- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
Afiyet olsun canım10 Aralık menü
Saat 10.30
2 yumurta
Çok az patates
Peynir zeytin
Saat 17.00
Kuzu pirzola
Salata
Patlıcan salatası
1 dilim ekmek
2 kaşık süt helvası
Cordelia Hedef60kgolmak @Zipzip- pastelfit
evet canım etkiliyor maalesef. rafine şeker, beyaz un ve hatta gluten olmadan beslendiğimde daha iyi hissediyorum ama gel gör ki bağımlılık var.60kiloyum bu şekerin azı da fazlası da beyaz ekmeği de ruh halimi aşırı etkiliyor, senin de öyle mi kuzum?
Mercimekli ekmeği deneyen oldu mu yada bulut ekmeği
Yarın pazar ve aile kahvaltısı yapmak istiyorum
ben daha önce bakliyat unundan ekmek yapmıştım. ama bulut ekmek yapmadım.Mercimekli ekmeği deneyen oldu mu yada bulut ekmeği
Yarın pazar ve aile kahvaltısı yapmak istiyorum
kız bayağı tarif biliyorsunben daha önce bakliyat unundan ekmek yapmıştım. ama bulut ekmek yapmadım.
kuzum varmısındestek olalım burada birbirimizeevet canım etkiliyor maalesef. rafine şeker, beyaz un ve hatta gluten olmadan beslendiğimde daha iyi hissediyorum ama gel gör ki bağımlılık var.
yapmak isteyenler için tarif vereyim;kız bayağı tarif biliyorsun
tamam canım. bak zaten şekersiz ve glutensiz beslenmek için açıkçası mutfağa girmek gerekiyor. hazır önüne gelenle olmuyor.kuzum varmısındestek olalım burada birbirimizebenim aklım firkrim de tatlı kaçamaklarda,yemeği sağlıklı ve tahılsız yesem de şimdi kaçamağı hakettim diyorum
bir de akşam dizi ya da film izlemek de sanırım atıştırmaları önlüyorfesang bayağı izliyor
evet canım etkiliyor maalesef. rafine şeker, beyaz un ve hatta gluten olmadan beslendiğimde daha iyi hissediyorum ama gel gör ki bağımlılık var.
kaydettim tatlımyapmak isteyenler için tarif vereyim;
3 yumurta
250 gr kurufasülye unu (mercimek daha iyi olur)
1 su bardağı kefir
2 tk sarımsak rendesi
2 çk kayatuzu
1 çk İngiliz karbonatı
3 yk tereyağı
250 gr yağlı tel peynir
Üzeri için;
Susam
Çörek otu
Ayçekirdeği içi
Peyniri küçük küçük doğrayıp tavada tereyağda eritin. Un hariç diğer malzemeleri güzelce çırpın. Sonra unu ekleyip iyice yoğurun. En son tereyağlı peyniri de ekleyip 3-4 dk yoğurun. Hamuru 20-30 dk dinlendirin.
Daha sonra hamuru dikdörtgen kek kalıbına yayın. Üzerine susam, çörekotu ve ayçekirdeğini ekleyip önceden ısıtılmış fırında 160 derecede 50 dk pişirin.
Ben çok denemek istiyorum da hiç aklıma gelmiyo
10 Aralık menü
Saat 10.30
2 yumurta
Çok az patates
Peynir zeytin
Saat 17.00
Kuzu pirzola
Salata
Patlıcan salatası
1 dilim ekmek
2 kaşık süt helvası
Cordelia Hedef60kgolmak @Zipzip- pastelfit
Allahtan bişeyi kafaya taktım mı yapıyorum, yoksa bu huy çekilmez aslındaSen yaparsın bebişimbol proteinli baklavaların olsun inşallah
HemenBu mesajı gören kalksın 50 adım atmadan oturmasın
WuhuuuuuuEeee daha daha nasılsınızben geldim hiç kasılmayın meleklerim nasıl gidiyor adımları aksatmayalım olur mu canlarım sporumuzu sağlığımızı olumsuz etkilemeyecek türden yapmaya gayret edelim ayrıca menülerimizde bizi doyuracak ürünleri protein yeşillik tarzı ürünleri daha çok kullanalım Karbocana hayır diyelim ya da sizi zorlamadan en aza indirelim pilav yiyip sonrasında üzüleceğimize salatamızı yoğurdumuzu güzel sağlıklı ev yemeklerimizi kararında yiyelim güzelleşelim Biz kendimiz için çok kıymetliyiz kendimize bi iyilik yapmayalım mı
Su konusu tartışmalıben içilmesi taraftarıyım içmeyene saygım sonsuz
Öpüyorum çok kırmızı aşklarım
fesang Hedef60kgolmak @Nau Nau pastelfit 60kiloyum aypare ackerman Mthn83
Hadi canım kalk oturmaya gelmedikAbartbenim 3 binde kaldi
bulunsa da bayağı pahalı oluyor di mi assortik ürüne giriyortamam canım. bak zaten şekersiz ve glutensiz beslenmek için açıkçası mutfağa girmek gerekiyor. hazır önüne gelenle olmuyor.
öğlen işyerine gelen yemeği ayarlamaya çalışıyorum. evden götüremiyorum artık. zor geliyor. ama oranlı yemeye çalışıyorum. tatlı çıkarsa yemiyorum ya da 1-2 çatal.
akşam da pişen yemeği ayarlamam gerek. yoksa ölçü kaçıyor.
oğlak burcu var mı haritanda acabaAllahtan bişeyi kafaya taktım mı yapıyorum, yoksa bu huy çekilmez aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?