıyorum kesınleşmesı lazım oda yetmez kendım gormem lazım ınanmam ıcın heralde
Ya sadece bendemi tuttu buOnu bende görmüştüm ama cizgi felan yok bende onda bile belirsiz
6 aylık daha bizimki ben de çok istiyorum yanına arkadaş olsun ama aynı yaşlarda bulmak lazım çünkü canı sıkılınca bize sarıyoen azından arkadaşı olursa beraber oynarlar ben bilimkurgu hastası olduğum için seviyorum uzay temalı şeyleri
Yaaa kıyamam bizimki her an her dakika ilgi istiyor. Ben çok kucağıma alamıyorum, hamilelikten ötürü çünkü üstümde tepindiği için karnıma gelmesinden korkuyorum. Biz üstelik eğitime yolladık gerçi faydasını gördük bazı huyları bitti ama yine de çok çabuk sıkılıyor herşeydenBu şeye benzemesin bir çocuk hiç çocuk iki çocuk çok çocuk olayına1.5 hatta 2 yaş mükemmel. Venüs bizi çok darlardı bebeyken ama ne zaman 2 yaşına girdi o zaman heh dedim köpek buymuş. Bir sabah gezmeden gelip yemek yedikten sonra oyun istiyo yarım saat takılıyoruz bir de akşam çok yorulmadıysa yine yatakta tepişmece gün içinde görmüyoruz bile uyuyor sadece
Benim 3 kizda da gogus altina kadar cizgi vardiBen de şöyle bişey gördüm bu göbek ortasındaki çizgi oluyor ya o göğüs altına kadarsa erkek sadece göbek altındaysa kız oluyormuşbenim göğüs altına kadar çıkıyor o çizgi bana da doktor %80 erkek dedi bakalım tutcak mı
Bakma işte hepsi batıl inanç her annenin vücud tipi farklı hamileliği farklıBenim 3 kizda da gogus altina kadar cizgi vardiboyle seyler tutmuyor malesef . 3 kizim var , 3ü de birbirinden farkli gecti . Karnim mesela bayagi sivriydi . Goren kesin erkek diyordu
Seninki kız bence ya öyle hissediyorumBenim de daha belli değil hem de nifty yaptırdıgım halde doktorum söylemiyor. 14. Haftaya girdim, sabır edicezeşim de bu kadar bekledik doguma kadar da bekleriz diyor yok artık dedim. Normalde de hislerim kuvvetlidir. Basta erkek hissettim, dr kıza benziyor diyince hatlarım karıştı his mis kalmadı.
ayy yerim bence erkek
Cok zor olmuyor aslında. Tabi ki bakış açısı önemli. Benim ki 2 yıl emdi. Emmeyi bırakmasaydı ben hâlâ emzirirdim herhalde. Gece emmiyordu sadece öğle ve gece uykusuna gecmeden bir kaç dakika emiyor du.Emiyorsa 6.ay zor olur. Gidip odasina emzirmek zor isben 2.yi 14 aylikkken ayirmistim . 10 aylikken birakmisti emmeyi . Cokda guzel uyumaya baslamisti.
Bize de kısmet olur umarım sorunsuz geçeriz emzirmeye mama takviyesine gerek duymadanCok zor olmuyor aslında. Tabi ki bakış açısı önemli. Benim ki 2 yıl emdi. Emmeyi bırakmasaydı ben hâlâ emzirirdim herhalde. Gece emmiyordu sadece öğle ve gece uykusuna gecmeden bir kaç dakika emiyor du.
Ben çok sevdim emzirmeyi inşallah yine nasip olur hepimize.
Beşiğin kenarı kademeli yükselince çıkamıyordu bizimki, sabah erken uyanıp beşikten çıkmasını istemedim, Allah korusun tehlikeli bişey yaparsa diye. Hiç bozmadım. Belki kıza yeni baza alıp, bunu bebeğe veririm.Buyuyen beşiğin parmaklıklı kısmını yatağı büyüyünce hemen yatağın yanına monte ettik biz . İki yaşındayken beşikten inip çıkmaya başlamıştı ve gce uyanınca tekrar uyutabilmek için her akşam beşiğin yanına yer yatağı yapmaya başlamıştık. Bu şekilde olunca uyansa bile yanina yatabiliyirum .o baya rahatlık oldu Bnm için
Öyle tabi. Kızımda, ablamın kızından kalanları da almıştım.Bence hic bisi olmaz. Ben de etrafa soruyorum cocugunuzun vermediğiniz kıyafet esya ana kucagi bebek arabasi ne var gonderin diyorum. Hayat cok pahali
Montesori daha geniş oluyor, benim kız çok deli yattığı için büyüyen iyidi bizim için. Odamızda çok geniş değildiBüyüyen beşik mi mantıklı yoksa Montessori mi herkesin fikrini alırım ikisi arasında gidip geliyorum..
