çalışan anneler

Cebine para kalmıyorsa kim bakarsa baksın çalışmanın sebebi ne para değil mi kalmıyorsa çalışma tabi saçma geldi bana
 
Amaaan sen haklısın şekerim bırak işi gönder gitsin kayinvalideni....hem sıcacık ev niye o otursun ?? Ben özelden numaramı yazayım Kayinvalidene ulastirirsan sevinirim
Valla ben de talibim bu kayınvalideye. Aylık 1250 tl veriyorum kreşe. Ayda 300 de temizlik. Buna rağmen her hafta sonu ev yine savaş alanına dönüyor. Daha öğlen evin halini gördüm ağlayasım geldi. Keşşke benim kayınvalidem olsaydı :)
 
Sadece 15 günde bir temizlik için bile yardımcı alsanız en az 350 ödersiniz ki çocuk bakımı için SGK dahil ücret dünyanın parasi .kıymetini bilin yemek bile yapıyormuş ne güzel iste bulunmaz nimet bence.keske benimde olsa
 
Belli bir yasdan sonra cocuk bakmak kolaymi? Cok sanslisiniz farkinda degilsiniz. Kendinizi doldurmayin cocugunuz okula basladiginda elinizde kariyeriniz Ve maasiniz olacak.
 
Bakici fiyatlarindan haberiniz yok galiba.
 
Verdiğiniz 3 kuruşu da vermeyin , alın çocuğu babaanneden , bakıcıya verin 1000 den aşağı bulamazsınız zaten , işten gelince çocuğu bakıcıdan al, eve git yemek yap , temizlik yap ,aklın başına gelir belki
 
Bakicilar 1500 liradan asagi degil. Ustelik cocugun da dahil yemegini yapmazlar,siz yapar birakirsiniz. Baska da hic bir ise ellerini surmezler. Arti kaynananiz gibi guvenilir de degillerdir,yok kamera taktirmaniz gerekir yok bilmem ne gerekir, yillik izni,hafta tatili vs bir dunya sey. Bence coooook sanslisiniz.

Ama isterseniz ayrilin isten,bes kurussuz dort duvar arasina tikilin da gorun dunyayi
 
Soyle kaynana bi bende yok yahu
Valla kiskandim
 
Ben de var çok şükür darkmore ,
üstelik benim kv'm öldürsen para almaz bizden.
Hem ihtiyacı yok, hem olsa da almayacak kadar fedakar ve görgülüdür.
Hoş alsa da gözüme gelmezdi.
Evladıma tertemiz,sevgiyle baktıktan sonra
daha ne isterim Allah'tan.
 
Hönküre hönküre ağlamak istiyorum. Benim de böyle olsaydı kv dem de nankörlük etsem beğenmesem. Gerçekten bu devirde kv ve annelere özellikle kv acıyacağım aklıma gelmezdi.

Hanım hanım ben izindeyim güvenemediğim için. Ve şuanda kara kara düşünüyorum. Nankörlük edilen nimet elden gider. Allah çarpar. O zaman baktırma. Sıcacık evinde sen otur.
 
Valla ben cok aradim duzgun guvenebilecegim bir bakici. Ama icime sinmedi inan. Bak oglan 3 yas 3 aylik oldu,hala calismiyorum. İhtiyacim olmadigindan mi hayir tabii ki, paraya da ise de sosyallesmeye de cok ihtiyacim var ama. Ne bakici bulabildim bunca zaman ne de baska bir cozum getirebildim. Oturduk diplomali ev hanimi olduk. İnsanlar boyle nankor olmamali,icinde bulundugu durumun kiymetini bilmeli.
 
Hah,hislerime bir tercuman daha
Ben de aynen bu durumdayim
 
tabiki herşeyi yapmıyor ama yeri geliyor nevresimlerimi bile değiştirmiş oluyor hele cuma günleri evi pırıl pırıl bırakıyor haftasonu iş yapmıyım çocukla vakit geçireyim diye.
Gıpta ettim kaynananıza bide kendine baktırıp torunun gelinin yüzüne bakmayanlar şükür edin bence
 
Eve bakıcı alsan ev işkerini mı yapacak çocuga mı bakacak hepsini aynı anda yapmak için kv nin 2 katı para isteyecek. Bence az alıyor kv, keske benimkileri de o fiyatlara bakacak güvenilir biri olsa hiç düşünmem canım. Bakıcı tutdan hem daha çok paran gider hemde babaannr kadar iyi bakamaz diye düşünüyorum. Ha aldığın maası direk bakıcıya veriyorsan eline para kalmıyorsa kendin bakman daha mantıklı.
 
Kv zaten baksa baksa 1 sene daha bakar sonra kreşe verirsiniz.
Zaten sadece emekli maaşı varmış sadece 2 sene yapacağı birikimi de yapsın kadın.
Yaşlılığında kimseye muhtaç olmasın en azından.
Ama.ben çocuğuma bakmayı bıraktıktan sonra yardim etmeyi keserdim açıkçası.
Şimdiden bunu aşılayın mesela anne şu an birikimini yap çünkü sonra kreş masrafı vs.cok olacak diye.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…