- 20 Kasım 2019
- 4.133
- 5.449
- 158
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #1.081
Hosgeldinnn, Ben de tup bebek surecinden sonra buradayim cok sukurHerkese selaaamçetrefilli bir tüp bebek sürecinden sonra bende buradayım. Mart annesi olacağım inşallah
Sende hoşgeldin ❤ gözümüz aydın çok şükür. Rabbim sağlıkla kıcağımıza almayı da nasip etsin cümlemizinHosgeldinnn, Ben de tup bebek surecinden sonra buradayim cok sukur
ayın 23 üne randevu aldım kalp atıslarınıda duyarım inşallah2 katından fazla artmış gayet iyi 4-5 gün daha bekleyip kadın doğuma gitsen kese gözükür zaten tekrar beta ölçtürmene gerek kalmaz
Hayırlı güzel haberlerle gelinTebrikler. Ben de pazartesi gideceğim normalde 5+3 bakalım ne diyecek doktorum
Normal görünür bence sizindeayy ben de yarın gidicem görünecek mi acabaaa? transvajinalden biraz korkuyorum ama bilemedim dee
Selamlar kızlar, bugün dayanamadım doktora gittimSelamlarben de bu gruba dahil olacağım sanırım. Umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Benim size sormak istediğim bir soru var hanımlar, beta HCG değerim biraz düşük sanki, sat 8 haziran, 4+1’de 114 çıkmıştı, 36 saat sonra 210 çıktı. Önemli olan artış oranı o da iyi görünüyor dedi aile hekimim, henüz kadın doğuma gitmedim. (Şu an 4+4’teyim, randevum haftaya cuma olabilecek. Şimdi gitsem de bir şey görünmez diye teselli ettim kendimi.) İlk gebeliğim olacak, arada kaldım takibe devam edeceğim doktordan önce danışmak için başka bir yere mi gitsem diye, sanki daha yüksek oluyor bu zamanlarda değerler
Benim çok kist problemim oluyodu malesef. Adeti de geciktiriyodu. Genelde kistler adetle atılıyor canını sıkma. Adet söktürücü hiç kullanmadım. Geçte olsa hep kendi geldi. İnşallah diğer aya güzel haberler alırsın.Aşkım ben doktora gittim maalesef hamile değilmişim onun yerine 3 santim gibi bir kist oluşmuş o yüzden de adet gecikmesi yaşamışım doktor tarlusal verdi kistde de adetle atılır dedi belki de bu kistten dolayı hamile kalamıyorum haberim yoktu bilemiyorum gerçekten hayırlısı böyleymiş ama tek sevindiğim şey polikistik over yokmuş doktor yumurtalıkların iyi dedi ama şimdi de adetim çok gecikti döngüm yine bozulacak zaten ilacı kullanıyorum daha yeni başladım ne zaman söktürür bilemiyorum gerçekten psikolojim iyice bozuldu tarlusal kullanan ya da kist problemi yaşayan bilgisi olan var mı
Çalışanlardan biri de benbu arada aranızda çalışan var mı yoksa evlerde misiniz. Ben çalışıyorum olabildiğince az hareket etmeye çalışıyorum ama olduğu kadar işte..
Bizimde kebap lokantamiz var esimle birlikte gidiyorum ama kendimi cok yoruyorum galiba ayakta dolanmak bile fazla etkiliyor ben biraz tez canliyim personel birsey yapmadi diyelim hoop illa mudahale edip ben yapcam o an is varsa o yüzden artik gitmeme kararı aldım olmuyor kasılıyorum hep kasiklardan beldenÇalışanlardan biri de ben
Kebap mıBizimde kebap lokantamiz var esimle birlikte gidiyorum ama kendimi cok yoruyorum galiba ayakta dolanmak bile fazla etkiliyor ben biraz tez canliyim personel birsey yapmadi diyelim hoop illa mudahale edip ben yapcam o an is varsa o yüzden artik gitmeme kararı aldım olmuyor kasılıyorum hep kasiklardan belden
Ayyy özür dilerim ya canı cekmedi kimsenin insallah hic akil edemedimKebap mı
Ahahah yok yokAyyy özür dilerim ya canı cekmedi kimsenin insallah hic akil edemedimAdanalıyım ben
Canınız çekerse atlayin gelin Adana'yaAhahah yok yokespri olsun diye yazdım.
Yakın olaydik ,Canınız çekerse atlayin gelin Adana'ya
İşyeri sizin madem hiç gitmeyin prenses modunuzu açın ohh misBizimde kebap lokantamiz var esimle birlikte gidiyorum ama kendimi cok yoruyorum galiba ayakta dolanmak bile fazla etkiliyor ben biraz tez canliyim personel birsey yapmadi diyelim hoop illa mudahale edip ben yapcam o an is varsa o yüzden artik gitmeme kararı aldım olmuyor kasılıyorum hep kasiklardan belden
Aynen öyle yapacağımİşyeri sizin madem hiç gitmeyin prenses modunuzu açın ohh mis
Başka hangi sebeple prensesliğe terfi edeceksiniz
Fırsat bu fırsat
Benim ilk defa başıma geldi aşkım ilacı kullanıyorum lekelenmelerim başladı sokulsun diye bekliyorum artık ben gebelik istemediğime karar verdim ben ne kadar isteyip umutlanirsam o kadar olmuyor öyle olunca da saldım gitti artık formlara da girmeyeceğim gerekirse hesabımı bile kapatacağım buraya girdikçe beni çok etkiliyor çünkü eğer bir gün hamile kalırsam anca o zaman geri girmeye başlarım sana ve hamile olan diğer arkadaşlara hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisleriniz diyorum düşükten sonra 6.ayda böyle geçmiş oluyor benden de bu kadar mücadele bittiBenim çok kist problemim oluyodu malesef. Adeti de geciktiriyodu. Genelde kistler adetle atılıyor canını sıkma. Adet söktürücü hiç kullanmadım. Geçte olsa hep kendi geldi. İnşallah diğer aya güzel haberler alırsın.
Stres çok etkiliyor canım dedğin gibi kafa biraz daha rahatlayınca daha kolay oluyor. Rabbim inşallah tez zamanda gönlüne göre versin doğru zamanda kolaylıkla sağlıkla olsun.Benim ilk defa başıma geldi aşkım ilacı kullanıyorum lekelenmelerim başladı sokulsun diye bekliyorum artık ben gebelik istemediğime karar verdim ben ne kadar isteyip umutlanirsam o kadar olmuyor öyle olunca da saldım gitti artık formlara da girmeyeceğim gerekirse hesabımı bile kapatacağım buraya girdikçe beni çok etkiliyor çünkü eğer bir gün hamile kalırsam anca o zaman geri girmeye başlarım sana ve hamile olan diğer arkadaşlara hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisleriniz diyorum düşükten sonra 6.ayda böyle geçmiş oluyor benden de bu kadar mücadele bitti
Ben de çalışıyorum eylülde başlayacağımÇalışanlardan biri de ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?