Ben de kullanmaya başladım artık. Tetanoz aşısı pıhtılaşma mı yapıyormuşBen doğuma kadar oksapar kullanacagımdan dolayı doktorum önermediğini syledi
Gayet gğzelsin. Ben duba gibiyim hiç koymayayımŞunu koyacaktım ya. Yanlarım çıktı resmen
Benim gece 1-2defa kalkardı. 29 aylık bıraktırdım ama zorla. Hala vicdan yaptığım oluyor ama ben çok zorlanmaya başlamıştım. Yine emziririz inşallahCok zor olmuyor aslında. Tabi ki bakış açısı önemli. Benim ki 2 yıl emdi. Emmeyi bırakmasaydı ben hâlâ emzirirdim herhalde. Gece emmiyordu sadece öğle ve gece uykusuna gecmeden bir kaç dakika emiyor du.
Yani ben Montessori kullanmadım o yüzden bilemicem . Ama büyüyen beşik çok kullanışlı gerçekten .eğer büyüyen beşik alicaksan ölçüsü 8*180 olsun beşik halinin ölçüsü 80*130 du bizim . Daha küçük ölçülü olandan vardı arkadasimda kızı 3 yaşındayken pek yatamadi. Çok dönen bı çocuktu dar geldi ona yatak . Bzimki baya iyi .bazen babası bile uyuyakaliyir yataktaBüyüyen beşik mi mantıklı yoksa Montessori mi herkesin fikrini alırım ikisi arasında gidip geliyorum..
Böyle tek seferde nasıl cevap veriliyor birçok mesaja hiç bilmiyorumBeşiğin kenarı kademeli yükselince çıkamıyordu bizimki, sabah erken uyanıp beşikten çıkmasını istemedim, Allah korusun tehlikeli bişey yaparsa diye. Hiç bozmadım. Belki kıza yeni baza alıp, bunu bebeğe veririm.
Öyle tabi. Kızımda, ablamın kızından kalanları da almıştım.
Montesori daha geniş oluyor, benim kız çok deli yattığı için büyüyen iyidi bizim için. Odamızda çok geniş değildi
Ben de kullanmaya başladım artık. Tetanoz aşısı pıhtılaşma mı yapıyormuş
Gayet gğzelsin. Ben duba gibiyim hiç koymayayım
Benim gece 1-2defa kalkardı. 29 aylık bıraktırdım ama zorla. Hala vicdan yaptığım oluyor ama ben çok zorlanmaya başlamıştım. Yine emziririz inşallah
Benim kizim devamli uyaniyordu. Uykulu uykulu devamli baska odaya gitmek benim icinCok zor olmuyor aslında. Tabi ki bakış açısı önemli. Benim ki 2 yıl emdi. Emmeyi bırakmasaydı ben hâlâ emzirirdim herhalde. Gece emmiyordu sadece öğle ve gece uykusuna gecmeden bir kaç dakika emiyor du.
Aynı durumdayız bende eşim kız derken ben erkek hep dedim şimdi doktor kıza benzıyor deyınce bende kafalar gıttı hayırlısı artıkBenim de daha belli değil hem de nifty yaptırdıgım halde doktorum söylemiyor. 14. Haftaya girdim, sabır edicezeşim de bu kadar bekledik doguma kadar da bekleriz diyor yok artık dedim. Normalde de hislerim kuvvetlidir. Basta erkek hissettim, dr kıza benziyor diyince hatlarım karıştı his mis kalmadı.
Kuzum cevapla diyosun yazıyorsun gönder demeden başka birinin yazdığına da cevapla diyorsun toplu göndere basıyorsunnBöyle tek seferde nasıl cevap veriliyor birçok mesaja hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?