Kerem çok güzel isim inşallah orta yol bulabilirsinizTam degil, esim Kerem istiyor tamam dedim ben de ama iki isim olsun diyor, onu istemiyorum. Ikimizin de icine sinsin istiyorum, artik zaman kalmadi bugun yarin anlasmamiz sart:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kerem çok güzel isim inşallah orta yol bulabilirsinizTam degil, esim Kerem istiyor tamam dedim ben de ama iki isim olsun diyor, onu istemiyorum. Ikimizin de icine sinsin istiyorum, artik zaman kalmadi bugun yarin anlasmamiz sart:)
YaaBence de kesinlikle nazar değiyor cok cok emen bebeğim memeden kesildi resmen![]()
Ağrı mı huzursuzluk mu? Benim huzursuzluğum çok. Kesin çözüm değil ama ayakları sıcak suyla yıkamak işe yarıyor, eşimin ayak bileklerime masaj yapması işe yarıyor, bi de şu at kılı dedikleri kuru fırçalar var ya, onlarla bacağımı özellikle bilek bölgemi fırçalayıp nemlendirici sürüyorum. O şekilde biraz uyuyabiliyorum ama genel olarak uyku problemi yaşıyorumKasılmalara alıştım gibi bişey. Ama ayaklarım bacaklarım çok huzursuz
Magnezyum düzenli alıyorum. Ama bugün bileklerim çok ağrıyor naptiysam gecmedi. Ağrı kesici alsam bişi olur mu ki. Gebelik boyunca bı kez parol aldım sadece
Sağlık bakanlığı özel eğitimli emzirme danışmanlığı ve doğum konusuna eğiliyor bu ara. Ben de hem özel hastanede hem şehir hastanesinde aldım eğitimi. Farkı şöyle şehir hastanesinde deneyimli ebeler değil eğitimli emzirme danışmanları ilgileniyor ve ciddi fark olduğunu düşünüyorum. En azından benim deneyimim bu şekilde oldu. Hemen hemen bütün şehir hastanelerinde var. İzmir'de de vardır muhtemelen bir arayıp danışın istersenizİzmirde emzirme danışmanı önerebilecek olan var mı acaba ?
Canım illa özel emzirme danışmanı bulman gerekmiyor yakınında kadın doğum hastanesi ya da şehir hastanesi filan varsa muhtemelen vardır ordan tatmin olmazsan özel birini de bulabilirsinİzmirde emzirme danışmanı önerebilecek olan var mı acaba ?
Aslında o da kişiden kişiye değişiyor. Ben farkını çok anlamamıştım mesela. 2.doğumum direk suni sancıyla başlamıştı.Suni sancı çok şiddetli oluyor diyorlar. Kendi sancinla doğum yapmak daha kolaymis. Hiç açılma yok sanci yetersiz ise suni sancı nasıl açılma yapıyor ilginç
Yapay Oksitosin hormonu veriliyor suni sancının içinde o var. Bence suni sancı daha zor denilmesinin sebebi dozu ayarlamakla alakalı. Doğal olarak salgılanan kendi Oksitosin hormonumuz yavaş yavaş artar mesela, ama yapay olarak verildiği zaman süreç hızlı olsun diye bir anda verilebilir. Bu da vücut belki psikolojik olarak da hazır değilken verildiği için etkisi farklı oluyor diye düşünüyorum. Ama burada bir arkadaş yazmıştı, kendi suni sancımın dozunu kendim ayarladım artırıp azalttım diye, belki öyle bir yöntemle daha iyi daha doğala yakın bir etki oluyordur.Suni sancı çok şiddetli oluyor diyorlar. Kendi sancinla doğum yapmak daha kolaymis. Hiç açılma yok sanci yetersiz ise suni sancı nasıl açılma yapıyor ilginç
