• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    144
Hmm tamam o zaman ben aramıyorum hemşireyi hala 😀 diyorum ya inşallah şu ayrıntılı ultrasonu bi atlatırız sağ salim de sonra bakarız aşıya😑😑 senin ayrıntılı ne zamandı canım?
Ben 32 ye doğru anca olurum 😂 gittiği yere kadar. 11 haziran aşkım detaylı. Yarın da ilk perinatoloji randevum var.

Ben 32 ye doğru anca olurum 😂 gittiği yere kadar. 11 haziran aşkım detaylı. Yarın da ilk perinatoloji randevum var.
Ay hadi çok iyi geçsin inşallah 🙏 benim de 16 haziran 🥹 çarşamba da benim şey var normal devlet hastanesindeki kadın doğum ölçüm günüm 🙄 tövbe yarabbim kurcalatmaktan azcık yoruldum ama isyan da edemiyorum bebişim iyi olsun yeter ki diyorum da artık midem bulanıyor bu durdumdan 🥹😀

Ay hadi çok iyi geçsin inşallah 🙏 benim de 16 haziran 🥹 çarşamba da benim şey var normal devlet hastanesindeki kadın doğum ölçüm günüm 🙄 tövbe yarabbim kurcalatmaktan azcık yoruldum ama isyan da edemiyorum bebişim iyi olsun yeter ki diyorum da artık midem bulanıyor bu durdumdan 🥹😀
Amin inşallah balım. Ayyyy dualarım seninle inşallah güzel, mutlu şekilde dönersin hiç gerilmeden. Hahha iyi bilirim o hissiyatı aşılama döneminde kurcalatmaktan gına gelmişti gülüyordum kocam bu kadar görmedi yeter diye hahahha 😂😂😂

Kimisi bebeğin hareketlerinde sıkıntı oldu vs demişte korkuyorum gitmeye 🤦🏻‍♀️
yok yok,zaten ölü aşı olduğu için bize ya da bebeğe bir etkisi yok. Zaten öyle bir şey olsa doktorlar asla onay vermez,ben doktoruma danışarak yaptırdım. Benim yaptırdığım tdap diye geçiyor,boğmaca da var içerisinde

Kızlar merhaba detaylı ultrason için İstanbul Avrupa yakası önerisi olan var mı şuan için Altan Cebeci tek seçeneğim gidip memnun kaldiginiz doktor varsa paylaşır mısınız 😊 bir de detaylı da cinsiyeti değişen oldu mu kızlar 13 ve 15. Haftalar da iki farklı doktor da kız dedi 16.hafta da erkeğe dondu bebek
merhaba Altan beyle ilgili henüz kötü bir yorum okudum başka bir forumda ben de araştırıyordum, 12. haftamda ikili tarama ve detaylı için medipol bahçelievler’e gittim Reyhan Has çok iyi bir doktordu memnun kaldım, Sema Süzen çok övülüyor ve Ali Ekiz. Cinsiyet bizde de aynı oldu 12. haftada Reyhan hanım kız demişti 16. haftada devlet hastanesinde erkek dedi 18. haftada özel takipli doktorum erkek dedi biz de gördük ultrasonda çok net erkekti :)

Amin inşallah balım. Ayyyy dualarım seninle inşallah güzel, mutlu şekilde dönersin hiç gerilmeden. Hahha iyi bilirim o hissiyatı aşılama döneminde kurcalatmaktan gına gelmişti gülüyordum kocam bu kadar görmedi yeter diye hahahha 😂😂😂
Ndjdjdd napalım ya iyi olsunlar yeter artık 😀teşekkür ederim canım hepimiz iyi şeyler duyalım 🙏🧿

Ayy geçen hafta bende onu düşündüm canım şuan büyüdüğü için zorlanıyorum bende, şubattan beri kullanıyorum❤️ umarım vardır bişeyii

Araştırmalarıma göre Aytül çorbacıoğlu çok iyi ben Aytül hanıma randevu aldım fakat daha sonra bayram dolayısıyla İstanbul’da olamayacağım için iptal etmek zorunda kaldım🌸
Teşekkür ederim hangi ilçede doktorun yeri
merhaba Altan beyle ilgili henüz kötü bir yorum okudum başka bir forumda ben de araştırıyordum, 12. haftamda ikili tarama ve detaylı için medipol bahçelievler’e gittim Reyhan Has çok iyi bir doktordu memnun kaldım, Sema Süzen çok övülüyor ve Ali Ekiz. Cinsiyet bizde de aynı oldu 12. haftada Reyhan hanım kız demişti 16. haftada devlet hastanesinde erkek dedi 18. haftada özel takipli doktorum erkek dedi biz de gördük ultrasonda çok net erkekti :)
Bahcelievler yakın sayilir ücreti nedir peki Ali ekiz bende çok duydum bakacağım bir ona da 🙏 yaa sizde mi aynı yoldan geçtiniz benim iki oğlum var üçüncü kız olacak diye bi sevinip mutlu olmuştuk😂 şimdi bi afalladık tabi beni şaşkına çeviren 15. Haftada kız demeleri hakkımız da hayırlısı olsun 🙏

