2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cnm kararından vazgeçmişsindir inşallah. Eşine de günah

Haklisin canm ama 4 lu test yaptrdi iyimi dedim evet dedi kagida bsyler yazdi bunu ayrntili ultrason yapan doktora ver dedi yani hic bilgi vermemesi biraz korkuttu bni ondan bi soriyim 19 haftada yaptran varmi diye demistim
Canım senin çocuğun hakkındaki bilgileri senden mi saklıcak? Birşey olmadığı zaman konuşmazlar doktorlar. Net olmayan şey için akıl bulandırmazlar.

Cnm kararından vazgeçmişsindir inşallah. Eşine de günah
Kararimdan vazgectim canim ama eşime kizginligim geçmiyor. Ben bu ailenin arasında nasil hayatimi devam ettirecegim bilmiyorum. Ama bazen kendi kendime düşünüyorum biz eşimin ailesi yüzünden bir gün gercekten boşanabiliriz...

İyi olsunlarda gec hissedelim yani

Ben de hissetmedim, anormal bir durum muymuş? Bak endişeye girdim şimdi((((
Yok canm ya bn sordum doktora hatta iki doktora sordum ikiside guldu ilk cocukta 18 haftada hisseden var en gec 24 haftaya hissedersin dedi cunku boyun uzun bebek cok kucuk gucu yetmez sze hissettiricek tekmeyi atmaya dedi korkma canm bir iki haftaya hissedersin

evet evet ben onu şimdi almamaya karar verdim. 6 ay kullanmayacağım bir şey boşuna yer kaplamasın hem de sürekli model çıkıyor

Yogahousea bir arkadasim gidiyor memnun orasi aklimda aslinda ama yogadan sıkılırmiyim bilemedim.ben etimesgut tarafinda lojman oturdugum icin en mantikli umitkoy cayyolu oluyor aslinda

Kizlar o zaman bir soruda ben sorayim degisiklik olsun :) bebek bakim cantasi olarak ne alacagiz :) yok termostatli gozu olani var alt acma kismi olani var emzik yerli biberon yerli olani var. Var oglu var :))
Ben marka olarak karar veremedim ama kesinlikle sirt cantasi modelleri tercih edicem.

canım yanlış anlamazsın umarım söyleyeceğim şey için, bence senin hatan ne biliyor musun? boşanma fikrini aklına getirmek.

tabi ki bazı durumlarda boşanmaya gidebilir evlilikler ama bu hemen akla gelen bir çözüm olmamalı, hele ki sorun eşin ve senin aranda değilken. dışardaki üçüncü şahıslar yüzünden evlilik bitirmek güçlü, aklı başındaki kadınlar için ilk seçenek değildir bence.

eşin senin en yakının ve iyi günde kötü günde dedik ya, işte ailesi ona bu kadar sorun çıkartırken onun kötü günü aslında. sen güçlü ol, eşin ve bebeğin dışında da herkes dış kapının dış mandalı olmalı gerektiğinde bunu unutma

Yani öyle zorki bir yana eşini koyuyor insan bir yana onun ailesini. O kadar ilginç geliyor ki bana bu durum. Sanki geçinmesek memnun olacak çok aile var. Görüşsen bir dert görüsmesen bir dert.

Ben ilk dogumda hoş seyler yaşamadim. Şimdiden neler olacak diye düsünüyorum mesela.

melis343434 evet aynen benim de sabah karnim inmis ve yumusak oluyor. Aksam sisiyor yine. Cok normalmis bu durum ama ben yine de her sabah duzenli olarak panik olmaya devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…