Geçmiş olsun ya neden acaba magnezyum iciyormusunKızlar pelvik kemik ağrısı yaşayan var mı? Benim pelvis kemiklerim sanki biri sağlam birkaç yumruk atmış dayak yemişim gibi ağrıyor sürekli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun ya neden acaba magnezyum iciyormusunKızlar pelvik kemik ağrısı yaşayan var mı? Benim pelvis kemiklerim sanki biri sağlam birkaç yumruk atmış dayak yemişim gibi ağrıyor sürekli![]()
İçiyorum 1 seneden fazladır her gün düzenliGeçmiş olsun ya neden acaba magnezyum iciyormusun
Ya o kadar çokmu ağrıyor bende hiç olmadı belki yaşayan vardır canım geçmezse doktoruna danissanİçiyorum 1 seneden fazladır her gün düzenliHamilelikte normalmiş ama burda kimseden duymadığım için yaşayan var mı merak ettim, bildiğin yumrukla dayak yemiş gibiyim o kadar ağrıyor ki yürümek acı veriyor
Sağ ol canımYa o kadar çokmu ağrıyor bende hiç olmadı belki yaşayan vardır canım geçmezse doktoruna danissan
Benim çok ağrıyordu bir hafta öncesine kadar hatta uzanınca daha kötüydü. Bebekler büyüme atağına geçince daha da ağrıyor endişe etmeİçiyorum 1 seneden fazladır her gün düzenliHamilelikte normalmiş ama burda kimseden duymadığım için yaşayan var mı merak ettim, bildiğin yumrukla dayak yemiş gibiyim o kadar ağrıyor ki yürümek acı veriyor
Ben ya bugün dolana baktım sanki hiç bişey yoktu düşünOfff ben bu açlıkla napcam ya, sabah altıda uyandım belki geçer de uyurum diye hala aç olduğum için uyuyamıyorumkalkmak da hiç içimden gelmiyo
acil yemek lazım bana
![]()
Ay gözleme çok severim yaBen ya bugün dolana baktım sanki hiç bişey yoktu düşünşimdi eşimi aradım gelsin de gözleme yapalım diye
![]()
Benim de ağrıyor canım her hamile kalmışımda daja şiddetleniyor, ben 26 ya geldiğimde ağladığımı biliyorum geçmiyo diye. Ama her sorduğum doktoruma olur öyle şeyler diyordu. Genelde ayakta durduğumda oluyordu şu an pek ayakta değilim ama sağdan sola falan dönerken yine bütün canımı alıyo. Geçmiş olsun sebebini bilmiyorum ama sormadım da sen sorarsan bana da söyleKızlar pelvik kemik ağrısı yaşayan var mı? Benim pelvis kemiklerim sanki biri sağlam birkaç yumruk atmış dayak yemişim gibi ağrıyor sürekli![]()
Durmadığı için geri uyuyamadımBi benimki mi uyumuyor yemekten sonra ya![]()
Bende bayılırım ya teşekkür ederim canımAy gözleme çok severim yaafiyet olsun sana bebise
![]()
ay sen mi ben mi sabah hiçbişi yok özellikle 5 den sonra hafiften artarak bi başlıyo akşamları kıvranıyorumKızlar pelvik kemik ağrısı yaşayan var mı? Benim pelvis kemiklerim sanki biri sağlam birkaç yumruk atmış dayak yemişim gibi ağrıyor sürekli![]()
Ben yürürken çok zorlanıyorum ya tam bacağı açtığımız yer olduğu için sanırım. Topallıyorum acıdanBenim çok ağrıyordu bir hafta öncesine kadar hatta uzanınca daha kötüydü. Bebekler büyüme atağına geçince daha da ağrıyor endişe etme
Benim de ağrıyor canım her hamile kalmışımda daja şiddetleniyor, ben 26 ya geldiğimde ağladığımı biliyorum geçmiyo diye. Ama her sorduğum doktoruma olur öyle şeyler diyordu. Genelde ayakta durduğumda oluyordu şu an pek ayakta değilim ama sağdan sola falan dönerken yine bütün canımı alıyo. Geçmiş olsun sebebini bilmiyorum ama sormadım da sen sorarsan bana da söyleben çarşamba gidicem ben senden önce öğrenirsem yani daha doğrusu adam akıllı cevap alabilirsem söylerim
![]()
Oh kızlar valla iyi oldu duymak benimle aynı şeyleri yaşayanlar varmış tek değilmişimay sen mi ben mi sabah hiçbişi yok özellikle 5 den sonra hafiften artarak bi başlıyo akşamları kıvranıyorum
bana cıkar dedi ama yok valla mide minik bi insanım bütün dengemi bozdu oglum kuyruk sokumuna baskı yapıyormus, soguk duş biraz iyi geldi banaOh kızlar valla iyi oldu duymak benimle aynı şeyleri yaşayanlar varmış tek değilmişimBen doktoruma magnezyumu günde ikiye çıkarayım mı diye sordum cevabını söylerim size. Yerim onların büyüme ataklarını ben ya
![]()
günaydın. ben oldumGünaydın hanımlar. Tetanoz aşısını olan var mı aramızda?
3 hafta önce oldumArkadaşlar içinizde tete oz ve boğmaca aşısı olan var mı ? Beni sağlık ocağından aradılar da
Malesef oturduğum yerden bile kalkamıyorum acıdanKızlar pelvik kemik ağrısı yaşayan var mı? Benim pelvis kemiklerim sanki biri sağlam birkaç yumruk atmış dayak yemişim gibi ağrıyor sürekli![]()
Gerçekten öyle amaKızlar açlık demeyin diyete devam edemeyeceğim daha fazla sabah 4:52 de uyandım midem köpek gibi yanıyordu oturup ağlıycaktım, bir yandan deli gibi açım hajsjs süt içtim yetmedi kek yedim o da yetmedi peynir yedim çatal çatal sonra biraz daha reflümü çıkarttım ve güne başladım kör vakitteçocukum acıkıyor bence kaldırıyor erkenden beni şoklardayım
Kız bunun daha kaç üst seviyesi var ben buna hayret ediyorum nasıl açlık diyeGerçekten öyle amaben geceleri makarna falan yaptığımı hatırlıyorum eskiden, başlarım kilosuna falan diyordum
gerçekten açlıktan uyanıyorsun bu arada daha çok aç uyanacağımız günler geliyo inşallah
![]()