2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sağol canım,heleki 9 aylık hamileyken çocuğun ishali,kusmasıyla uğrşmak ölün gibi ama anne olunca katlanıyosun
offff bilmiom yaaa,bana sanki alttan kontrol etcekmiş gibi gelio bu gitmemde nedense:26:
ben bi de ilk defa kuaföre gitcem,hamileyken ayıp olurmu bilemiom

işin zor tatlım yaa,benimde 2. ama cinsiyeti farklı yinede kıskanacak gibi gelior..aslında bi pedagogdan yardım alsan daha iyi..benimki bpek sorun etmiyor hatta bi alışverişe çıktığımızda kardeşime şunu da alalım bunuda alalım die diretiyor
mesela geçenlerde lcw'deydik ona pantolon kardeşine patik aldık..birde kırmızı papyon aldım oğluma ve dedimki kardeşin doğduğunda seni yakışıklı görsün bir sevindi anlatamam,herkese söylüyo kardeşim doğunca papyon takcm die

ayyy ben ilk defa gidiiiceemmm gösenayyyy...nasıl açcamm kıızııım yaaa:18::18:
anlatsana biraz nasıl alıo,nasıl oluo:26:

günaydın gebeşlerrrrrrrrrrrr
zaman geçmiyor sanki durdu yaaaa sizede ölemii bi benmiyim böle hissseden

slm canım,aynen banada öleee...havada kötüü napsakki

canım benim gittiğim yerde tek kullanımlık külot gibi bişey veriyolar,böle daha ince onu giyiyosun,onun yarısını açıyo bi tarafını yapıyo, yarısını açıyo diğer tarafını yapıyo falan öle tüm açmıyom ben,tabi heryerini göryo bi şekilde ama tam orayı görmüyo işte...napcaz mecbur gidiyom bende yoksa kendim alırdım,ama inan çok rahat oluyo insan

merhabalar
kk bayansucum çok geçmiş olsun
gerçekten hamile olup biyandanda küçük bi çocukla ilgilenmek zor.bende böyleyim çokiyi anlıyorum seni.

alttan muayene konusundada benim salı randevum vardı ve büyük ihtimal alttan bakacağını tahmin ediyordum çünkü bebiş aşağı çok baskı yapıyordu bende kılların uçlarından kestim filan
ama gittiğimde doktor alt ultrason cihazı ile baktı ve zaten üzerimede önlük giymiştim hiç biyerimi görmedi boşuna kesmiş oldum bide stres yaptım

bu arada petunya doğum günün kutlu olsun

bizimkide bize bişey demiyo kumbarasındaki paraları bana veriyo kardeşime kıyafet alalım neyi eksik diye liste filan yapıyo bende ona şaşırdım zaten hiç belli etmiyor ögretmeniyle paylaşmış

kızınıda herşeye dahil et hazıklıklara. hediye ağacı yaptırabilirsin. ve kızının kıskancağı sözler söyleme. olağan bir durummuş gibi davran. kardeşliğin güzelliklerini anlat. kardeşi olan arkadaşları varsa onlarla görüş. bir geçiş dönemi inşallah atlatırsınız.

iyiymiş canım,benim oturduğum yerde ağda salonu olmadığından kuaföre gidicem..orası da nasıl alacak bilmiyorum,korkunun ecele faydası yok artık napiimrahat olurr tabeee

evet canım sen daha iyi anlarsın..
dün 3-5 defa altına kaçırdığı için psikolojik olarak 10dk bir tuvalete gidiyoruz,1-2 damla yapıyor sadece offf
karar verdim oke,bugün kendim eldiven yöntemiyle yolucam,eğer martın sonunu görebilirsem o zaman kuaföre gidicem

Cok saol bebemmmmm
Ben idareli gadinim yavrum no panik...cok saol bebem
petuşum doğum günün kutlu olsun
Cok saol cnm
cok saol cnm....bakalim...benlemi ayni burc olcak babasiylami ayni burc olcak beklioz...:))
Canim oncelikle allah yardimcin olsun...cok zor bi surec...imkanin varsa bi bilene danis mutlaka
Gecen bi arkadasmdan duymustum..kizi var sanirim 4-5 yasinda simdi 2. Kizi olacak...onunda ilk kizi hic belli etmemis ama icten icede kiskanmis...onlarda soyle yapmis...bebege aldiklari herseyi acmislar gostermisler bak bu biberon bebek bunla sunu yapar ama senin isine yaramaz die hepsini anlatmislar..soylede bi karar almislar ya bebege bisi alirken mutlaka yaninda onada bisi alcaklarmis yada ona cakyirmadan alacaklarmis..bilmom sence nasil bu yontem...

cok saol cnm..cok tsk

bizimkide bize bişey demiyo kumbarasındaki paraları bana veriyo kardeşime kıyafet alalım neyi eksik diye liste filan yapıyo bende ona şaşırdım zaten hiç belli etmiyor ögretmeniyle paylaşmış

benim oğlum en başında kardeşim kız olursa evi terkederim demişti bize
ama şimdi öyle alıştıki,pepe bi şarkısında 'canım kardeşim iyiki annem doğurmuş seni' dediğinde gözleri doldu ve karnımı öpüp öpüp ağladı meleğim

sagolun kızlar uzman konusunu ben bi araştırayım elazığda pedokok varmı bilmiyorum üzüldügüm tek konu bizle paylaşmaması

Selam bayanlar, bizde 34+5 teyiz oglumla.
Son 2 haftadir alt tarafimda acayip bir baski hissediyorum yuruyusum ayni surahi nine gibi..
Dogumumu ozel okmeydani hastanesinde dusunuyorum. Oneren var mi?
Agda konusunda ben 2 aydir yapamiyorum. Derim cok incelldiginden acayip derecede kaniyo onerisi olan var mi ne yapabilirim?

ben de eldiven düşünüyorum daha rahat hakim oluyosun kendine ve kıllara

kızlar dün akşam banyo yaparken karnımın bi tarafı sertleşti banyoda hiç öle olmamıştım bu ne ki dedim yaa herşey bi kıl kapıyoruz artık
sizde banyoda oldu mu hiç bide artık ayaktayken falan sertleşme oluyor karnımda sanki toplanıyor gibi bi tarafa ya

kızlar saat 12 itibariyle diz kapağımda aşırı bir ağrı var.sanki sol dizime kramp giriyor.ve bu ağrı dizimi bükünce oluyor.az önce wc ye gittim alaturka tuvalete oturmaya kalktım,bir çığlık bir çığlık,yok böyle bir ağrı.eğildiğim vakit olan oluyor.umarım ciddi birşey yoktur(yırtılma vs)sanırım dizlerim fazla kilomu kaldıramadı.umarım dinlenmekle geçer yoksa ben de erken izin almak zorunda kalıcam.:18:

canım sendemi çalışıyosun,ne zaman ayrılıyosun izne ?

canım sendemi çalışıyosun,ne zaman ayrılıyosun izne ?

27 martta 37 haftamı dolduruyorum.belki 1 hafta önce ayrılırım diyordum ama şuan 2 hafta önce bile ayrılabilirim.böyle ağrı görmedim.dururken yok ama eğildiğimde kıyamet kopuyor.umarım menüsküs falan değildir.yarın kontrolüm var doktorada bir sorayım geçmezse zaten ortopediye gitmem şart.nazar değdirdim kendi kendime yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…