tabiki herşeyi yapmıyor ama yeri geliyor nevresimlerimi bile değiştirmiş oluyor hele cuma günleri evi pırıl pırıl bırakıyor haftasonu iş yapmıyım çocukla vakit geçireyim diye.
Nankörlük etmeyin o zaman....tabiki herşeyi yapmıyor ama yeri geliyor nevresimlerimi bile değiştirmiş oluyor hele cuma günleri evi pırıl pırıl bırakıyor haftasonu iş yapmıyım çocukla vakit geçireyim diye.
Bosverin ya insanları memnun etmek cok zor kadın cocuga bedava baksa, evin isi yapsa gelin yine birseylere gıcık olur yarın obur gın kayınvalide bebege bedava baktığıyla kalır kimse kıymet bilmez.Kadın cok akıllıymış masş isteyerek ama hakkınıda veriyormus burda beler okuyoruz ya.Bende arkadaşlara katılıyorum verdiğiniz para cok değil hemde babaanne güvenilir bakıcıya nasıl güvenilir ki. Ama tabi insan şunu da aklından gecrimiyor değil insan ihtiyacı yok ise kendi öz torununa parayla mı bakar. Evi kendinin maaşı var e zaten tüm gün sizde yeme-içme vs çok bi masrafı da yok e gezemiyor da çocuk baktığı için. evet destek olunur ihtiyacı giderelir ama her ay maaş gibi net bi rakam belirlemesi beni de biraz rahatsız etti. Başka cocuğu torunu var mı eşiniz tek çocuk mu?
Ooo maşallah pırıl pırıl bakıyorsa herşeye laf etmeyin kafaniza da takmayın. Gerçi annesine iki çocuk baktirip, ev temizliği yaptırıp akşam yemeklerinide yaptırıp üstüne 5 kuruş odemeyenleri de biliyorum ama onlar ayri bi muhabbet, faturaları odemeyin zorlaniyorsaniztabiki herşeyi yapmıyor ama yeri geliyor nevresimlerimi bile değiştirmiş oluyor hele cuma günleri evi pırıl pırıl bırakıyor haftasonu iş yapmıyım çocukla vakit geçireyim diye.
KYnananizin mi cocugu?farkindaysaniz o eşinizin annesi çocuğunuzun annesi sizsiniz.kendi çocuğunuza kendiniz bakın o halde.Arkadaşlar merhaba ,
1 senedir çalışıyorum kızım 2 yaşında babanesi bakıyor.
bakmaya başladığı günden beri düzenli olarak 500-600 lira veriyorum birde faturalarını ödüyorum. zaten daha hamileyken bile para verirsiniz diye söylemişti. bana her ne kadar normal gelmese de istediği için veriyorum malum kış ayındayız faturalar aldı başını gidiyor.
şuan aldıgım maas faturalar ve kayınvalidemin harclıgına anca yetiyor.
anı düşünerek saçma bir karar vermek istemiyorum ama çok bunaldım.
kendisi evimde işimi yapar çocuguma hergün farklı yemek hazırlar gerçekten dört dörtlük bakıyor asla hakkını ödeyemem belki verdiklerim yaptıklarının yanında hiç bile kalır..
ama inanın çok bunaldım. bu 1 senede kendine bir kalın bilezik birde zincir aldı benim cebimde 5 kuruş yok ay sonunu zor getiriyoruz.
1000 lira gibi bir emekli maaşı var evi kira değil.
hani insan kızım sende o kadar çalışıyorsun bu kadar verme falan demez mi zoruma gidiyor.
çocuk artık büyüdü neredeyse 4-5 saat uyanıktır.eskisi gibi yormuyor babanesi ne bileyim ya böyle hissetmiyordum aslında ama şu faturalar canımı sıktı.
şimdi işe gelirken ister istemez o sıcak evde bütün gün oturuyor keyfi yerinde ben deli gibi çalışıyorum istediğim hiç bişeye sahip değilim diyorum.
eşim bu kadar zoruna gidiyorsa çık diyor ama nankörlük ediyorsun eve yardımcı alsan annemin yaptıgı temizliği yapmaz diyor.
bende annen bakıcı gibi paralı bakıyor zaten babanesi gibi bakmıyor diyorum.
acayip bunaldım sizde durumlar ne ?
son 2 aydır kendimi acayip bitik hissediyorum.aklımdan bunları atamıyorum işe adapte olamıyorum.
Arkadaşlar merhaba ,
bakmaya başladığı günden beri düzenli olarak 500-600 lira veriyorum birde faturalarını ödüyorum. zaten daha hamileyken bile para verirsiniz diye söylemişti. bana her ne kadar normal gelmese de istediği için veriyorum malum kış ayındayız faturalar aldı başını gidiyor.
kendisi evimde işimi yapar çocuguma hergün farklı yemek hazırlar gerçekten dört dörtlük bakıyor asla hakkını ödeyemem belki verdiklerim yaptıklarının yanında hiç bile kalır..
ama inanın çok bunaldım. bu 1 senede kendine bir kalın bilezik birde zincir aldı benim cebimde 5 kuruş yok ay sonunu zor getiriyoruz.
hani insan kızım sende o kadar çalışıyorsun bu kadar verme falan demez mi zoruma gidiyor.
çocuk artık büyüdü neredeyse 4-5 saat uyanıktır.eskisi gibi yormuyor babanesi ne bileyim ya böyle hissetmiyordum aslında ama şu faturalar canımı sıktı.
şimdi işe gelirken ister istemez o sıcak evde bütün gün oturuyor keyfi yerinde ben deli gibi çalışıyorum istediğim hiç bişeye sahip değilim diyorum.
eşim bu kadar zoruna gidiyorsa çık diyor ama nankörlük ediyorsun eve yardımcı alsan annemin yaptıgı temizliği yapmaz diyor.
son 2 aydır kendimi acayip bitik hissediyorum.aklımdan bunları atamıyorum işe adapte olamıyorum.
Baktı kayinvalideye talip gelin çokBiz burda kendi kendimize yorum yapıyoruz, konu sahibi ortada yok.
Konuyu açıp ortadan kayboldu.
Masallah böyle kaynanaya. Kaynananız olduğuna emin misiniz bu bayanın?tabiki herşeyi yapmıyor ama yeri geliyor nevresimlerimi bile değiştirmiş oluyor hele cuma günleri evi pırıl pırıl bırakıyor haftasonu iş yapmıyım çocukla vakit geçireyim diye.
Bunalmanızı anlıyorum haklısınız da ama hem çocuğunuza dört dörtlük bakıp hemde temizliğinizi yapıyorsa dayanın derim. Bakıcı olsa bu paraya bakmaz ayrıca aklınız kalır. Kreşe başladığında muhtemelen daha fazla para ödeyeceksiniz. Bence düzeninizi bozmayın.Arkadaşlar merhaba ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?