Valla ben de talibim bu kayınvalideye. Aylık 1250 tl veriyorum kreşe. Ayda 300 de temizlik. Buna rağmen her hafta sonu ev yine savaş alanına dönüyor. Daha öğlen evin halini gördüm ağlayasım geldi. Keşşke benim kayınvalidem olsaydı :)Amaaan sen haklısın şekerim bırak işi gönder gitsin kayinvalideni....hem sıcacık ev niye o otursun ?? Ben özelden numaramı yazayım Kayinvalidene ulastirirsan sevinirim
Soyle kaynana bi bende yok yahuO zaman serzenişte bulunmaya hiç hakkınız yok.
Ne demek 'ben çalışıyorum, o sıcacık evde keyifle oturuyor'?
Ya Hu! Kv bildiğiniz sizin evde çalışıyor.
Çocuğa bakıyor,çeşit çeşit yemek yapıyor,
temizlik yapıyor,Cuma günü evi pırıl pırıl bırakıyor gelini hafta sonu rahat etsin diye,nevresimlere varıncaya kadar değiştiriyor siz kadının aldığı bileziğe,zincire takılmışsınız.
Bakıcı ne bu işleri yapar ne de candan-ciğerden bakar çocuğunuza.
İşten çıktınız diyelim 1000 TL'yi kv'ye vermediniz, cebinize kaldı.
Eee kalan 1700 TL'yi kim verecek size?
SSK ve emeklilik nolacak?
Kendinizi doldurmayı bırakın, biraz aklı selim düşünün.
Ben kv'nizin yerinde olsam bu kadar yormazdım kendimi, makbule geçmiyor görüldüğü üzere.
Sırf şunun için bile her şeye razı olunurtabiki herşeyi yapmıyor ama yeri geliyor nevresimlerimi bile değiştirmiş oluyor hele cuma günleri evi pırıl pırıl bırakıyor haftasonu iş yapmıyım çocukla vakit geçireyim diye.
Valla ben cok aradim duzgun guvenebilecegim bir bakici. Ama icime sinmedi inan. Bak oglan 3 yas 3 aylik oldu,hala calismiyorum. İhtiyacim olmadigindan mi hayir tabii ki, paraya da ise de sosyallesmeye de cok ihtiyacim var ama. Ne bakici bulabildim bunca zaman ne de baska bir cozum getirebildim. Oturduk diplomali ev hanimi olduk. İnsanlar boyle nankor olmamali,icinde bulundugu durumun kiymetini bilmeli.Ben de var çok şükürdarkmore ,
üstelik benim kv öldürsen para almaz bizden.
Hem ihtiyacı yok, hem olsa da almayacak kadar fedakar ve görgülüdür.
Hoş alsa da gözüme gelmezdi.
Evladıma tertemiz,sevgiyle baktıktan sonra
daha ne isterim Allah'tan.
Hah,hislerime bir tercuman dahaHönküre hönküre ağlamak istiyorum. Benim de böyle olsaydı kv dem de nankörlük etsem beğenmesem. Gerçekten bu devirde kv ve annelere özellikle kv acıyacağım aklıma gelmezdi.
Hanım hanım ben izindeyim güvenemediğim için. Ve şuanda kara kara düşünüyorum. Nankörlük edilen nimet elden gider. Allah çarpar. O zaman baktırma. Sıcacık evinde sen otur.
Gıpta ettim kaynananıza bide kendine baktırıp torunun gelinin yüzüne bakmayanlar şükür edin bencetabiki herşeyi yapmıyor ama yeri geliyor nevresimlerimi bile değiştirmiş oluyor hele cuma günleri evi pırıl pırıl bırakıyor haftasonu iş yapmıyım çocukla vakit geçireyim diye.
Benimki çocuğu karnı tok gönderirse elini ayağını öpesim geliyorSoyle kaynana bi bende yok yahu
Valla kiskandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?