Bahcelievler yakın sayilir ücreti nedir peki Ali ekiz bende çok duydum bakacağım bir ona da 🙏 yaa sizde mi aynı yoldan geçtiniz benim iki oğlum var üçüncü kız olacak diye bi sevinip mutlu olmuştuk😂 şimdi bi afalladık tabi beni şaşkına çeviren 15. Haftada kız demeleri hakkımız da hayırlısı olsun 🙏
Reyhan hanımın ikili testi 6000 bin ama detaylı ultrasonu ya 5000 ya 5500 olması gerek daha fazlası değildi diye hatırlıyorum, açıkçası bizim ilk bebeğimiz hiç önemi yoktu ama 1 ay boyunca oglumu kızım diye sevmişim ona üzüldüm 😂 inşallah gönlünüzdeki gibi olur sağlıkla hayırla gelsin 🌸

Reyhan hanımın ikili testi 6000 bin ama detaylı ultrasonu ya 5000 ya 5500 olması gerek daha fazlası değildi diye hatırlıyorum, açıkçası bizim ilk bebeğimiz hiç önemi yoktu ama 1 ay boyunca oglumu kızım diye sevmişim ona üzüldüm 😂 inşallah gönlünüzdeki gibi olur sağlıkla hayırla gelsin 🌸
Amin insallah teşekkürler canim
Aynı bende öyle bir ay kizim
Diye gezdim 😂

Ben dün keten şortlar aldım tiril tiril h&m de hamile pantolonları ve taytları vardı ama bol değil dar tabi tercih etmedim Antalya sıcağında giyemem diye. Tişört elbiseler vardı bir sürü oversize bol bol. Başka da hiç bakmadım kıyafet konusuna. 🥹
Az önce görümcemle konuştum terzilik işinden anlar biraz. Eğer pantolonlar popona giriyorsa bel lastiklerini iptal edip bağcık yaparız istediğin gibi esnetip sıkarsın dedi aşırı mantıklı geldi aklında bulunsun 😂

Medicideköy de
Umarım balım umarıııım biraz göbüşü rahat bırakacağız artık 🥹
amin canım yapay zeka 26. Haftaya kadar göbekten yapılabilir diyor ona da sordum😂😂

Hanımlar nasılsiniz, ben 18+1 deyim bir seyler hissediyor gibiyim ama o kadar belli belirsiz ki gaz mi bebek mi asla anlamiyorum:) sadece bu son iki haftada oyle birden buyudu ki karnim evet bebisi gormesem ya da hissetmesem de karnimdan baya kendini belli ediyor sağ olsun annesinin kelebeği:)

Benim sorum ödemle ilgili ya bu son 1 haftadir bacaklarim ayaklarim ödem tutmaya basladi 3 litre suyumu iciyorum masa basi calisiyorum cok hareket edemiyorum haliyle, bayram sonrasi pilatese baslayacagim ama var mi bir oneriniz ya da yonteminiz? 4,5 ayda boyle olan ödem 8-9’da bize neler yapmaz:)

Hanımlar nasılsiniz, ben 18+1 deyim bir seyler hissediyor gibiyim ama o kadar belli belirsiz ki gaz mi bebek mi asla anlamiyorum:D sadece bu son iki haftada oyle birden buyudu ki karnim evet bebisi gormesem ya da hissetmesem de karnimdan baya kendini belli ediyor sağ olsun annesinin kelebeği:)

Benim sorum ödemle ilgili ya bu son 1 haftadir bacaklarim ayaklarim ödem tutmaya basladi 3 litre suyumu iciyorum masa basi calisiyorum cok hareket edemiyorum haliyle, bayram sonrasi pilatese baslayacagim ama var mi bir oneriniz ya da yonteminiz? 4,5 ayda boyle olan odem 8-9’da bize neler yapmaz:D
38 numara olan ayağımı tanıyamıyorum… Şimdi herkes hamile söylemeyim bir şeyler yedim tuzlu anında ödem tuttu vücudum. Bacaklarımın maşallahı var. Birkaç aya alyansımı tek taşımı takamam yani poğaça oldu şimdiden her yerim 😂😂 sıcaklarda eklendi iyice şişcez

Az önce görümcemle konuştum terzilik işinden anlar biraz. Eğer pantolonlar popona giriyorsa bel lastiklerini iptal edip bağcık yaparız istediğin gibi esnetip sıkarsın dedi aşırı mantıklı geldi aklında bulunsun 😂
Çok mantıklı canım bu aparatlarda var renk renk fermuarın oraya takılan eğer içine giriliyorsa onlar da kullanılır. Canım benim şu memlekette yazın jean, uzun bir şey giymem mümkün değil şort elbise takılacağım bütün yaz spor ayakkabı bile giyilmiyor şimdiden yapış yapışız

yok yok,zaten ölü aşı olduğu için bize ya da bebeğe bir etkisi yok. Zaten öyle bir şey olsa doktorlar asla onay vermez,ben doktoruma danışarak yaptırdım. Benim yaptırdığım tdap diye geçiyor,boğmaca da var içerisinde
Çok teşekkür ederim. Benimde doktorum yaptır dedi de yine görüşüyüm bayramdan sonra yaptırırım

Tüp bebek doktorumda normal takipli olduğum doktorumda olabilirsin dedi ama işte korkuyorum
Benim de tüp bebek doktorum ve nöroloji doktorum olabilirsin dedi ama aynı şekilde ben de senin gibi korkuyorum. Yapacak bir şey yok elbet olacağım ama şimdi değil biraz daha beklesin 😂

Ay kızlar bende haftaya 20+3 te yani tetenoz ve boğmaca olacam siz böyle diyince korktum. Ası olanlar kötü bi etki gördünüz mü yada bebekte hareket azlığı

Back
X