• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Doktorunuza gore degisir ama karindan bakmasi da olur. Kalp atisi icin bilmiyorum minimum 40 bin diyorlar. Onun 8. Haftayankadar yolu varmis

beylikdüzü medicana hastanesi nil hanıma ya da yıldız hanıma gidebilirsiniz ben nil hanıma gidiyorum akşam çalışıyor ama memnunum
Bende nil hanıma gitmeyi düşündüm ama çok yoğun olduğunu duydum o nedenle gitmedim benim teyzelerim hep kendisinde doğum yaptı ve cok memnun kaldı bende cumartesi gününe sefaköy biruni serhat sen doktora aldım randevu bakalım

Merhaba benim de ikizlerim olacak inşallah. Normal doğum zamanı 22.haziran ama muhtemelen 4 ,5 hafta önce doğacaktır.
Ikizlerim var onlardan tecrübeliyiz. Rabbim sağlıkla devam ettirsin, hepimizin yardımcısı olsun 🙏

Eklentiler

• 1000044299.webp
    1000044299.webp
    23 KB · Görüntüleme: 20
Bende nil hanıma gitmeyi düşündüm ama çok yoğun olduğunu duydum o nedenle gitmedim benim teyzelerim hep kendisinde doğum yaptı ve cok memnun kaldı bende cumartesi gününe sefaköy biruni serhat sen doktora aldım randevu bakalım
evet biraz yoğun ama gayet iyi akşamları çalışıyor o açıdan güzel

Bu bende de oluyor umarım negatif bir şey değildir. Böyle regl olacakmış gibi ağrı değil de vajinamın üstünde batma gibi..
Ben dr'a sordum Bebek bende sağ yerleşimli olduğu için ve rahim genişlemesi olduğu için vajinanın sag tarafı ve kemik kısmında ince bir sızlama olması normalmiş. Bıcak gibi batma kramp şiddetli anlık ağrı olursa acil gel dedi.

Bu gün kese göremeyince istedi söyledim özele gidip kesenin Herşeyin gözüktüğünü özellerle bizim cihazımız bir değil dedi orda gözüken burda gözükmeye bilir dedi
Kurban olduğum yani bizim cihaz kötü bozuk diyemiyor hiç kafanı karıştırma birde devlete gitme artık 1 doktorda sabit kal bir sikintin yoktu keseyi gördün kalp atışı için gün bekliyordun neden gittinki şimdi devlete sabahtan beri çektiğini kimse bilmez stres olarak

Ya buraya da kayıt açtırayım dedim Konya’nın ilçesinde yaşıyorum herhangi bi sıkıntı olursa giderim diye düşündüm tüp bebeği de Antalya da yaptırmıştım Antalya’dan aradılar şimdi 7 haftalıksınız aslında kalp atışının duyulması gerekiyor yarın gelin kontrol edelim dediler dua edin kızlar bana 🙏

Ya buraya da kayıt açtırayım dedim Konya’nın ilçesinde yaşıyorum herhangi bi sıkıntı olursa giderim diye düşündüm tüp bebeği de Antalya da yaptırmıştım Antalya’dan aradılar şimdi 7 haftalıksınız aslında kalp atışının duyulması gerekiyor yarın gelin kontrol edelim dediler dua edin kızlar bana 🙏
Allah'ım güzel sonuçlarla dönersin inşallah ❤️ emin ol onlar daha iyi bilir genede stres yapma olurmu canım hakkında hayırlısı olsun

Merhaba benim de ikizlerim olacak inşallah. Normal doğum zamanı 22.haziran ama muhtemelen 4 ,5 hafta önce doğacaktır.
Ikizlerim var onlardan tecrübeliyiz. Rabbim sağlıkla devam ettirsin, hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Ayy maşallah nasıl oldu yaa doğal gebelikmi. İkizleriniz var ve bdaha ikizmi oldu smdi😍

aminn insallah.. Gercekten hayırı işlerde vesvese cok olduğu gibi gebelikte öyle bol vesveseli oluyor. Hemen dua etmeye çalısıyorum. :)
Kasıkta olsa anlıycam da vajinamın üstü ne alaka oldum bi an :) hheeep pimpiriklikten :)
Kız bebiş büyüyor ne yapsın normal ağrılar doktorum bana söylemişti ağrı olcak korkma dıye

Back
X