Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Selamlar kızlar, bugün dayanamadım doktora gittim beta hcg 2 katından biraz fazla artmıştı bugün (4+5’te) 500’lü değerlerdeydi. Seviyesi düşük gibi diye endişelendiğimi söyledim ama haftasına göre gayet normal dedi kadın doğum uzmanım. Kese tabii görünmedi bu değerlerde ama bu da normalmiş. Önemli olanın artış oranı olduğunu söyledi uzman doktor da.

Buraya benzer durumda olup neden beta düşük, neden kese görünmüyor diye endişelenenler varsa böyle örnekler de var diye yazmak istedim bebişlere en çok zarar veren şey stres diyorlar boşuna evham yapmayalım tabii inşallah keseyi görüp kalp atışlarını duyacağımız günler de bir an önce gelsin sağlıkla

Benim çok kist problemim oluyodu malesef. Adeti de geciktiriyodu. Genelde kistler adetle atılıyor canını sıkma. Adet söktürücü hiç kullanmadım. Geçte olsa hep kendi geldi. İnşallah diğer aya güzel haberler alırsın.

Çalışanlardan biri de ben
Bizimde kebap lokantamiz var esimle birlikte gidiyorum ama kendimi cok yoruyorum galiba ayakta dolanmak bile fazla etkiliyor ben biraz tez canliyim personel birsey yapmadi diyelim hoop illa mudahale edip ben yapcam o an is varsa o yüzden artik gitmeme kararı aldım olmuyor kasılıyorum hep kasiklardan belden

Kebap mı

İşyeri sizin madem hiç gitmeyin prenses modunuzu açın ohh mis
Başka hangi sebeple prensesliğe terfi edeceksiniz
Fırsat bu fırsat

Benim ilk defa başıma geldi aşkım ilacı kullanıyorum lekelenmelerim başladı sokulsun diye bekliyorum artık ben gebelik istemediğime karar verdim ben ne kadar isteyip umutlanirsam o kadar olmuyor öyle olunca da saldım gitti artık formlara da girmeyeceğim gerekirse hesabımı bile kapatacağım buraya girdikçe beni çok etkiliyor çünkü eğer bir gün hamile kalırsam anca o zaman geri girmeye başlarım sana ve hamile olan diğer arkadaşlara hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisleriniz diyorum düşükten sonra 6.ayda böyle geçmiş oluyor benden de bu kadar mücadele bitti

Stres çok etkiliyor canım dedğin gibi kafa biraz daha rahatlayınca daha kolay oluyor. Rabbim inşallah tez zamanda gönlüne göre versin doğru zamanda kolaylıkla sağlıkla olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…