Allah kabul etsin cnim
Allah kabul etsin canım.
Canım ben de tatlı bişeyler ve meyve yediğimde açlık hissediyorum sonrasında ya da mutlaka tuzlu bişeyler yeme ihtiyacı oluyor..Belki sana da ondandır..Aksam yemegim 2 kasik pilav 5 kasik sebze turli 2 kasik yogurt bikac uosbes yedim en son bugun ac hissediyorum
İyi tatiller canımGünaydın kızlar,
Ben de aynen öyleyim canım önümüze bakacağız daha iyi olacak inşallahBen 2 gün boyunca deli gibi yedim, yedim, yedim... evdekilere kızdım, moralim bozuktu. Hala da bozuk. O kadar yemeğin rehavetiyle uyanmak kolay değil tabii... bugün yine yeniden başladım mecbur. Ne yapabilirim ki başka? Bu beni birkaç gün geriye götürür, biraz depresyona sokar, biraz özgüvenimi kırar, biraz ümidimi bitirir o kadar... Ne kadarsa o kadar işte...
Beni bilenler biliyor. Normalim bu zaten. İnşallah bugün güzel geçer.
Afiyet olsun hepsi çok güzel görünüyor
Harikasın canımKilo bildirimim
Başlangıç 4 Ocak 81.8
Geçen hafta 77.6
Bu hafta 76.6
Fark 1kg
Toplam fark 5.2 kg
İyi tatiller canım
Ben de aynen öyleyim canım önümüze bakacağız daha iyi olacak inşallah
Afiyet olsun hepsi çok güzel görünüyor
Ayda 5.5 kiloKilo bildirimim
Başlangıç 4 Ocak 81.8
Geçen hafta 77.6
Bu hafta 76.6
Fark 1kg
Toplam fark 5.2 kg
CanımGünaydın kızlar,
Ben 2 gün boyunca deli gibi yedim, yedim, yedim... evdekilere kızdım, moralim bozuktu. Hala da bozuk. O kadar yemeğin rehavetiyle uyanmak kolay değil tabii... bugün yine yeniden başladım mecbur. Ne yapabilirim ki başka? Bu beni birkaç gün geriye götürür, biraz depresyona sokar, biraz özgüvenimi kırar, biraz ümidimi bitirir o kadar... Ne kadarsa o kadar işte...
Beni bilenler biliyor. Normalim bu zaten. İnşallah bugün güzel geçer.
Harikasın canım
Sağolun safrancım sersumcum siz de çok iyi gidiyorsunuzAyda 5.5 kilo
Benimki ehh işte yine yavaşladım..Ama suç ben de tabiiSağolun safrancım sersumcum siz de çok iyi gidiyorsunuz
Ben ideal kiloma gelene kadar devam etmeliyim..Kontrol edilmezsem sapıtıyorum hemenBenim diyetisyen görüşmem bitti 1 aylıktı kendim devam edicem bakalım yapamazsam tekrar başlayacağım
Kendisi de haftalık listelere devam edebilirsiniz dedi
Kilo bildirimini ben de cumaları yaparım artık
Sersum normal zamanda bugün kaçamak yapayım da, yarın devam ederim diyorsun, yani ben öyleyim. Ama diyetisyenle devam edince bir günlük kaçamak bir haftalık kiloyu etkileyeceği için, aman para veriyorum, bir haftam boşa gitmesin deyim düşünüyorsun kendiniBen ideal kiloma gelene kadar devam etmeliyim..Kontrol edilmezsem sapıtıyorum hemen
İnşallah vermeye devam edersin canim ama keşke bir ay daha devam edip 10 kilo ile biraksaydin. Ama ipin ucunu kaçırma böyle. Baktın yapamıyorsun, tekrar başlarsın diyetisyeneBenim diyetisyen görüşmem bitti 1 aylıktı kendim devam edicem bakalım yapamazsam tekrar başlayacağım
Kendisi de haftalık listelere devam edebilirsiniz dedi
Kilo bildirimini ben de cumaları yaparım artık
Kaçamak yok bu hafta o zamanBenimki ehh işte yine yavaşladım..Ama suç ben de tabii..Bakalım bu hafta sıfır kaçamakla yapmayı umuyorum..
Yani ben de bir boşlukta hissetmedim değilBen ideal kiloma gelene kadar devam etmeliyim..Kontrol edilmezsem sapıtıyorum hemen
İnşallah canım yaa , diyetisyenle birlikte olunca çok daha kontrollü oluyorsun kesinİnşallah vermeye devam edersin canim ama keşke bir ay daha devam edip 10 kilo ile biraksaydin. Ama ipin ucunu kaçırma böyle. Baktın yapamıyorsun, tekrar başlarsın diyetisyene
Aynen canım..Kontrol şarttSersum normal zamanda bugün kaçamak yapayım da, yarın devam ederim diyorsun, yani ben öyleyim. Ama diyetisyenle devam edince bir günlük kaçamak bir haftalık kiloyu etkileyeceği için, aman para veriyorum, bir haftam boşa gitmesin deyim düşünüyorsun kendini
Ondan canim maddi olarak zorlanıyorsa diyetisyenle devam etmeni destekliyorum.
Kaçamak yok bu hafta o zaman
Yani ben de bir boşlukta hissetmedim değil
İnşallah canım yaa , diyetisyenle birlikte olunca çok daha kontrollü oluyorsun kesin
Ben de bozmaya çok müsaitim1 ileri 2 geri olursa başlarım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?