2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba arkadaşlar.. bugün ayrıntılı ultrasona girdim.herşey yolunda çok şükür.bebişkom 100de 500kız dedi doktor..çok değişik yaa herşeyi oluşmuş parmaklar açılıp kapanıyo filan..çok duygulandım.1saatten fazla sürdü uzun uzun gördüm bebeğimi..maşallah şimdilk herşey yolunda bide 21.hafta çağırdı doktor..

Gözün aydın, çok zevkli di mi bu ayrıntılı bakma olayı :) hepimizin ki sorunsuz ve güzel geçsin İnşallah.

Memorialdakine gittim ben ilkinde bide hamile eğitimi vardı ikiside güzel geçti ama çok faydası oldumu bilmiyroum. Doğum eğitiminden cok memnun kalmıştım.
Bende 1 gunun az gelecegini dusunuyorum spor yapmis olayim hem haftada en az 2-3 gun olsa guzel olur.Dogum egitimi başlar insallah bende katilirim

Gözün aydın canım darısı başımıza inşallah

kızçeler uzun biraradan sonra tekrar merhaba :) benden baska cinsiyet öğrenemeyen kaldımı :)

Bak yine önemli bilgiler geldi, özellikle arabaya koyma ve kendine çevirme çok yararlıdır eminim. Bunu Doğumdan sonra da alsak olur diyorum ben ama, çünkü ilk başka ana kucağı ile arabaya oturacakmış ya.
Canım biz 6. Ayda aldık araba koltuğu 0-18 0-36 dese de bebeği anakucağı ile taşımak bence ilk zamanlar daha doğru
Sonra bakarsın römer besafe ve bikaç bilindik markada vardı bu 360 dönüş çok çok rahatlık bizim gibi gezenti iseniz ki öylesiniz uzun yolda bebek beslenmesi arabadan indirip pusete koyması tek başınaykrn güvenle araba koltuğuna koyması için önemli bir detaycık

Kizlar o zaman bir soruda ben sorayim degisiklik olsun :) bebek bakim cantasi olarak ne alacagiz :) yok termostatli gozu olani var alt acma kismi olani var emzik yerli biberon yerli olani var. Var oglu var :))

Günaydın kizarrr bn 19 haftama girdim ama bugun ayrntili ultrasona giricem szce erken deglmi ya

Kizlar o zaman bir soruda ben sorayim degisiklik olsun :) bebek bakim cantasi olarak ne alacagiz :) yok termostatli gozu olani var alt acma kismi olani var emzik yerli biberon yerli olani var. Var oglu var :))
Ben accesorize ın bir sırt çantası vardı onu aldım çok beğenmiştim çokta seve seve kullanıyorum hala. Tipik bebek bakım çantalrını sevmiyorum.

Günaydın canm dun mu girdin ayrntili ultrasona bnde bugun giricem niye bu kadar erken istedi doktorun bilgi verdimi sana erken girmeyi bi zarari yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…