öyle valla canım ya hastalıkları insanı çökertiyormuş zaten cocukların allah şifa versin tatlım
aynı kararsızlıgı bende yasıyorum pazartesi dr kontrolum var beklesmmoı dıyorum yoksa mart sonuna dogru aldırıp dogumdan sonra da 1 ay rahat etsem diyorum inş alttan falan muayene etmez ederse yandım :d uzattım cunku kılları :d rofl
kızlar biliyosunuz benim ikinci çocugum büyük kızım bu sene birinci sınıfa gidiyo dün okuluna gitim nasıl durumu filan diye ögretmeni beni görür görmez şevval çok durgunlaştı 2.dönem yapabiliyo ama yapmıyo bide ögretmenine abla olmak istemiyorum demiş ögretmeni şimdiden böyle yapıyo olunca cekeceginiz var dedi nasıl davranacagımı şaşırdım çok uzun zaman gecti herşeyi yeni baştan alıyorum mecburen oda kıskanıyo demmekki neyapmalıyım bi fikri olan varmı
canım ben her 15 günde bir gidip aldırıyorum,çok çıkmamaış oluyor ama olsun çıkanları alıyor,bundan sonra bizim ne olacağımız belli olmaz,ani bişey olursa bide onu düşünmeyim,her zaman temiz olsun istiyorum
günaydın gebeşlerrrrrrrrrrrr
zaman geçmiyor sanki durdu yaaaa sizede ölemii bi benmiyim böle hissseden
sağol canım,heleki 9 aylık hamileyken çocuğun ishali,kusmasıyla uğrşmak ölün gibi ama anne olunca katlanıyosun
offff bilmiom yaaa,bana sanki alttan kontrol etcekmiş gibi gelio bu gitmemde nedense:26:
ben bi de ilk defa kuaföre gitcem,hamileyken ayıp olurmu bilemiom
işin zor tatlım yaa,benimde 2. ama cinsiyeti farklı yinede kıskanacak gibi gelior..aslında bi pedagogdan yardım alsan daha iyi..benimki bpek sorun etmiyor hatta bi alışverişe çıktığımızda kardeşime şunu da alalım bunuda alalım die diretiyor
mesela geçenlerde lcw'deydik ona pantolon kardeşine patik aldık..birde kırmızı papyon aldım oğluma ve dedimki kardeşin doğduğunda seni yakışıklı görsün bir sevindi anlatamam,herkese söylüyo kardeşim doğunca papyon takcm die
ayyy ben ilk defa gidiiiceemmm gösenayyyy...nasıl açcamm kıızııım yaaa:18::18:
anlatsana biraz nasıl alıo,nasıl oluo:26:
slm canım,aynen banada öleee...havada kötüü napsakki
sağol canım,heleki 9 aylık hamileyken çocuğun ishali,kusmasıyla uğrşmak ölün gibi ama anne olunca katlanıyosun
offff bilmiom yaaa,bana sanki alttan kontrol etcekmiş gibi gelio bu gitmemde nedense:26:
ben bi de ilk defa kuaföre gitcem,hamileyken ayıp olurmu bilemiom
işin zor tatlım yaa,benimde 2. ama cinsiyeti farklı yinede kıskanacak gibi gelior..aslında bi pedagogdan yardım alsan daha iyi..benimki bpek sorun etmiyor hatta bi alışverişe çıktığımızda kardeşime şunu da alalım bunuda alalım die diretiyor
mesela geçenlerde lcw'deydik ona pantolon kardeşine patik aldık..birde kırmızı papyon aldım oğluma ve dedimki kardeşin doğduğunda seni yakışıklı görsün bir sevindi anlatamam,herkese söylüyo kardeşim doğunca papyon takcm die
ayyy ben ilk defa gidiiiceemmm gösenayyyy...nasıl açcamm kıızııım yaaa:18::18:
anlatsana biraz nasıl alıo,nasıl oluo:26:
slm canım,aynen banada öleee...havada kötüü napsakki
kızlar biliyosunuz benim ikinci çocugum büyük kızım bu sene birinci sınıfa gidiyo dün okuluna gitim nasıl durumu filan diye ögretmeni beni görür görmez şevval çok durgunlaştı 2.dönem yapabiliyo ama yapmıyo bide ögretmenine abla olmak istemiyorum demiş ögretmeni şimdiden böyle yapıyo olunca cekeceginiz var dedi nasıl davranacagımı şaşırdım çok uzun zaman gecti herşeyi yeni baştan alıyorum mecburen oda kıskanıyo demmekki neyapmalıyım bi fikri olan varmı
canım benim gittiğim yerde tek kullanımlık külot gibi bişey veriyolar,böle daha ince onu giyiyosun,onun yarısını açıyo bi tarafını yapıyo, yarısını açıyo diğer tarafını yapıyo falan öle tüm açmıyom ben,tabi heryerini göryo bi şekilde ama tam orayı görmüyo işte...napcaz mecbur gidiyom bende yoksa kendim alırdım,ama inan çok rahat oluyo insan
merhabalar
kk bayansucum çok geçmiş olsun
gerçekten hamile olup biyandanda küçük bi çocukla ilgilenmek zor.bende böyleyim çokiyi anlıyorum seni.
