• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    144
Kız bunun daha kaç üst seviyesi var ben buna hayret ediyorum nasıl açlık diye 😂😂 ekmek yoktu evde olsa ekmeğe gömülcektim şoklardayım. hahhaha makarna da iyi gider gece soslu falan tam reflü kudurtucusu 😂😂
Sonra da midem mideeem diye kıvranıyorum ama olsun 😀 ben tost yaptım iki tane şimdi ne yesem diye düşünüyorum öğlen oldu acıktım

Havuç suyunun cok faydası var cnm diğer vebeliğimde 23. Haftada suyum boşaldı hiç kalmadı her gün çoğaldı günde nerdeyse 3 4 litre su ve havuç suyu tüketim docent senin bebek yaşarsa bi mücize yaşıycaz demişti annegüçlü bebek ondan güçlü dedi
Bugün kontrole gittim. Suyum geçen pazartesi 101 iken günde 3 litre su içtiğim için 135e çıkmış. Doktorum böyle devam dedi havuç suyu konusunu sordum o çok fazla şeker içeriyor çok tüketmeni tavsiye etmiyorum dedi. Su içerek artıyor şimdilik öyle devam ederim herhalde tekrar azalmaya başlarsa alternatiflere bakıcaz mecbur

Bugün kontrole gittim. Suyum geçen pazartesi 101 iken günde 3 litre su içtiğim için 135e çıkmış. Doktorum böyle devam dedi havuç suyu konusunu sordum o çok fazla şeker içeriyor çok tüketmeni tavsiye etmiyorum dedi. Su içerek artıyor şimdilik öyle devam ederim herhalde tekrar azalmaya başlarsa alternatiflere bakıcaz mecbur
Ya demek şu aç içtiğin oldu sevindim çoğalmasına 😃

Kızlar pelvik kemik ağrısı yaşayan var mı? Benim pelvis kemiklerim sanki biri sağlam birkaç yumruk atmış dayak yemişim gibi ağrıyor sürekli 😔😔😔
Bir arkadaşımın olurdu. Açısından bacakları ayrık ayrık yürürdü. Çatı genişlemesi ağrısı imiş. Sizin de öyledir ve hemen geçer inşallah 🙏

bana cıkar dedi ama yok valla mide minik bi insanım bütün dengemi bozdu oglum kuyruk sokumuna baskı yapıyormus, soguk duş biraz iyi geldi bana
Eve gidince yapayım ben de ama bu sefer de hasta olmayalım 🤧
Malesef oturduğum yerden bile kalkamıyorum acıdan 🥲 ağrısı sol bacağa attığı için de topallıyorum.
Benim bacağa atmıyor ama tam bacakları ayırdığımız yer olduğu için yürürken ağlatıyor ya :(((
Bir arkadaşımın olurdu. Açısından bacakları ayrık ayrık yürürdü. Çatı genişlemesi ağrısı imiş. Sizin de öyledir ve hemen geçer inşallah 🙏
Ay aynısı aynısı ben de açarak yürüyorum sumo güreşçisi gibi 🥲 İnşallah canım çok teşekkür ederim 💕

Kaç haftalıkken oldunuz, ağrınız vs oldu mu
19+3de oldum,çok taze hatta cuma günü :) canlı aşı olmadığı için ateş yapmaz ama kol ağrısı yapabilir demişti hemşire. üzerine yattığım ve buz vs tutmadığım halde ağrı oldu diyemem. çok az hissettirdi özellikle dün,dokununca. ağrı olmaması için aşı vuruldukta sonra ara ara buz tutup kolonyalı mendille temizleyebilirsin dedi bir de

Hanımlar ben ekim sonundan bu yana her gün oksapar kullanıyorum çooook uzunca bir süre oldu haliyle… Bu kadar ay sadece göbeğime yaptım ama artık göbek büyüdükçe gerildikçe yapamamaya başlayacağım. Kollara geçiş yapacağım ama felç geçirmiş gibi hissettiriyor tövbe yarabbim acısının haddi hesabı yok kol bölgesinde. Yapan var mı hiç kollara nasıl yol izliyorsunuz bug’ ı var mı yani kolun 😅
Ayy geçen hafta bende onu düşündüm canım şuan büyüdüğü için zorlanıyorum bende, şubattan beri kullanıyorum❤️ umarım vardır bişeyii
Kızlar merhaba detaylı ultrason için İstanbul Avrupa yakası önerisi olan var mı şuan için Altan Cebeci tek seçeneğim gidip memnun kaldiginiz doktor varsa paylaşır mısınız 😊 bir de detaylı da cinsiyeti değişen oldu mu kızlar 13 ve 15. Haftalar da iki farklı doktor da kız dedi 16.hafta da erkeğe dondu bebek
Araştırmalarıma göre Aytül çorbacıoğlu çok iyi ben Aytül hanıma randevu aldım fakat daha sonra bayram dolayısıyla İstanbul’da olamayacağım için iptal etmek zorunda kaldım🌸

