bende kullanıyorum canım .Kizlar hindistancevizi yagi ayni zamanda antioksidandir cilde bedene ruha da iyi gelir bagirsaklara da benim evdeki bitti
hoş geldin . tanışmamıştık seninle.Güne Türk kahvesi ile başladım Hindistancevizi yağı ile azıcık içine katıyorum
Kahvalti :
2 kasik labne
1 tatli kasigi recel
Domates
Salatalik
Biber
Maydanoz
3 etimek
baya vermişsin tebrik ederim .rumuz: esmeralda5
başlangıç: 04.01.2021
başlangıç kilo: 79.1
Geçen hafta: 76.3
Şuanki kilo: 74.8
boy: 165 cm
hedef: 58 kg
ilk hedef: 62 kg
beslenme: diyet programı ( emziren anneye uygun )
1.5 kilo
kolay gelsin şekerim .Herkese günaydın,
Hemen bildirim yapıp kaçacağım bugün yoğun bir gün benim için.
Rumuz: hayal hatun
Geçen hafta : 60.8
Bu hafta: 60.0
Fark: -800 gram
Liste olmuyor sanırım. Yüzde hesaplamadım o yüzden. Herkese bol eksiler diliyorum. RakiplerimSafransari ve Z zeze_35 umarım beni geçersiniz
hoş geldin . tanışmamıştık seninle.
afiyet olsun .
menü güzel .
Hoşbuldum canımbaya vermişsin tebrik ederim .
kızlar ben yine fıstık yemeye başladım . kilo kilo alıyor eşim . ve ben de dayanamıyorum . fıstık aşırı kaçtığında öğün atladığım oluyor . nadir de olsa. az az yemeye çalışacağım . aşırı tok tutuyor yalnız . yediğimde 1 kase yersem başka bi şey yiyemiyorum zaten .
canım ben vejeteryanım yani tam olmasamda et yemiyorum hiç benim için bunlar kaçınılmaz oluyor maalesefooooo iyiyimiş. Peki bunun kozmetiği ve yemeliği ayrı ayrı mı yoksa ikisi de aynı mı?
Öğlen hep karbonhidrat olmuş canım fazla birazcık..
Oy zor şeyler kar buz..Geçmişler olsun..
Ben deeee
Ben deeee
Şimdiden iyi yolculuklar....
Ver ver ver
Çok geçmiş olsun canım..Kusma falan olursa sakın ihmal etme..En azından gidip bir film çektirseydin keşke
kız sanki kilon varr :)çikolata yiyorum . ay nolcam ben . yeme içme yok fıstık çikolata.
Tebriklerrrumuz: esmeralda5
1.5 kilo
Merak etme canim. Biz 1 ileri 2 gerihayal_hatun , Safransari ikinize de tebrikler siz simdi bu hizla devam edersiniz eee ben geri kalcammm
Tebrik ederim cnimrumuz: esmeralda5
1.5 kilo
Ayy bnde yapmistim bir kere cikolata canm bircok seyde ise yariyorbende kullanıyorum canım .
ara ara diş fırçalıyorum . ki veganlar sadece onu kullanır
cilde sürülür
cilde sürersen egzama gibi kaşıntı kuruluk vs iyileştiriyor . şifa gerçekten
onunla çikolata da yapıyorum . keklere de katıyorum ara ara.
Ahaa bizi gidi fistikcilar bnde sekersiz fistik ezmesi varya demilekecim ona bayikiyorum kuru meyvelerin icine falan koyuyorumbaya vermişsin tebrik ederim .
kızlar ben yine fıstık yemeye başladım . kilo kilo alıyor eşim . ve ben de dayanamıyorum . fıstık aşırı kaçtığında öğün atladığım oluyor . nadir de olsa. az az yemeye çalışacağım . aşırı tok tutuyor yalnız . yediğimde 1 kase yersem başka bi şey yiyemiyorum zaten .
Aa bn de vejeterjanim ama cok karbon tuketmiyorum o sabahki seni tok tutmayabilir kuzim demirleke de vejetaryan bu aradacanım ben vejeteryanım yani tam olmasamda et yemiyorum hiç benim için bunlar kaçınılmaz oluyor maalesefama az tüketmeye çalışıyorum
kız sanki kilon varr :)
Geçmiş olsun canim.selamlar tekrar, sabah tartılamamıştım, akşam tartılırım demiştim. eve gelir gelmez aç karna tartıldım.
rumuz: izole
spor: yok
diyet: sağlıklı beslenme
başlangıç geçen hafta: 64,6 kg
bu hafta: 65,0 kg
400 gr almışım arkadaşlar, hayrolsun.
olsun, rahatsızım, sağlığımı düşünmekten üzülemedim bile
Canım sen evine geçince odaklan şimdi düşünme hiç. Bir de bana bakma, iyi giderim giderim sonra da saçmalarımhayal_hatun , Safransari ikinize de tebrikler siz simdi bu hizla devam edersiniz eee ben geri kalcammm
Beslenmende birçok zararlı şeyi bıraktın kiloya takılma canım, inşallah haftaya eksileri görürsün.selamlar tekrar, sabah tartılamamıştım, akşam tartılırım demiştim. eve gelir gelmez aç karna tartıldım.
Bravoosss harikasın maşallahrumuz: esmeralda5
1.5 kilo
Anladım canım..Bilmiyordum ben ya da gözümden kaçmış..O zaman haklısın zor yemek seçimin..Azaltmak da bir başarıdırcanım ben vejeteryanım yani tam olmasamda et yemiyorum hiç benim için bunlar kaçınılmaz oluyor maalesefama az tüketmeye çalışıyorum
kız sanki kilon varr :)
Geçmiş olsun canım verirsin nasılsa her şeyin başı sağlıkselamlar tekrar, sabah tartılamamıştım, akşam tartılırım demiştim. eve gelir gelmez aç karna tartıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?