- 14 Nisan 2021
- 560
- 340
- 53
- 27
Ben geçen hafta sormuştum kendisini de tüketebilirsiniz demişti. Takviyenin içinde başka ne var bilmediğimizden zararlı farklı bir şeyde olabilir dedi. Benim evde vardı dmannoz lu ben içtim valla bir de her gün cranberry tüketmek olmasını önler diye de ekledi.Arkadaşlar doktor kontrolüne gidecek varmı
Ben dün gittim herşey yolunda elhamdülillah..
Ama bi soru sormayı unuttum. Doktora gidecek varsa sorabilirmi acaba?
İdrar yolları enfeksiyonu için cranberry takviyesini öneriyormu diye
Çok teşekkür ederim canımBen geçen hafta sormuştum kendisini de tüketebilirsiniz demişti. Takviyenin içinde başka ne var bilmediğimizden zararlı farklı bir şeyde olabilir dedi. Benim evde vardı dmannoz lu ben içtim valla bir de her gün cranberry tüketmek olmasını önler diye de ekledi.
Hastanede gebelik kaydı girilirdi hemen arandım ben. Bir şey yapmamıştım. Ebe arayıp bilgi verdi. Her şehirde uygulama aynı mı bilmiyorum.Kızlar gebeliği sağlık ocağına naısl bildiriyoruz? Bir de sağlık ocağında şu an yapılması gerekilen testler falan var mı?
Merhaba hayirli olsun.Saglikla ilerler insallah.Benim sat 23 temmuz bat 2 gün sonra henüz test yapmadım.Bugün test yapicam insallah.Varsa aynı tarihlerde dogum olur insallah :)) Ilk bebek mi sizinGünaydınnasılsınız SAt 22 temmuz pazartesi HCG 129 çıktı bugün tekrar verdim heyecanla bekliyorum. Benimle aynı tarihlerde olan var mı acaba
Yaa aynı durumdayım gece 2-3 saatte bir tuvalete koşuyorum en az. Gündüz desen saat başı. Çok erken değil mi bu? Son trimesterde olmuyor muydu bu tuvalete taşınmalarKalınlıkları anladıkları için olabilir diye düşündüm . Sabaha dek WC'ye giidyrum aşırı idrara sıkışıyorum uyurken resmen organlarımı agrıtıyor sıkısıklık
Ebe kayıt oluşturuyor yapılması gereken kan tahlilini yapıyorlar canımKızlar gebeliği sağlık ocağına naısl bildiriyoruz? Bir de sağlık ocağında şu an yapılması gerekilen testler falan var mı?
Canım merhaba bugün kontrole gittim bebek göründü ama kalp atışı hala yokAminnn inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızyarın giderseniz Allah izin verirse güzel haberleri bekliyoruuuuz
Canım bugün bende gittim kaydı oluşturdum bir sürü de kan istediler. Dosya açıyorlar sana. Takibi yapmak için. .Kızlar gebeliği sağlık ocağına naısl bildiriyoruz? Bir de sağlık ocağında şu an yapılması gerekilen testler falan var mı?
Benimde ağrım çok bulantımda. Asla kusamam o yüzden daha da yoğun yaşıyorum yediğimden içtiğimden bir şey anlamıyorum. Bazen aşağı vuran ağrım oluyor bazen adet ağrısı gibi. Kayıplarım olduğu için bunlar hiç sorun değil iyi olsun çekerim diyorum bazende korkutuyor bir sorun mu var diyekadın doğuma gidemedim daha.
Doktorum izne ayrılmış. 1 Eylül'de gelecekmiş ne keseyim ne kalp atışını duydum. Devlet hastanesinde de sıra bulamadım. Bana görünün 9 + 3 gibi gideceğim. O zamanda okullar açılıypr inşallah izin alabilirim idareden de görürüm artık. Bulantılarınız devam ediyor mu? Kasıklarınızda arada aniden giren bir kramp oluyor mu. Ben öyle oluyorum da.
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba hayirli olsun.Saglikla ilerler insallah.Benim sat 23 temmuz bat 2 gün sonra henüz test yapmadım.Bugün test yapicam insallah.Varsa aynı tarihlerde dogum olur insallah :)) Ilk bebek mi sizin
Gözünüz aydınkızlarrr sonucum çıktıııpazartesi 213 di bugün 480 çıktı kızlar nasıl artışım dış gebelik olabilir mi
Saol canım sana da inşallahHamile hanımlar hayirli olsun.Insallah saglikla kucağınıza alırsınız.Sizlere bir sorum var.Hamile kaldiginiz ilk ay adet dönemi gelince akintiniz arttı mi?Böyle sarımsı beyazimsi.Islaklik hissedecek kadar.Diger gebeliklerimde akinti detayını hiç hatırlamıyorum.Keskin bir bel ağırısi olmuştu.Yine var yoğun bel ağrım.Elimde test yok şu an.Olsa hemen yapacaktım.Bat 22 ağustos.
Geçmiş olsun canım ihmal etmemek lazım. Bugün doktora gittim ilacımın dozunu yükselttiler hafta içi 125'lik hafta sonu yüzlük kullanıyorum levitronBen tiroid hastasıyım 1 yıldır ilaç kullanıyorum. En son hamilelik için gittiğimde baktırmıştım 3 küsürlerde çıktı. Normalde 2 olması lazım. O yüzden doktorum devam et ilacını kullanmaya dedi. Levitron 25 mg kullanıyorum zaten en düşüğü. Belki senin mg’ı düşük geliyor yükseltmek gerekebilir canım doktora bi git bununla ilgili.
Çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alınYaaa sizin de mi ikiz olacak çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahben de büyük bir şokla iki olduğunu öğrendim alışmaya çalışıyorum
İlk temastırda da rahim aniden büyüyor ya bu yüzden oluyor canım son ayda da olacakYaa aynı durumdayım gece 2-3 saatte bir tuvalete koşuyorum en az. Gündüz desen saat başı. Çok erken değil mi bu? Son trimesterde olmuyor muydu bu tuvalete taşınmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?