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Maalesef insanlar çok tuhaf. Hala da burdalar. Bi kaç gün içinde gitmezlerse annem biz gidelim diyor. Bebek 10 günlük daha gitmek istemiyorum ama annemde kalmak istemiyor artıkKorktuğunuz gibi oldu yani... Çok üzüldümİnsan bir umut belki daha duyarlı davranmışlardır diye bekliyor ama maalesef öyle olmamış. 9 gündür otelde kalacak kadar bu neyin inadı ya... Gidin evinize, sonra gelirsiniz
Neyse hepsi hayat tecrübesi, hepsi ders, sınav... Siz süt ile ilgileniyordunuz, bu konuları soramadım ama hep aklımdaydınız. İnşallah bundan sonrası şimdiye kadar çekilen çilenin mükafatı olur da her şey su gibi akar
![]()
Doğuncada aykı hareketle devam ediyor bol şansKızlar son haftalarda bebek hareketleri azalır diyorlar genelde ama benim ki şuan karnımı yırtıp çıkacak gibi ya. Uyutmuyor hatta uzandırmıyor beni.Hareketleri aşırı canımı yakıyor. Artık doğsa rahatlasam hayırlısıyla![]()
Anneniz uzak bi şehirde mi? Evi müsaitse aslında biraz da siz ona gitseniz. Ne biliyim belki diğerleri o zaman anlar. Aile dinamiğinizi bilmiyorum ama aklıma böyle bi fikir geldi.Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Maalesef insanlar çok tuhaf. Hala da burdalar. Bi kaç gün içinde gitmezlerse annem biz gidelim diyor. Bebek 10 günlük daha gitmek istemiyorum ama annemde kalmak istemiyor artık
Yaaa resmen hamileliği özledim 6 günde. Annelik de çok güzel tabi ama, ben çok istiyordum ya normal doğum yapmayı hep hayalimdi benimBende de oluyor bazen ne yapsam rahat edemiyorum son zamanlar artık bunlara da sabredicez![]()
Yaa deme öyle demeYaaa resmen hamileliği özledim 6 günde. Annelik de çok güzel tabi ama, ben çok istiyordum ya normal doğum yapmayı hep hayalimdi benimhamileliğin son zamanlarını falan yaşamak ama nasip böyleymiş 37+3 de doğurdum
benim kızın acelesi vardı
![]()
Nasıl oldun canım? Bugün var mı ağrı sancı vsYaa deme öyle deme
Ben çok merak ediyorum oğluşu bugünü saymazsak 6 gün sonra kucağımda olacak sıpam 9 ayda çektirmediğini 1 haftada çektirdi bulantı sancı mide ağrısı hepsi dahil son hafta sürprizi yapti bana
Evet hamileliği çok sevdim çok güzel geçti şükürler olsun ve bende normal doğum isteyenlerdendim ama sezeryanda iyiki var (dikişlerden korkan bana lütfen moral destek) bı de anneliği görelim bakalım doya doya hamileliği yaşadık birazda onların sesleriyle civildasin evlerimiz şenlensin
![]()
Çok teşekkür ederim canım evet yorgunlukta tetiklemiş olabilir sancıları dediğin gibi eşim evdeyken çok yoruluyorum bugün işe yolladim hala yatak keyfi yapıyorumNasıl oldun canım? Bugün var mı ağrı sancı vs
Biraz dinlen iş yapma kendini yoruyorsun o yüzden oluyor bence sancı
Ben de değilimBayramı atlattık
Bakalım bugün kimler doğuracakbence ben değilim
Bugün kontrolü olanlar vardı gelişmeleri yazsınben yarın gidiyorum
Kızlar aceleci oluyor ya gelişimi erken tamamlıyorlar benim oğlanın keyfi yerindeYaaa resmen hamileliği özledim 6 günde. Annelik de çok güzel tabi ama, ben çok istiyordum ya normal doğum yapmayı hep hayalimdi benimhamileliğin son zamanlarını falan yaşamak ama nasip böyleymiş 37+3 de doğurdum
benim kızın acelesi vardı
![]()