Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Sat 15.12.2024

Çok üzüldüm başka bir doktorla daha görüşmeni tavsiye ederim kalp atışı yok diyorlar başka bir doktor muayene ediyor kalp atışı görüyorlar daha önce okudum bu tarz şeyler imkan varsa başka bir doktora gözük. Hakkında hayırlısı olsun.

Yaş 34 2.ci çocuk 15/12 sat tahmini doğum tarihi 21.09.2025

Kızlar merhaba
Kalp atısından sonraki randevuyu ne zamana almak gerekir. Kalp atısını aldım ben cok şükür 10 gün önce. Özeldeki drum 2 hafta sonra gel demişti, devletteki dr 1 ay sonra gel dedi.
Sürekli ultrasona girmenin kalbi dinlemenin iyi olmadıgını söyledi devletteki dr.
Benim sürecim cok belirtisiz ilerliyor öyle olunca da geriliyorum acaba birşey mi oldu diye

Kendi doktorum sonuçlarıma baktı 1 ay sonra gel dedi ama ben 1 ay beklemicem haftaya gidicem yani 1 hafta önceden gidicem

Merhaba hanımlar ufak bir bilgilendirme, artık grubu yönetmiyorum. Herşey silinmiş ve bunu tekrar aktarmaya zamanım yok. Eğer gönüllü grup yöneticisi olmak isteyen varsa yetkiliye yazsın

merhabalar. benimki de 3 hafta sonra gel dedi. herhangi bir endişem olmadığı için şükür dediği gibi 3 hafta sonra gidicem.
sizin içiniz rahat değilse 2 hafta sonra gidin ama çokta düşünmeyin

Kızlar, çok sık tuvalete gidiyorum çok bunaldım artık. Böyle sorunu olan var mı? Ne yapmam lazım..

Geçen gece bir konu altında tartıştılar hatta gördün mü bilmiyorum son zamanlardaki topuk kanı konusu hakkında
Ben yurt dışinda olduğum için vpn le girmek zorundayım. O yüzden çok fazla giremiyorum oraya. Ara sıra giriyorum

Geçen gece bir konu altında tartıştılar hatta gördün mü bilmiyorum son zamanlardaki topuk kanı konusu hakkında
Dün gece girdiğimde fotonuzu atmayın birisi ss alıyor dediler. Baya tartışma oluyor Şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…