2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Bana da yaptılar o membran sıyırmayı, açılman hızlanır doğum başlar bugün dediler ama 3 cmle taburcu ettiler. Üzerinden 6 gün geçti hala doğuramadım İşe yaramadı mı acaba diyordum ama mesajınızda 4 gün diye okuyunca umutlandım şu an, belki eli kulağındadır..

kızlar sondayı bende normal anestezi filan yokken yapmışlardı, hiç acılı bi şey değil, korkmayın, damar yolu daha çok acıtıyodur

Teşekkürler 38+3üm bugün

Her gün yürü bol bol hareket et. Ben her gün minimum 7.000 adım attım merdiven inip çıktım.. o şekilde oldu. Membran sıyırmadan sonra nstde sancım hala sıfırdı.. doktorum da ümitsizdi.. vardır onun beklediği bir zaman sağlıkla gelsin kuzucuk. Tam hazırlıklı gelirse emmesi de iyi oluyor sarılık vs durumuna direnci de iyi oluyor..

Çok kolay olduğunu söyleyemem sancılar beni mahvetti eşimin bacağını ısırdım resmen eti kopacak gibiydi çıkınca gösterdi 200 küsürleri gördüm nstde ayy çok fenaydı. Unutamam yani unutamıyorum..

Anladım canım bakayım benimki almışmı ama 2 saat olmadan acıkıyor bilemedim ben
Canım benimki de sarılık oldu ama düşmeye başladı çok şükür kan şekeri iyi tahliller iyi doktor hep bebek tok diyo ama sarılık niye ilerledi anlamadım bugün tekrar gittik çok şükür düşmeye başlamış

Selam kızlar ,canım biraz sıkkın. Bugün doktor randevum vardı. 38+1deyiz ,bebeğim hala 2 kilo 900 grammış. Bana az geldi,ilk defa kilosunu kafama taktım. Boynuna 1 defa kordon dolanmıştı çözülmüştür diye düşünerek gittim ama çözülmesi bir yana, 2 defaya çıkmış. Sancım hiç yok,doğum ufukta görünmüyor. Doktorum bana hangi doğum şeklini istediğimi sordu ,ben de iyi mi yaptım bilmiyorum ama vajinal doğum istediğimi söyledim. O da bana şimdilik bekleyeceğimizi ama 40+5leri vs. geçtiği takdirde suni sancı veremeyeceğini, sezeryan yapacağını ve risk alamayacağını söyledi. Suyum da biraz azalmış ama yeterli düzeydeymiş. Haftaya tekrar gel ama büyük ihtimalle o zaman da doğurmazsın dedi ,neye dayanarak böyle bir tahmin yürüttüğü hakkında en ufak bir fikrim yok. Ben de evi temizleyip , hastane çantasını son defa kontrol edip gitmiştim,bu sefer yatış verir umuduyla...

Bugün benim de kontrolüm vardı 38+2 .. nst de sancım çıkmadı 3500 kg olmuş 3 gün sonra tekrar gel dedi başı 2 hafta önde hala .. kızım da okula başladı eşim de il dışında hem doğsun istiyorum hem beklesin

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt oğlunu kaçıncı haftada doğdu oğlun birde sezaryan sebebi neydi genel anestezi çok ağrılı diye beni korkuttular kişiden kişiye değişiyor mu acaba hemen uyandınmı.

Selam canım benim oğlumda kordonu dolamış boynuna bugün kontrole gittim normal doğumu bekleyeceğiz dedi 36. Haftalığım belki açıklığına bakmıştır usgden ondan öyle demiştir seninkinin cinsiyeti ne bende biraz bu kordon mevzusu sebebiyle endişeliyim ama doktor gayet pozitif konuştu beklycz normal doğumu dedi nasıl bekleyeceğiz birde bize sorsunlar vallahi Rabbim tez zmanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Selam benimki 38+1 de 3.100 kg çıkmıştı. Seninki 200 gr aşağıda , ki bu kglalar net değil. Lütfen takılma kg suna. İlk kızım 2850 doğdu sonra çok şükür kg sunu aldı. Kordon dolanmasından ben korkuyorum ya. Öyle normal doğanda var ama bilmiyorum. Doktor öyle söylemiş olabilir ama doğum hiç belli olmaz. Sabaha bi bakarsın sancın gelmiş doğurmuşsun allah bilir

Seçimi sana bırakması da gayet iyi ama bence riskleri araştır. Çift kordon dolanmasında vajinal doğum öneriliyor mu? Emin olman iyi olur. Benim görümcemi o sebeple sezeryana almışlardı. Önemli olan bebeğin sağlığı sonuçta doğum şekline hiç takılma. Hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin..

Ben 5 gün falan oturarak uyumuştum normal. Yavaş yavaş geçecek sabretmek gerekiyor sadece.

Kızlar ben daha önce genel anestezi ile ameliyat olmuştum. Spinalden daha zor olduğunu sanmıyorum. Sadece ayılma süreci var işte biraz mide bulantısı ve üşüme gibi şeyler oluyor anesteziye atarken ama çok problem değil bence.

Bir de ameliyathanede sonda takacaklarında uyutunca taksanız demiştim öyle olmaz dedi doktorum. En korktuğum şey sondaydı ama inanın hiç mi hiç acıtmıyor. Hiç korkmayın ondan :)

Çok şükür düşmeye başlamış bende bu gün sağlık ocağına götürdüm 1 haftaya 400 Gr almış çok mutluydum nerdeyse gece hiç uyumuyorum eziyetim boşa diğilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…