- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.441
ben şuan çanta sıkıntısındayım önerebileceğin marka varmı? okiedog urban trek ile aggu arasında kaldım...
bende sırf sırt çantalı bakıyorumBen marka olarak karar veremedim ama kesinlikle sirt cantasi modelleri tercih edicem.
zaten kriterlerim biberon için zel termal bölümü olması. yıkanabilir alt açma kısmının olması ve sırt çantası olması. bu 3 ünü birtek okiedoda buldum şimdilik. aramalarım devam ediyorokiedog kullanışlı, ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım oldu. ben oğlumda trendyol da indirim vardı babyangel diye bir markanın çantasını almıştım, inanılmaz sağlam çıktı. marka olarak değil ama kullanış açısından değerlendir canım. bebek arabasına falan rahat asılabilsin, o şekilde rahat oluyor. hatta sırt çantası tarzında daha da rahat oluyor
ben şuan çanta sıkıntısındayım önerebileceğin marka varmı? okiedog urban trek ile aggu arasında kaldım...
panik bizden sorulurmelis343434 evet aynen benim de sabah karnim inmis ve yumusak oluyor. Aksam sisiyor yine. Cok normalmis bu durum ama ben yine de her sabah duzenli olarak panik olmaya devam ediyorum
inceleme listeme ekliyorum :)Eğer o kadar yüksek bütçe ayıracaksan skip hop öneririm
Bizimde 23 eylül detaylımız20 eylul aşı gunumu aldım randevumu 23 eylül detaylı ulturasonum hayırlı aranızda cektiren varmi heycanla bekliyorum
Allah a havale ediyorum onlari canim. Allah haksiz kim ise görüyor ve elbet herkes ettigini bulacak. Benim vicdanim bebekler gibi rahat elhamdülillah. Ömür boyu ailesi ile mutlu olabilecegimizi sanmiyorum. Tek erkek eşim asla da bağları koparamaz -ki bunu ben de istemiyorum.. Bilmiyorum işte önümüz karanlik yürüyoruz öyle bilinmeyene... Allah büyük...Yani öyle zorki bir yana eşini koyuyor insan bir yana onun ailesini. O kadar ilginç geliyor ki bana bu durum. Sanki geçinmesek memnun olacak çok aile var. Görüşsen bir dert görüsmesen bir dert.
Ben ilk dogumda hoş seyler yaşamadim. Şimdiden neler olacak diye düsünüyorum mesela.
Canim kimse bosanmak icin evlenmez. Hele benim kocam aramakla bulunmayacak bir sevgi veriyor bana sagolsun. Ama ailesi benle cok uğraşıyor ve yemin ederim hak etmiyorum. Bak sana çok basit bir örnek vereyim. Ben bekarken açık biriydim. Okudum çalışıyordum ve ailemden hic baskı görmedim. Nisanlaninca eşime düğünden sonra kapanmak istedigimi söyledim tabi eşim çok sevindi. Ama bazı şartlar koydum. Arada makyaj yaparim pantolon giyerim falan diye ki bunlar herkesin yaptigi şeyler. Her neyse biz evlendik daha iki gün falan oluyor kapanali. Kayinpederim bütün aile içinde bana dedi ki pantolonlarinin hepsini atiyorsun eger üzerinde pantolon görürsem kapı orda..!!!!! Hep bu üslupla konusuyorlar. Birseyi zorla yaptiracaklari zaman beğenmeyen çantasını alıp çıksın evlatliktan reddederim diyo. Şaka gibi gelebilir ama ben bunlari hep yaşıyorum bu aile böyle... Ne kadar dayanabilirim kocam ne yapsin ona bile seni reddederim diyo. Ölmelerini mi bekleyelim biz mutlu olmak icin..canım yanlış anlamazsın umarım söyleyeceğim şey için, bence senin hatan ne biliyor musun? boşanma fikrini aklına getirmek.
tabi ki bazı durumlarda boşanmaya gidebilir evlilikler ama bu hemen akla gelen bir çözüm olmamalı, hele ki sorun eşin ve senin aranda değilken. dışardaki üçüncü şahıslar yüzünden evlilik bitirmek güçlü, aklı başındaki kadınlar için ilk seçenek değildir bence.
eşin senin en yakının ve iyi günde kötü günde dedik ya, işte ailesi ona bu kadar sorun çıkartırken onun kötü günü aslında. sen güçlü ol, eşin ve bebeğin dışında da herkes dış kapının dış mandalı olmalı gerektiğinde bunu unutma
BEN SANKİ DUYUYORDUM ŞUAN İKİ HAFTADIR TIK YOK
HAFTAYA CT GÜNÜ DOKTOR KONTROLÜM VAR
Evet oyle canm sen daha hissetmedinmi bebisi
Kararimdan vazgectim canim ama eşime kizginligim geçmiyor. Ben bu ailenin arasında nasil hayatimi devam ettirecegim bilmiyorum. Ama bazen kendi kendime düşünüyorum biz eşimin ailesi yüzünden bir gün gercekten boşanabiliriz...
