2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ben şuan çanta sıkıntısındayım önerebileceğin marka varmı? okiedog urban trek ile aggu arasında kaldım...

okiedog kullanışlı, ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım oldu. ben oğlumda trendyol da indirim vardı babyangel diye bir markanın çantasını almıştım, inanılmaz sağlam çıktı. marka olarak değil ama kullanış açısından değerlendir canım. bebek arabasına falan rahat asılabilsin, o şekilde rahat oluyor. hatta sırt çantası tarzında daha da rahat oluyor

zaten kriterlerim biberon için zel termal bölümü olması. yıkanabilir alt açma kısmının olması ve sırt çantası olması. bu 3 ünü birtek okiedoda buldum şimdilik. aramalarım devam ediyor

Bu arada yanlış bilinen bilgilerden biri de bebeğin çok üşüyeceği konusu. Yukarılarda birisi yazmıştı alıntılayamadım fakat ben de böyle düşünüyordum, alacaklarımı listelerken neyi ne kadar alacağımı bilemediğimden eşe dosta danıştım hep, ve bana söylenen şu oldu

"Sen ne giyiyiyorsan bebek bir kat fazla giyinecek"
Ve bebeklerin üşüyüp üşümediği el ve ayaklardan değil sırttan ve göğüsten kontrol edilecek, ideal ev sıcaklığı 22-23 derece olduğu sürece bebeğin üşümesi pek de mümkün değil. Ayrıca yanlış bilinen bir doğru da bebek soğuktan değil(cereyenda kalmıyorsa tabi) sıcaktan daha kolay hastalanıyor. Bu yüzden pek aman aman kalın şeyler kat kat çoraplar patikler almayın derim,

Allah a havale ediyorum onlari canim. Allah haksiz kim ise görüyor ve elbet herkes ettigini bulacak. Benim vicdanim bebekler gibi rahat elhamdülillah. Ömür boyu ailesi ile mutlu olabilecegimizi sanmiyorum. Tek erkek eşim asla da bağları koparamaz -ki bunu ben de istemiyorum.. Bilmiyorum işte önümüz karanlik yürüyoruz öyle bilinmeyene... Allah büyük...

Canim kimse bosanmak icin evlenmez. Hele benim kocam aramakla bulunmayacak bir sevgi veriyor bana sagolsun. Ama ailesi benle cok uğraşıyor ve yemin ederim hak etmiyorum. Bak sana çok basit bir örnek vereyim. Ben bekarken açık biriydim. Okudum çalışıyordum ve ailemden hic baskı görmedim. Nisanlaninca eşime düğünden sonra kapanmak istedigimi söyledim tabi eşim çok sevindi. Ama bazı şartlar koydum. Arada makyaj yaparim pantolon giyerim falan diye ki bunlar herkesin yaptigi şeyler. Her neyse biz evlendik daha iki gün falan oluyor kapanali. Kayinpederim bütün aile içinde bana dedi ki pantolonlarinin hepsini atiyorsun eger üzerinde pantolon görürsem kapı orda..!!!!! Hep bu üslupla konusuyorlar. Birseyi zorla yaptiracaklari zaman beğenmeyen çantasını alıp çıksın evlatliktan reddederim diyo. Şaka gibi gelebilir ama ben bunlari hep yaşıyorum bu aile böyle... Ne kadar dayanabilirim kocam ne yapsin ona bile seni reddederim diyo. Ölmelerini mi bekleyelim biz mutlu olmak icin..

Canım adamların yaşam şekiller bu muhabbetler demek ki kültürleri görgüleri bu kadar

Eşine de diyorsa veya herhangi bir benzer durumda diyecekse ona da hiiiiiiç takma

Eşinle aranda sevgi saygı var işte ne güzel

siz aynı evde mi yaşıyorsunuz

Bi doğumlarda bi sünnetlerde bide evliliklerde hep böyle şeyler olur dwrdi annem. O yüzden ilk doğumum neyle karşılaşacağımı hiç bilmiyorum bende

kapının yerini gayet iyi biliyorsun işte oradaysa çık git de. apışıp kalsın. sinir olurum böyle tiplere.

Canim Allah sana sabir versin. Bir kere kayin baba olarak seninle bu tarz konulari konusmasi bile cok ayı. Benim kendi babam asla ama asla kiyafet ve giyim konusunda bize birsey demedi. Her zaman dogrusu ve yanlisi neyse annem yol gosterdi bize. Ki ben aralarinda konustuklarini ve babamin uyar yada uyarma dedigini biliyorum artik buyuduk cunku :) ki sadece kiyafet de degil bu durum davranisini begenmiyor bile olsa sana direk bunu soylemesi yok cik git demesi cok cok yanlis. Allah sana deni cok seven bir es vermiski sende onu sevmesen katlanmazsin bunlara. Bu tarz ailelerde bir sure sonra tamamen iliski kopuyor ya yada dedigin gibi bosaniyir insanlar. Ama yuvani yikmak yerine ailesinden uzak durmak cok cok daha iyi bence. Allah hakkinda hayirlisini versin. Ayrica kapi orda ne demek bee. Ne cahillik. Bir pantolon icin denilen lafa bak. Madem bu dusuncen ozaman izin vermiceksin oglun evlensin senin istedigin disinda biriyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…