2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bir de neyi merak ediyorum, şimdi ben daha 14 haftalığım ama acaba bebeğim dış sesleri duyuyor mu ? Mesela müzik vs açtığımda acaba ses gidiyor mu :) sanırım daha çok erken
“6. ayın sonunda duyabilir, gebeliğin sonuna doğru da görmeye başlar.” Op. Dr. Banu Çiftçi böyle söylüyor

Ayy o kuyruk sokumu ağrısı bende de berbat canim sevindim normal olmasına Ay benimde çarşamba kontrolüm ins benimkide açarda görürüz hemen

5 kilo cok olmuss kizz sonlara dogru en cok aliniyormus karbonhidrati kessek yeter sankii
Ay evet ya malesef ilk gebeliklerim hiç böyle değildi doğuma yuvarlanarak gireceğim sanirim Allah tan kilolu hamile kalmadım 53 le kalmıştım 58 im şimdi ama dikkat etmek lazım bakalım inş başarabilirsem

kızlar varmı bana tahmini olan bizim tüp bebek oldğu için valla bi gisiydiyorm doktor diyor 12+2 bugun gittim 13+4 diyo sürekli değişiyor cinsiyet tahmininiz varmı acaba

Eklentiler

• 3EACF990-578E-4B14-B657-08AEF6B6A36A.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 53
kızlar varmı bana tahmini olan bizim tüp bebek oldğu için valla bi gisiydiyorm doktor diyor 12+2 bugun gittim 13+4 diyo sürekli değişiyor cinsiyet tahmininiz varmı acaba
Cinsiyetten hiç anlamıyorum ama Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim bugün kaç olması gerekiyordu ki değişti benim son iki gittiğim uyumluydu birbirine bakalim bu sefer nasıl olacak

Cinsiyetten hiç anlamıyorum ama Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim bugün kaç olması gerekiyordu ki değişti benim son iki gittiğim uyumluydu birbirine bakalim bu sefer nasıl olacak
amiin inşallah hepimiiiizi hayırlı sağlıklı olsunda kızımda yok oğlumda ama insan merak ediyor ya aslında benim sat 13 temmuz peritlg 22 temmuz diyor takipte oldğum doktor ise 17 temmuz dedi hepsi farklı bir hesap söylüyor takipte oldğum doktora göre suan 13+5 gzöüküyor

bazen hisseder gibi oluyorum ama emin olamıyorum. sonra oturup bekliyorum elim karnımda.acaba doğru mu hissettim yok sa psikolojik mi diye. devamı gelmiyo
canım evet cok kücük oldukları için devamı gelmyo bence, ama arada bir tek hamle yokluyor gibiler :)

Ultrason dan ultrasonada değişiyor canım yada geride olup haftasını yakalıyorlar öne geçiyorlar tahmini ölçümler olduğu için değişebiliyor hep sağlıkla kucağımıza alalimda insallahcinsiyeti bende çok merak ediyorum gece gündüz aklimda

şu sıralar en şikayet ettiğim konu o kadar erken kalkıyorum ki

Her turlusu zor ya isim bulmak bi omur tasiyacak cocuk bizim koydugumuz ismi
Aynen zaten anne babanın haklarından biri çocuk için güzel anlamlı isim bulmak bende güzel anlamlı olsun kulağa hoş gelsin derken bulamıyorum bulduklarımı çevreden illaki beğenmeyenler oluyo soğutuyor 2 arada kalıyorum hep o yüzdenen son kiz için Cemre erkek için Enes düşündüm nasıl sizce kizlar

gülşah içimize sindi benim de eşimin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…