alttan muayene konusundada benim salı randevum vardı ve büyük ihtimal alttan bakacağını tahmin ediyordum çünkü bebiş aşağı çok baskı yapıyordu bende kılların uçlarından kestim filan
ama gittiğimde doktor alt ultrason cihazı ile baktı ve zaten üzerimede önlük giymiştim hiç biyerimi görmedi boşuna kesmiş oldum bide stres yaptım
bu arada petunya doğum günün kutlu olsun
2012 Nisan ayının ilk annesi benim sanırım :)
4-5 Nisan gibi bekliyorum bebeğimiiii
Cok saol bebemmmmmgünaydın........
bugün cuma,hepinize hayırlı cumalar...
ohhhhh bi hafta daha bitti
iyiki doğdun petuşşşş iyiki doğdun pretuşşşş iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Ben idareli gadinim yavrum no panik...cok saol bebemGünaydınlarr..
haftanın son iş günü ohhh...haftaya cuma da izne ayrılıyoruzz ohhhh be dünya varmış dicemm
veeeeee bu arada;
iyi ki doğdun petuuşş :119::119::119:
(pastalı bi simge yoktu artık bunlarla idare etcen)
Cok saol cnmpetuşum doğum günün kutlu olsun
cok saol cnm....bakalim...benlemi ayni burc olcak babasiylami ayni burc olcak beklioz...:))günaydın bayanlar
petuşçm doğum günün kutlu olsun.senin doğum gününle bebeğininki yakın olacak ne güzel:)aynı burç bile olabilirsiniz.:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
izne ayrılacak arkadaşlar ne güzel 1 haftanız daha geçti.son haftalar çabuk geçio iş yerinde:) bi de hamişlik günlerimiz bitseydi
Canim oncelikle allah yardimcin olsun...cok zor bi surec...imkanin varsa bi bilene danis mutlakakızlar biliyosunuz benim ikinci çocugum büyük kızım bu sene birinci sınıfa gidiyo dün okuluna gitim nasıl durumu filan diye ögretmeni beni görür görmez şevval çok durgunlaştı 2.dönem yapabiliyo ama yapmıyo bide ögretmenine abla olmak istemiyorum demiş ögretmeni şimdiden böyle yapıyo olunca cekeceginiz var dedi nasıl davranacagımı şaşırdım çok uzun zaman gecti herşeyi yeni baştan alıyorum mecburen oda kıskanıyo demmekki neyapmalıyım bi fikri olan varmı
merhabalar
kk bayansucum çok geçmiş olsun
gerçekten hamile olup biyandanda küçük bi çocukla ilgilenmek zor.bende böyleyim çokiyi anlıyorum seni.
alttan muayene konusundada benim salı randevum vardı ve büyük ihtimal alttan bakacağını tahmin ediyordum çünkü bebiş aşağı çok baskı yapıyordu bende kılların uçlarından kestim filan
ama gittiğimde doktor alt ultrason cihazı ile baktı ve zaten üzerimede önlük giymiştim hiç biyerimi görmedi boşuna kesmiş oldum bide stres yaptım
bu arada petunya doğum günün kutlu olsun
bizimkide bize bişey demiyo kumbarasındaki paraları bana veriyo kardeşime kıyafet alalım neyi eksik diye liste filan yapıyo bende ona şaşırdım zaten hiç belli etmiyor ögretmeniyle paylaşmış
evet canım sen daha iyi anlarsın..
dün 3-5 defa altına kaçırdığı için psikolojik olarak 10dk bir tuvalete gidiyoruz,1-2 damla yapıyor sadece offf
karar verdim oke,bugün kendim eldiven yöntemiyle yolucam,eğer martın sonunu görebilirsem o zaman kuaföre gidicem
ben de eldiven düşünüyorum daha rahat hakim oluyosun kendine ve kıllara
kızlar saat 12 itibariyle diz kapağımda aşırı bir ağrı var.sanki sol dizime kramp giriyor.ve bu ağrı dizimi bükünce oluyor.az önce wc ye gittim alaturka tuvalete oturmaya kalktım,bir çığlık bir çığlık,yok böyle bir ağrı.eğildiğim vakit olan oluyor.umarım ciddi birşey yoktur(yırtılma vs)sanırım dizlerim fazla kilomu kaldıramadı.umarım dinlenmekle geçer yoksa ben de erken izin almak zorunda kalıcam.:18:
canım sendemi çalışıyosun,ne zaman ayrılıyosun izne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?