Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn. ay okurken sinir krizi geçirdim. Ben KV de eşimin doğum gününde bizdeydi fotoğraflar çektik ben onları çektim gitmiş benim kocamın oğlumun old. Fotoyu koymuş ben yokum. Sinir krizi geçirmelik yani ne yapsam da şu öfkem çıksa içimden diyorum nasıl ağlattı beni. Hayır söyleyeyim mi neden böyle yaptın mı diyeyim aynı tarzdan cevap mi vereyim bilemedimAy kızlar gerçekten bu kayınvalideler kapatılsın ya.
Benim kayınpeder de ikinci kaynana bana. Sezaryen oldum kayınpeder diyor ki bu çocuk normal doğardı. Sana mı sorduk be adam ayıp değil mi böyle konuşması bana mı saçma geliyor. Dün akşam da emzikli resim göndermiş kaynana ona. Emzik vermeyin diyor. Bana bir sinir geliyor ki çocuğu kucağına almasını istemiyorum asla.
Kaynana desen o kadar yardım ediyor allah razı olsun ama çenesi var ya hiçbir şey yapmasın da konuşmasın yeter ki. Bir insan her şeyi ben biliyorum olamaz ya. Her konuda bi fikri var silahım olsa çekip vuracam gerçekten. Sanki çocuğu o doğurdu. Emziriyorum gece başımda bekliyo sanki ben sadece emme makinesiyim. Sonra altını alıp uyutmak istiyo benden alıp. Çocuğuma oğlum aşkım diyo öpüyo kokluyo. Vallahi bana sinir geliyo nefret ediyorum iyice.
İlk doğurduğumda da sürekli senin sütün yok işte sütün çok az geliyo falan diyo bana. Çocuğu ilk kucağıma aldığım gibi sütüm geldi allaha şükür hiç uğraşmadım. Beni zorbalıyo sürekli bunları evden kovmama az kaldı. Eşimin kardeşi de parfüm banyosu yapıp geliyo geldiği gibi de eşkiya gibi davranıyor çocuğuma. Nerde o getirin hemen bana bilmem ne.
Allahım bana ve tüm lohusalara sabır versin![]()
Ahahahah kız doktorlar ne bilecek kayınvaliden var ya profesör ona sorsana her şeyi bilir onlarBenim kv de saatli ve ölçülü mama vermemize takmış. Çünkü tek yapabildiği biberon tutmak ki onu da düzgün tutamadığı için hava yuttu çocuk. Neyse çocuk istediği müddetçe mama verilirmiş. Doktorun dediğini uyguluyoruz diyorum. Doktor nerden biliyomuş diyo. Sizin dediğiniz mi doktor mu tabi ki doktoru dinlicem dedim. Rezil kepaze etti iyice kendini.
Dün de bebekle arasında özel bir bağ hissediyormuş. Bu çocuk ona ait gibi geliyormuş. Saçma sapan foto çekmek dışında hiç bir işe yaramıyor. Vasıfsız eleman
Saygılı durmaya çalıştıkça insanı iyice kudurtuyolar bence bilerek yapıyolarAminnn. ay okurken sinir krizi geçirdim. Ben KV de eşimin doğum gününde bizdeydi fotoğraflar çektik ben onları çektim gitmiş benim kocamın oğlumun old. Fotoyu koymuş ben yokum. Sinir krizi geçirmelik yani ne yapsam da şu öfkem çıksa içimden diyorum nasıl ağlattı beni. Hayır söyleyeyim mi neden böyle yaptın mı diyeyim aynı tarzdan cevap mi vereyim bilemedim
Kıyamam canım geçecek bu gunler uykuyla psikolojinin yakından alakası var gündüz bugün Bebek iyi durumda uyuyor ama ben düşünmekten uyuyamıyorum ve hiç bir iş yapasim da yok çamaşır makinasının düğmesine bile basmadim Esime de veryansin etmiştim gelecem yemek yapacam dedi bakalım duzelirim umarımBenim yine moralim bozuldu arkadaşlar. Dün gece bebek iyi uyudu ben de dinlenebildim. Öyle olunca bir özgüven geliyor tamam diyorum yoluna koyucam ben bu işleri. Sonra sabahtan beri çocuk aşırı huysuz uyumuyor parça parça emiyor. Hemen özgüvenim düştü. Bi de dikişlerimin iltihaplandığını fark ettim. İyice çöktüm. Ne kendime bakabiliyorum ne çocuğa diye. Ağlaya ağlaya bi hal oldum. Kocam hatta annem bile artık ağlamamdan bıktı![]()
Ben de bilerek yapacağım az kaldıAhahahah kız doktorlar ne bilecek kayınvaliden var ya profesör ona sorsana her şeyi bilir onlar
Çocuk ta onların sanıyolar ben en son diyeceğim bunlara, allah yaşlıların bebek bakmasını isteseydi menepozu yaratmazdı diye.