19+3de oldum,çok taze hatta cuma günü :) canlı aşı olmadığı için ateş yapmaz ama kol ağrısı yapabilir demişti hemşire. üzerine yattığım ve buz vs tutmadığım halde ağrı oldu diyemem. çok az hissettirdi özellikle dün,dokununca. ağrı olmaması için aşı vuruldukta sonra ara ara buz tutup kolonyalı mendille temizleyebilirsin dedi bir de
Kimisi bebeğin hareketlerinde sıkıntı oldu vs demişte korkuyorum gitmeye 🤦🏻‍♀️

Ayy geçen hafta bende onu düşündüm canım şuan büyüdüğü için zorlanıyorum bende, şubattan beri kullanıyorum❤️ umarım vardır bişeyii

Araştırmalarıma göre Aytül çorbacıoğlu çok iyi ben Aytül hanıma randevu aldım fakat daha sonra bayram dolayısıyla İstanbul’da olamayacağım için iptal etmek zorunda kaldım🌸
Umarım balım umarıııım biraz göbüşü rahat bırakacağız artık 🥹

Benim de korkum bundan dolayı… O yüzden şu an için olmuyorum
Peki bir şey sorcam canım mesela atıyorum aşı işte 20. Haftada olursa daha etkili olur 35 ye o kadar etkili olmaz diye bir şey var mı? Ya da zaman geçince ne gibi zararları olur onu biliyor musun?

Kızlar beğendiğiniz memnun kaldığınız hamile pantolonu markası var mı link falan paylaşsak 🥹 Ben genelde hep bol giyerim keten şalvar tarzı vs hatta ama şimdi karnımdan yukarı çekiyorum lastikli yüksel bel olanları, bu sefer midem sıkışıyo, alta indirsem idrar torbama baskı yapıyo ahdjsjs yani sanırım artık bişeyler almam lazım

Peki bir şey sorcam canım mesela atıyorum aşı işte 20. Haftada olursa daha etkili olur 35 ye o kadar etkili olmaz diye bir şey var mı? Ya da zaman geçince ne gibi zararları olur onu biliyor musun?
Hayır böyle bir durum yok yani her olayda olduğu gibi bu aşı konusunda da fikir ayrılıkları çok fazla. Tetanozu ne kadar erken olursan o kadar iyi denmesinin sebebi hamilelik boyunca korunaklı olmaktan dolayı. Diğer 2 aşı da zaten bebişler için çok önemli. Ama belli bir zaman dilimi yok 32. haftaya kadar yapılması tavsiye ediliyor.

Kızlar beğendiğiniz memnun kaldığınız hamile pantolonu markası var mı link falan paylaşsak 🥹 Ben genelde hep bol giyerim keten şalvar tarzı vs hatta ama şimdi karnımdan yukarı çekiyorum lastikli yüksel bel olanları, bu sefer midem sıkışıyo, alta indirsem idrar torbama baskı yapıyo ahdjsjs yani sanırım artık bişeyler almam lazım
Ben dün keten şortlar aldım tiril tiril h&m de hamile pantolonları ve taytları vardı ama bol değil dar tabi tercih etmedim Antalya sıcağında giyemem diye. Tişört elbiseler vardı bir sürü oversize bol bol. Başka da hiç bakmadım kıyafet konusuna. 🥹

Hayır böyle bir durum yok yani her olayda olduğu gibi bu aşı konusunda da fikir ayrılıkları çok fazla. Tetanozu ne kadar erken olursan o kadar iyi denmesinin sebebi hamilelik boyunca korunaklı olmaktan dolayı. Diğer 2 aşı da zaten bebişler için çok önemli. Ama belli bir zaman dilimi yok 32. haftaya kadar yapılması tavsiye ediliyor.
Hmm tamam o zaman ben aramıyorum hemşireyi hala 😀 diyorum ya inşallah şu ayrıntılı ultrasonu bi atlatırız sağ salim de sonra bakarız aşıya😑😑 senin ayrıntılı ne zamandı canım?

Back
X