- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.421
Cnm kararından vazgeçmişsindir inşallah. Eşine de günahO kadar yoruldum ki bu insanlardan. Bir haftadir onlarin yanindaydik. Yatamadim kalkamadim rahat hareket edemedim dün evimize geldik kocam telefon etti kayinpedere gitmeyi düşünüyoruz dedi. Ortalığı yıktılar hayır ne işiniz var bebege bişey olur... Aslinda bebek sadece bahane. Cok tartismalar yaşandı en sonunda krize girdim kendimi hastanede buldum. Bebegi görmek beni sakinlestirdi 17+2 ve 210 gram masallah babasi gibi iri yapılı. Bacaklarini acip pipisini iyice kameraya cevirdi güldük.. Ama eşim kahru perişan dün geceden beri bosanmak istedigimi söyledim cocuk gibi ağlıyor... Ailesi ikna edilecek bir aile degil konuşarak onlarin önüne gecemedi ki hic bir zaman.
Benim ailem girdi devreye beni bıraktılar kocama moral veriyorlar. Bana kızdılar öyle bir kocan var Allah tan kork nasil uzuyorsun onu diye.. Kocam da ailemi cok seviyor ailem ona sahip çıkınca nefes aldi gözyaşları durdu... Ben ee istemezdim kocama bunu yasatmayi. Ama bize bunlari yaşatanlari Allah KAHRETSIN... baska da diyecegim bisey yok bu yeter onlara...
Canım senin çocuğun hakkındaki bilgileri senden mi saklıcak? Birşey olmadığı zaman konuşmazlar doktorlar. Net olmayan şey için akıl bulandırmazlar.Haklisin canm ama 4 lu test yaptrdi iyimi dedim evet dedi kagida bsyler yazdi bunu ayrntili ultrason yapan doktora ver dedi yani hic bilgi vermemesi biraz korkuttu bni ondan bi soriyim 19 haftada yaptran varmi diye demistim
Kararimdan vazgectim canim ama eşime kizginligim geçmiyor. Ben bu ailenin arasında nasil hayatimi devam ettirecegim bilmiyorum. Ama bazen kendi kendime düşünüyorum biz eşimin ailesi yüzünden bir gün gercekten boşanabiliriz...Cnm kararından vazgeçmişsindir inşallah. Eşine de günah
Ben de hissetmedim, anormal bir durum muymuş? Bak endişeye girdim şimdiEvet oyle canm sen daha hissetmedinmi bebisi
Oyle galiba canm yani o doktor bildigi bsy vardrki yaptr dedi bakiyim inşallah guzel sonuclar alirimCanım senin çocuğun hakkındaki bilgileri senden mi saklıcak? Birşey olmadığı zaman konuşmazlar doktorlar. Net olmayan şey için akıl bulandırmazlar.
İyi olsunlarda gec hissedelim yaniBanada oyle diyorlar yani her insan ayni degl ki bnm doktor boyun uzun 250 gramlik bebek sana kendini hissettiricek tekmeyi nasil atsin daha cok kucuk dedi bunlari o insanlara gel de anlat aa boyle bsymi olur derler oyle insanlara laf anlatamazsin canm bos ver yavrularimiz daha cok kucukler
Yok canm ya bn sordum doktora hatta iki doktora sordum ikiside guldu ilk cocukta 18 haftada hisseden var en gec 24 haftaya hissedersin dedi cunku boyun uzun bebek cok kucuk gucu yetmez sze hissettiricek tekmeyi atmaya dedi korkma canm bir iki haftaya hissedersinBen de hissetmedim, anormal bir durum muymuş? Bak endişeye girdim şimdi((((
Ben ilkinde hic kullanmamistim, vermediler. bunda agrim var diye verdi doktor. ha ne kadar kullaniyorum orasi baska bi konuagrin varsa danisabilirsin doktoruna
Bende de öyle. Çok tuvaletim olduğunda da oluyoGünaydın kızlar birsey sorucam gece yatarken karnım çok gergin oluyor agrıyor gibi degil gibi de anlamadım sizde de var mı durum şiddetli degil ama hissediyorum hafif bir gerginlik agrı
Canım biz 6. Ayda aldık araba koltuğu 0-18 0-36 dese de bebeği anakucağı ile taşımak bence ilk zamanlar daha doğru
Sonra bakarsın römer besafe ve bikaç bilindik markada vardı bu 360 dönüş çok çok rahatlık bizim gibi gezenti iseniz ki öylesiniz uzun yolda bebek beslenmesi arabadan indirip pusete koyması tek başınaykrn güvenle araba koltuğuna koyması için önemli bir detaycık
Kizlar o zaman bir soruda ben sorayim degisiklik olsun :) bebek bakim cantasi olarak ne alacagiz :) yok termostatli gozu olani var alt acma kismi olani var emzik yerli biberon yerli olani var. Var oglu var :))
kızlar günaydın
sizinde karnınız sabahları akşama göre dahamı inik.benim ikisi arasında dağlar kadar fark oluyor.
Yogahousea bir arkadasim gidiyor memnun orasi aklimda aslinda ama yogadan sıkılırmiyim bilemedim.ben etimesgut tarafinda lojman oturdugum icin en mantikli umitkoy cayyolu oluyor aslindaBen de yoga düşünüyorum. Koru hastanesi var bir de bildiğim kadarıyla ama koru'yu tercih etmek istemiyorum. Evime yakın bir yerde yoga house var orasıyla gidip görüşeceğim. Benim amacım haldır huldur spor yapmaktan ziyade kendimi rahatlatmak ve ileri zamanlarda olabilecek sırt bel ağrılarını biraz hafifletmek. O yüzden evinize yakın yerleri de araştırın derim ben
Sanki biraz erken olmus ama doktorun en iyisini bilir tabi. Benimki 18. Hafta bi bakariz genel dedi mesela ama en ideali 22. Hafta.Erken gitmeyi bi zarari yoktur inşallah dimi ya erken istemesi şaşırtı bni bilgi icin teşekkür ederim canm
Ben marka olarak karar veremedim ama kesinlikle sirt cantasi modelleri tercih edicem.Kizlar o zaman bir soruda ben sorayim degisiklik olsun :) bebek bakim cantasi olarak ne alacagiz :) yok termostatli gozu olani var alt acma kismi olani var emzik yerli biberon yerli olani var. Var oglu var :))
Bende hissetme konusunda tık yok herkes soruyo oynuyomu diye artık korkmaya baslıyorum
Kesinlikle katılıyorum. Ben çok kiloluyum. Gebeelik şekerim de vardı. İlk hamileliğimde 6 kilo aldım çok şükür çok sağlıklı bebeğim oldu.Bende henüz kilo almadım kızlar ama bünye meselesi ya önemli değildir diye düşünüyorum
Kararimdan vazgectim canim ama eşime kizginligim geçmiyor. Ben bu ailenin arasında nasil hayatimi devam ettirecegim bilmiyorum. Ama bazen kendi kendime düşünüyorum biz eşimin ailesi yüzünden bir gün gercekten boşanabiliriz...
Yani öyle zorki bir yana eşini koyuyor insan bir yana onun ailesini. O kadar ilginç geliyor ki bana bu durum. Sanki geçinmesek memnun olacak çok aile var. Görüşsen bir dert görüsmesen bir dert.Kararimdan vazgectim canim ama eşime kizginligim geçmiyor. Ben bu ailenin arasında nasil hayatimi devam ettirecegim bilmiyorum. Ama bazen kendi kendime düşünüyorum biz eşimin ailesi yüzünden bir gün gercekten boşanabiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?