Saygılı durmaya çalıştıkça insanı iyice kudurtuyolar bence bilerek yapıyolar
Canım yoluna girmiyor bazen biz de senin ggibiyiz sakın üzülme dikişlerin için ne yaptın doktora gittin miBenim yine moralim bozuldu arkadaşlar. Dün gece bebek iyi uyudu ben de dinlenebildim. Öyle olunca bir özgüven geliyor tamam diyorum yoluna koyucam ben bu işleri. Sonra sabahtan beri çocuk aşırı huysuz uyumuyor parça parça emiyor. Hemen özgüvenim düştü. Bi de dikişlerimin iltihaplandığını fark ettim. İyice çöktüm. Ne kendime bakabiliyorum ne çocuğa diye. Ağlaya ağlaya bi hal oldum. Kocam hatta annem bile artık ağlamamdan bıktı![]()
İçinde kalmasın neden ben yokmuydum doğum gününde de resimler de yokumAminnn. ay okurken sinir krizi geçirdim. Ben KV de eşimin doğum gününde bizdeydi fotoğraflar çektik ben onları çektim gitmiş benim kocamın oğlumun old. Fotoyu koymuş ben yokum. Sinir krizi geçirmelik yani ne yapsam da şu öfkem çıksa içimden diyorum nasıl ağlattı beni. Hayır söyleyeyim mi neden böyle yaptın mı diyeyim aynı tarzdan cevap mi vereyim bilemedim
Bunların hepsi bir süreç bazen iyi olacağız bazen kötü. İçinde tutma ağla ki rahatla. Ama çok ta abartma dışarı çık biraz hava al bebekle de çıkabilirsin 40 falan bekleme milleti dinleme. Oksijen temiz hava inanılmaz iyi geliyor. Şu bir ayı 40 günü atlatalım daha da iyi olacağız zaten zaman su gibi akıp geçiyor. Bebişin bir daha bu kadar küçük olmayacak biraz sabretmeye çalışBenim yine moralim bozuldu arkadaşlar. Dün gece bebek iyi uyudu ben de dinlenebildim. Öyle olunca bir özgüven geliyor tamam diyorum yoluna koyucam ben bu işleri. Sonra sabahtan beri çocuk aşırı huysuz uyumuyor parça parça emiyor. Hemen özgüvenim düştü. Bi de dikişlerimin iltihaplandığını fark ettim. İyice çöktüm. Ne kendime bakabiliyorum ne çocuğa diye. Ağlaya ağlaya bi hal oldum. Kocam hatta annem bile artık ağlamamdan bıktı![]()
Bende mama veriyorum kaç ml veriyorsunuzYok o kadar emip üstüne mama yemezse asla uyumuyor uyursa da hemen kalkıp tekrar emmek istiyor anne sütü mü uyutmuyor anlamadım ki
Bende aynı durumdayım ya çok üzücü gece bi uyanıyor geri uyuması 2 saati buluyor e geri acıkıyo zaten bu döngü ne zaman düzelecekBen de aynı durumdayım bebeğim 18 günlük memede toplamda bir buçuk iki saat kalıyor en az ve emiyor ara ara duruyor ama sonunda mutlaka mama veriyorum. Burada yarım saat 40 dakika emzirenleri görünce keşke diyorum ben çekmesem asla ayrılmıyor mememden ve memeden gelen sütle doymuyor sütümü sağıp veriyorum yine de uyumuyor hep en son mamayla bitiyor sonumuz bazen 60 cc bazen 20 ccnasıl sadece kendi sütümle doyacak hiç bilmiyorum sütüm de geliyor ama yeterli değil herhalde
Yok valla pansumanı aksatmıştım zaten adamın dediği hiç bişeyi yapamadım ki. Yüzüm yokCanım yoluna girmiyor bazen biz de senin ggibiyiz sakın üzülme dikişlerin için ne yaptın doktora gittin mi![]()
Çoook mantıklı son dediğin ama bizimki hemen anlarİçinde kalmasın neden ben yokmuydum doğum gününde de resimler de yokumasıl hediyeyi oğluna ben verdim beni koyman gerekirken yokmuşum gibi mi davraniyorsun de yada dolaylı yoldan birisini emsal göster salak yerine koyuyor beni bu arkadaşım falan de
Sana dikiş mi attılar yoksa lazerle yapıştırma mıYok valla pansumanı aksatmıştım zaten adamın dediği hiç bişeyi yapamadım ki. Yüzüm yok
Pansuman yaptım kötü olursa giderim
Dikiş ağız alışkanlığından diyorum. Lazerle yapıştırma yapıldıSana dikiş mi attılar yoksa lazerle yapıştırma mı
AYnen anlasın diye diyecen zaten bırak içinde kalmasın artık ben diyeceğimi dolaylı yada direk diyorumÇoook mantıklı son dediğin ama bizimki hemen anlar![]()