Canim kimse bosanmak icin evlenmez. Hele benim kocam aramakla bulunmayacak bir sevgi veriyor bana sagolsun. Ama ailesi benle cok uğraşıyor ve yemin ederim hak etmiyorum. Bak sana çok basit bir örnek vereyim. Ben bekarken açık biriydim. Okudum çalışıyordum ve ailemden hic baskı görmedim. Nisanlaninca eşime düğünden sonra kapanmak istedigimi söyledim tabi eşim çok sevindi. Ama bazı şartlar koydum. Arada makyaj yaparim pantolon giyerim falan diye ki bunlar herkesin yaptigi şeyler. Her neyse biz evlendik daha iki gün falan oluyor kapanali. Kayinpederim bütün aile içinde bana dedi ki pantolonlarinin hepsini atiyorsun eger üzerinde pantolon görürsem kapı orda..!!!!! Hep bu üslupla konusuyorlar. Birseyi zorla yaptiracaklari zaman beğenmeyen çantasını alıp çıksın evlatliktan reddederim diyo. Şaka gibi gelebilir ama ben bunlari hep yaşıyorum bu aile böyle... Ne kadar dayanabilirim kocam ne yapsin ona bile seni reddederim diyo. Ölmelerini mi bekleyelim biz mutlu olmak icin..
Yani öyle zorki bir yana eşini koyuyor insan bir yana onun ailesini. O kadar ilginç geliyor ki bana bu durum. Sanki geçinmesek memnun olacak çok aile var. Görüşsen bir dert görüsmesen bir dert.
Ben ilk dogumda hoş seyler yaşamadim. Şimdiden neler olacak diye düsünüyorum mesela.
kapının yerini gayet iyi biliyorsun işte oradaysa çık git de. apışıp kalsın. sinir olurum böyle tiplere.Canim kimse bosanmak icin evlenmez. Hele benim kocam aramakla bulunmayacak bir sevgi veriyor bana sagolsun. Ama ailesi benle cok uğraşıyor ve yemin ederim hak etmiyorum. Bak sana çok basit bir örnek vereyim. Ben bekarken açık biriydim. Okudum çalışıyordum ve ailemden hic baskı görmedim. Nisanlaninca eşime düğünden sonra kapanmak istedigimi söyledim tabi eşim çok sevindi. Ama bazı şartlar koydum. Arada makyaj yaparim pantolon giyerim falan diye ki bunlar herkesin yaptigi şeyler. Her neyse biz evlendik daha iki gün falan oluyor kapanali. Kayinpederim bütün aile içinde bana dedi ki pantolonlarinin hepsini atiyorsun eger üzerinde pantolon görürsem kapı orda..!!!!! Hep bu üslupla konusuyorlar. Birseyi zorla yaptiracaklari zaman beğenmeyen çantasını alıp çıksın evlatliktan reddederim diyo. Şaka gibi gelebilir ama ben bunlari hep yaşıyorum bu aile böyle... Ne kadar dayanabilirim kocam ne yapsin ona bile seni reddederim diyo. Ölmelerini mi bekleyelim biz mutlu olmak icin..
Ay gun cnm hayirlı sonuclar insallahBizimde 23 eylül detaylımız
Canim kimse bosanmak icin evlenmez. Hele benim kocam aramakla bulunmayacak bir sevgi veriyor bana sagolsun. Ama ailesi benle cok uğraşıyor ve yemin ederim hak etmiyorum. Bak sana çok basit bir örnek vereyim. Ben bekarken açık biriydim. Okudum çalışıyordum ve ailemden hic baskı görmedim. Nisanlaninca eşime düğünden sonra kapanmak istedigimi söyledim tabi eşim çok sevindi. Ama bazı şartlar koydum. Arada makyaj yaparim pantolon giyerim falan diye ki bunlar herkesin yaptigi şeyler. Her neyse biz evlendik daha iki gün falan oluyor kapanali. Kayinpederim bütün aile içinde bana dedi ki pantolonlarinin hepsini atiyorsun eger üzerinde pantolon görürsem kapı orda..!!!!! Hep bu üslupla konusuyorlar. Birseyi zorla yaptiracaklari zaman beğenmeyen çantasını alıp çıksın evlatliktan reddederim diyo. Şaka gibi gelebilir ama ben bunlari hep yaşıyorum bu aile böyle... Ne kadar dayanabilirim kocam ne yapsin ona bile seni reddederim diyo. Ölmelerini mi bekleyelim biz mutlu olmak icin..
Sagol cnm ya panik ataga bagladım durmadan elim orda icimi korku bası hep bu konuda icim rahatlattinyok yok korkma canım, dün doktoruma hissetmiyorum deyince daha iki hafta var, hiç kafanı bu konuya takma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?