2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

çalışırken yemek yapmıyor muydun şeker

canım bende küçükçekmece civarlarında oturuyorum.bende baya bir doktor ve hastane araştırdım.güneşli tarafında medicine hospital var.orda bayan doktor çok.tuğba hanımın iyi olduğunu duydum.ama çok kalabalık bir hastaneymiş.fiyatları 800-900 civarı sezeryan.benim bir arkadaşım çalışıyor orda,günde 8-10 doğum oluyormuş.başka küçükçekmece civarında bildiğim iyi bir hastane yok.bahçelievlerde jfk ya gidiyorum ben.birde hizmet hastanesi var bahçelievlerde .ikisininde doğum fiyatları yaklaşık 2,500 tl civarı(en kötü olarak düşünüp sezeryan fiyatlarını söylüyorum.)ikiside iyi hastane çokta uzak sayılmaz.istersen bir araştyır.

kk bayansu çok geçmiş olsun canım kuzucuğa,bi an önce iyileşir inşallah.....
missaltin ve prnss ben zaten üçümüzün şafağını sayıyorum,her hafta birimiz ayrılcaz ya tabi en son ben ama olsun sizin azaldıkça benimde azalıyo gibi geliyo

ahh işte biss böleyizz birimizin izne çıkması bile diğerimizi mutlu edip teselli bulmamızı sağlıyor

sizleri çooook seviyoruuum bende iznimi kullanmasaydım missaltinle aynı hafta çıkacaktık izne
ama ben dayanamıyorum garii

Evet :) Şafaklar bitsin artık...
İzin gelsin arkadasından da oğlum. Son anlarda duygusal olarak acayip hissediyorum bebeğimi yaa..
Bir an önce kucağıma almak koklamak istiyorum............

bende sizi seviyorummmmmm

Evet :) Şafaklar bitsin artık...
İzin gelsin arkadasından da oğlum. Son anlarda duygusal olarak acayip hissediyorum bebeğimi yaa..
Bir an önce kucağıma almak koklamak istiyorum............

canım o duygusallık bendede maksimumda,içimden çıkarıp koklamak istiyom,artık çok sabırsızlanıyorummmm

Canım benim öyleydi hep tutarak yürüyodum bebek döndü 34+2ye kadar baş yukarıdaydi dün gittim yine dönmüş aşağıya her an çıkacak gibi hissediyorum döner daha sıkıntı yapma benimki döne döne boynuna kordon doladi

çokk teşekkür ederis gösenay teyzesi
sık dişini canıım az kaldı

bugün şafağım istanbulmuşşş
34 gün kalmış doğuma,ayrıca 36. haftamızın ilk günü bugün..

günaydın bayanlar
petuşçm doğum günün kutlu olsun.senin doğum gününle bebeğininki yakın olacak ne güzel:)aynı burç bile olabilirsiniz.:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
izne ayrılacak arkadaşlar ne güzel 1 haftanız daha geçti.son haftalar çabuk geçio iş yerinde:) bi de hamişlik günlerimiz bitseydi

bugün şafağım istanbulmuşşş
34 gün kalmış doğuma,ayrıca 36. haftamızın ilk günü bugün..

benim de 40 görünüyor çizelgede cnm ama sezeryan istediğim için 1 hafta önce gelicek inş.bebişim kollarıma
aynı günlerde doğabilir bebiklerimiz

Günaydınlar

çok geçmiş olsun cnm
canım uzuldum cok inş cerrahiye gerek kalmadan kendiliğindn iyileşir

benim de 40 görünüyor çizelgede cnm ama sezeryan istediğim için 1 hafta önce gelicek inş.bebişim kollarıma
aynı günlerde doğabilir bebiklerimiz

benimki şimdilik normal görünüyor canım,13'ünde randevum var 1 ay geçti aradan çok heycanlıyım
bakalım bu kontrolde de herşey normal olursa ki inşallah öyledir bi daha doktora gidip kafamı karıştırmak istemiyorum sancım gelene kadar..

Günaydınlar

çok geçmiş olsun cnm

canım uzuldum cok inş cerrahiye gerek kalmadan kendiliğindn iyileşir

sağol lollycim..dünki rezilliğimizi görseydin valla çocuğun varmı derdin var...1 çocuk 1 sorun 2 çocuk 2 sorun
yinede herşeye değerrrr

kızlarrr yaaa,ben bugün kuaföre gitmeye niyetliyim de aslında 4 gün sonra randevum alttan muayne edr mi etmezmi tereddütteyim..etmezse aslında hiç boşuna erkenden kuaföre gitmeye gerek yok ama bi de ederse offff kararsız kaldım:26:

öyle valla canım ya hastalıkları insanı çökertiyormuş zaten cocukların allah şifa versin tatlım

aynı kararsızlıgı bende yasıyorum pazartesi dr kontrolum var beklesmmoı dıyorum yoksa mart sonuna dogru aldırıp dogumdan sonra da 1 ay rahat etsem diyorum inş alttan falan muayene etmez ederse yandım :d uzattım cunku kılları :d rofl

kızlar biliyosunuz benim ikinci çocugum büyük kızım bu sene birinci sınıfa gidiyo dün okuluna gitim nasıl durumu filan diye ögretmeni beni görür görmez şevval çok durgunlaştı 2.dönem yapabiliyo ama yapmıyo bide ögretmenine abla olmak istemiyorum demiş ögretmeni şimdiden böyle yapıyo olunca cekeceginiz var dedi nasıl davranacagımı şaşırdım çok uzun zaman gecti herşeyi yeni baştan alıyorum mecburen oda kıskanıyo demmekki neyapmalıyım bi fikri olan varmı

canım ben her 15 günde bir gidip aldırıyorum,çok çıkmamaış oluyor ama olsun çıkanları alıyor,bundan sonra bizim ne olacağımız belli olmaz,ani bişey olursa bide onu düşünmeyim,her zaman temiz olsun istiyorum

günaydın gebeşlerrrrrrrrrrrr
zaman geçmiyor sanki durdu yaaaa sizede ölemii bi benmiyim böle hissseden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…