Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar, çok sık tuvalete gidiyorum çok bunaldım artık. Böyle sorunu olan var mı? Ne yapmam lazım..
Evet bende böyleyim. Max 1 saat duruyorum koşa koşa tuvalete gidiyorum sürekli. dışarı çıktığımda da sorun yaşıyorum sırf bu yüzden.

Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor gebelikler?? Ben çok hafif bulantı ile devam ediyor. Çok şükür. Henüz kontrole de gitmedim. Yarin sabah bakalım inşallah aksilik çıkmazsa gideceğim. 8.30 da randevum. Yarın 6+3 günlük olmuş olacağım. Çılgınca geliyor Ama ben bugün otururken karnımın alt kısmı böyle kalp atımı var gibi atıyordu. Biran istemsizce mutlu oldum. Varmı benim gibi hisseden. İkinci gebelik olduğu içinmi böyle oluyor. Yoksa uyduruyor muyum ahaha analık delilik gercektenn

Ben yurt dışinda olduğum için vpn le girmek zorundayım. O yüzden çok fazla giremiyorum oraya. Ara sıra giriyorum
Aslında çoğu platpormda bu konu gündem insanlarda haliyle ikiye ayrılmış durumda. Süreç bizim için daha erken tabii

İyiyiz benim biraz yemeklere karşı iğreltim var ama bulantı kusma gibi değil. Biraz uykuluyum bir de çok şükür başka sıkıntım yok. Henüz hissetmiyor gibiyim ben

Sen hissediyorum diyorsan hissediyorsundur analar yanılmaz

iyiyiz diyelim iyi olalım. bulantılar tam gaz devam
o kalp atımı gibi bi şey bendede oldu ama seğirmedir dedim. tek şeyim bulantılar. ruh halimi çok etkiliyor

Benim de cuma günü 6+2 oluyor ve doktor randevum var canım
Kalp atışı duyabilecek miyiz

Canlar benim doktorum pazartesi gel beni bul ben ilgilenecem demişti meğerse bu hafta başka hastanede hizmet verecekmiş. Ben ne yapacam bilemiyorum randevu yok başka doktora. Dış gebelik şüphesi vardı bebeği görmek için çağırmıştı. Ben acile gitsem bakarlar mı acaba

Bazı hastanelerin acilinde ultrason ile bakıyorlar siz direkt dış gebelşk şüphesi var derseniz bakarlar

Bir de sizin rahimde kese görünmedi mi kese göründükleri sonra dış gebelik şüphesi kalmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…