Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Ortalama fiyatları nedir acaba ?
Ben 27 eylülde randevum, o zaman 18 haftalık olacağım detaylı için randevumu o zaman alacağım en azından fikir olsun
Merhaba, Semih özerene gideceğim nakitte 7 bin tl, herkes çok tavsiye etti ve yaklaşık 40 dakika kadar baktığı söylendi, sekreteri de belirtti özellikle,

Keşke devlette randevu bulabilsek aslında ama yok malesef. Siz kime gitmeyi düşünüyorsunuz. Eray bey’in çok soğuk olduğunu bende duydum ama çok önemsemedim muhabbet sohbete gitmiyorum sonuçta işini iyi yapsın yeter yılların doktoru

Kızlar bu devlet hastanelerinde detaylı kaçıncı haftada yapılıyor? 20/24 arası olur sanırım dimi? Benim olduğum şehirde 1 tane perinatolog var o da birkaç hafta sonrasına verir randevuyu büyük ihtimalle. Ben 18. Haftadayım hâlâ kadın doğumdan randevu alamadım vakit geçerse bakmazlarsa diye korkuyorum valla ortada kalırım.

Evet 20-24. haftalar arasında bakıyorlar. Maalesef randevu bulmak çok zor bende geçen gün şehir hastanesinden şansa randevu buldum perşembe günü gideceğim bakalım ama ayrıntılı ultrason için randevu bulabileceğimi hiç sanmıyorum bir şansımı deneyeceğim.

perinatoloğa doğrudan randevu alınabiliyor mu acaba? yoksa kadın doğuma mı buldunuz? Ben normalde özel kliniğe gidiyorum, detaylı için devlet istiyorum ama doktor devlete yönlendirme yapamıyor kendim bulmam gerek sanırım. bilemedim ne yapsam.

Bende normalde özele gidiyorum. Direk perinatolog randevusu yok önce kadın doğum bölümünden randevu alınıyormuş daha sonra doktor perinatoloğa sevk yapıyormuş bakalım perşembe günü kadın doğum uzmanına randevum var tekrar haber veririm size

Kadın doğuma gidiyorsun o perinatoloğa yönlendiriyor

Kadın doğuma gidiyorsun o perinatoloğa yönlendiriyor
ayy ben çalışıyorum çok zor olcak. Kadın doğuma bir randevu alayım ben o zaman. Sağlık ocağında tekrar testlerimi de aynı gün yaptırayım. Perinatoloğa da umarım 1 ay sonraya göndermez..

Ankara'da şehir hastanesi çok önceki haftalarda (10-12 falan galiba) detaylı için randevunu ayarla demişti bana 3 sene önce. Yaklaştığı zaman yer bulamazsın demişlerdi, sonrasında özele geçtiğim için almadım, diğer şehirlerde nasıl bilmiyorum ama devlette biraz zor olabilir yaklaşınca bulmak.

Merhaba kızlar. Ne çok kişi varmış Kocaeli’den :) Ben de 22. Haftama Semih Özeren’den aldım randevuyu, 7k nakitte. Kazım Gündoğdu da 7k demişti. Çok yüksek aslında ama Eray Çalışkan için olan bazı yorumları görmezden gelemedim ben de :/ 3 Ekim randevum. Hepimiz de seçimlerimizden memnun kalıp güzel sonuçlarla dönelim

Ben de bundan korkuyorum işte

Ben de 22+4 olduğum gün için randevu aldım perinatoloğa. 22 ekimde gideceğim. Gittiğim hastanedeki profesöre yönlendirdi doktorum.

Bir iş arkadaşım devlete gitmişti ama pek memnun kalmadığını, detaylı yorum yapılmadığını belirtmişti. Sadece sorun yok demiş göndermiş. 15 dk baktı demişti. İstanbul için söylüyorum tabii. Her yer aynı değildir belki.

bunu duydum ben de özelde 45 dk devlette 15 dk sürüyor diye

Hayırlı haberlerle gel canım umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız dualarım seninle

Kızlar benim bacak ve kas ağrılarım için doktor magnezyum verdi iyi geldi, bugün tartıya çıktım ve toplam 4 kg almışı şu anda da tuhaf belirtilerim var roka yiyemiyorum sanki dilim kesiliyorceviz de aynı şekilde ikisi de dilimi aşırı şekilde tahriş ediyor çok acı veriyor şeftali kabuklu kabuksuz her türlü denedim aşırı acı geliyor yiyemiyorum ama canım şeftali çekiyor
Sizde durumlar nasıl belirtileriniz var mı ?Kas ağrılarından mide bulantısından kurtuldum derken böyle tuhaf belirtiler çıktı ortaya

Zaten kocaelide tek bir hastanede perinatolog var o da 7500 tl dedi. Eray Çalışkan 5500 kendi muayenehanesinde yapıyor birde semih özeren var o da sanırım 8000 civarıymış yine kendi muayenehanesinde
Çok pahalı ya niye nedir ne kontrolüdur bu bu kadar pahalı ben 3 çocuk doğurdum hiç birinde perinatologa gitmedim

19 haftalık oldum kızlar bebişe çeyiz yaptım resmen 3.cü çocuk bunda acele etmem tırı vırı yaptım ama annelik böyle birşey dayanamadım aldım valla rabbim üstünde görmeyi nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 1000014140.webp
    88,8 KB · Görüntüleme: 99
  • 1000014142.webp
    90,5 KB · Görüntüleme: 96
  • 1000014143.webp
    62 KB · Görüntüleme: 95
Ay maşallah Allah ağız tadıyla giydirmeyi de nasip etsin detaylıdan sonra ben de almaya başlayacağım

Ay maşallah Allah ağız tadıyla giydirmeyi de nasip etsin detaylıdan sonra ben de almaya başlayacağım
Detaylıyı bekleyemedim valla bir sabırsızlık var üstümde 3 hafta sonra giricem bende detaylıya nasipse, 22.hafta en iadeli diğer gebeliklerimde de öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…