Ne güzel şeyler yazdın kız valla ha birbirimizi tedavi etmyee de başladıkBunların hepsi bir süreç bazen iyi olacağız bazen kötü. İçinde tutma ağla ki rahatla. Ama çok ta abartma dışarı çık biraz hava al bebekle de çıkabilirsin 40 falan bekleme milleti dinleme. Oksijen temiz hava inanılmaz iyi geliyor. Şu bir ayı 40 günü atlatalım daha da iyi olacağız zaten zaman su gibi akıp geçiyor. Bebişin bir daha bu kadar küçük olmayacak biraz sabretmeye çalışgüçlü olmak zorunda da değiliz ağlıyorsun diye kendini kötü hissetme bunlar gayet normal bak hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
![]()
Seninki bakıyormuş yine iyi, biz sarılık olduk diye sürekli "sütün yaramadı, mama verin de iyileşsin, çocuğuma yazık ediyorsunuz, ayıp değil günah değil yetmiyorsa yetmiyordur, sütün yetse sarılık olmazdı, mama verin, mama verin, yazık, günah, nasıl kıyıyorsunuz" laflarını duyuyoruz. Ben caniyim çünkü, cahilim de. Doktorlar da birşey bilmiyor, o kadar kilo ölçümü boşuna yapılıyor. E zaten sarılığın, kan uyuşmazlığımıza bağlı olduğunu söyleyen doktorlar da birşey bilmiyor. Tek o biliyor, en doğrusunu biliyor. En merhametli o. Bizler eh çiş kakayız zatenBen bardağa su koyup üstüne 20 damla sıkıyorum. Günde bir veya iki kere yapıyorum. Size 28. Günden sesleniyorum. Süt olayı tamamen psikolojik hiçbir açıklaması yok. Ben beni sinir eden birkaç şeyi çıkardım evden
-kv-
Sütüm düzelmeye başladı. Sürekli mememe bakıyor çocuk emiyor mu diye Allah'ım aklıma geldi sinirlendim yine
Bir daha ola ki dibine gelip bakarsa yüzüne sıkayım diyorum ne diyorsunuz ?![]()
Kayınvalide terörü durmaksızın devam ediyor….Seninki bakıyormuş yine iyi, biz sarılık olduk diye sürekli "sütün yaramadı, mama verin de iyileşsin, çocuğuma yazık ediyorsunuz, ayıp değil günah değil yetmiyorsa yetmiyordur, sütün yetse sarılık olmazdı, mama verin, mama verin, yazık, günah, nasıl kıyıyorsunuz" laflarını duyuyoruz. Ben caniyim çünkü, cahilim de. Doktorlar da birşey bilmiyor, o kadar kilo ölçümü boşuna yapılıyor. E zaten sarılığın, kan uyuşmazlığımıza bağlı olduğunu söyleyen doktorlar da birşey bilmiyor. Tek o biliyor, en doğrusunu biliyor. En merhametli o. Bizler eh çiş kakayız zatenBen burada yazılanları okurken hayranlık duyuyorum bazen size, kv yi evden gönderebilmek mesela ne büyük bir güç ya, bende yok o hiç, kocalarınız falan bozulmuyor mu? Ben kocamla kötü olmak istemediğim için sesimi çıkaramıyorum. 40 gün duracakmış dibimde ve tek yaptığı şey yatmak. Şehirdışından ablamlar geliyor haftasonları birer günlüğüne, onlar yemek pasta hoşaf yoğurt vs yapıyorlar. Onlar gidince kv ile 5 gün o yemekleri tüketiyoruz. Düşünün yani durumu..
Kız ben bu mesajın devamını yeni okumuşum. Benimki de gece sesimize uyanıp geliyo dikiliyo başımda mememi izliyor. Benim emme işim bitmeye yakın kendi önüne alt açma bezini falan seriyo hazırlıyo bebeği benden alıp altını falan açıyo uyutuyo. Çıldırıyorum ya. Nasıl kovaladın anlatsana biraz djdjdjBen bardağa su koyup üstüne 20 damla sıkıyorum. Günde bir veya iki kere yapıyorum. Size 28. Günden sesleniyorum. Süt olayı tamamen psikolojik hiçbir açıklaması yok. Ben beni sinir eden birkaç şeyi çıkardım evden
-kv-
Sütüm düzelmeye başladı. Sürekli mememe bakıyor çocuk emiyor mu diye Allah'ım aklıma geldi sinirlendim yine
Bir daha ola ki dibine gelip bakarsa yüzüne sıkayım diyorum ne diyorsunuz ?![]()
İkisini de alacam yanıma hangisi olursa artıkBen ilk hafta full depend bez kullandım karnımı da sıkıştırdığı için daha rahat ettim. İki paket bitirdim bence kişiye göre değişiyor ped kullanmak istemedim ben