Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

60kiloyum bu şekerin azı da fazlası da beyaz ekmeği de ruh halimi aşırı etkiliyor, senin de öyle mi kuzum?
evet canım etkiliyor maalesef. rafine şeker, beyaz un ve hatta gluten olmadan beslendiğimde daha iyi hissediyorum ama gel gör ki bağımlılık var.

evet canım etkiliyor maalesef. rafine şeker, beyaz un ve hatta gluten olmadan beslendiğimde daha iyi hissediyorum ama gel gör ki bağımlılık var.
kuzum varmısındestek olalım burada birbirimize benim aklım firkrim de tatlı kaçamaklarda,yemeği sağlıklı ve tahılsız yesem de şimdi kaçamağı hakettim diyorum
bir de akşam dizi ya da film izlemek de sanırım atıştırmaları önlüyor fesang bayağı izliyor

kız bayağı tarif biliyorsun
yapmak isteyenler için tarif vereyim;

3 yumurta
250 gr kurufasülye unu (mercimek daha iyi olur)
1 su bardağı kefir
2 tk sarımsak rendesi
2 çk kayatuzu
1 çk İngiliz karbonatı
3 yk tereyağı
250 gr yağlı tel peynir

Üzeri için;
Susam
Çörek otu
Ayçekirdeği içi

Peyniri küçük küçük doğrayıp tavada tereyağda eritin. Un hariç diğer malzemeleri güzelce çırpın. Sonra unu ekleyip iyice yoğurun. En son tereyağlı peyniri de ekleyip 3-4 dk yoğurun. Hamuru 20-30 dk dinlendirin.

Daha sonra hamuru dikdörtgen kek kalıbına yayın. Üzerine susam, çörekotu ve ayçekirdeğini ekleyip önceden ısıtılmış fırında 160 derecede 50 dk pişirin.

tamam canım. bak zaten şekersiz ve glutensiz beslenmek için açıkçası mutfağa girmek gerekiyor. hazır önüne gelenle olmuyor.
öğlen işyerine gelen yemeği ayarlamaya çalışıyorum. evden götüremiyorum artık. zor geliyor. ama oranlı yemeye çalışıyorum. tatlı çıkarsa yemiyorum ya da 1-2 çatal.

akşam da pişen yemeği ayarlamam gerek. yoksa ölçü kaçıyor.

kaydettim tatlım

Bu mesajı gören kalksın 50 adım atmadan oturmasın
Hemen
Wuhuuuuuu Gelsin kaslar

bulunsa da bayağı pahalı oluyor di mi assortik ürüne giriyor
aa yemek çıkıyor mu işyerinde? güzel canım
kahvaltı için gönderdiğin tarzda glutensiz ekmek tarzı yapıp buzdolabında muhafaza edebilirsin tatlım
akşam için anneciğin haftada 3 gün sana özel yağsız protein pişirebilir mi rica etsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…