- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #8.961
Kızlar cinsiyet tahmini bekliyorum
Bu resimde ben nubu seçemedim canım ama yapısal olarak erkeğe benziyor. Doktor bişi demedi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar cinsiyet tahmini bekliyorum
Yok canım demedi bişeyBu resimde ben nubu seçemedim canım ama yapısal olarak erkeğe benziyor. Doktor bişi demedi mi?
Yok canım demedi bişey
Benimde belim ve kuyruk sokumum ağrıyor akşamları oluyor özellikle rahim büyüdüğü için belde genişliyor bu sebeple ağrı normalmiş canımKızlar benim dün gece kuyruk sokumum ağrıdı hep, yaşayan var mı böyle bişi?
Daha ne kadar saçma yerlerim ağrıyacak merak ediyorum artık :)
benimde bacak aram agriyor agedersiniz do tarafa dogru anam bu hamilelik boyle agrimayan yerler agriyor genisliyoz galibaKızlar benim dün gece kuyruk sokumum ağrıdı hep, yaşayan var mı böyle bişi?
Daha ne kadar saçma yerlerim ağrıyacak merak ediyorum artık :)
Valla 3gün önce benimde orası ağrıdı:))benimde bacak aram agriyor agedersiniz do tarafa dogru anam bu hamilelik boyle agrimayan yerler agriyor genisliyoz galiba
Nasıl degişmez degişiyorBenomde hep ilerde ama doktor tarihi etkilemez dedi. Yani doğması gereken zaman degismez anlamında.
Ben varım canım. Hem coraspin hem clexane ikisi de tedbir amaçlı. 12 haftada coraspini keseriz belki demişti ama bu hafta kesmeyelim devam edelim 32 ye kadar dedi. Ben yan etki yaşamıyorum ama. Sadece kabızım çok fena. Şu çok içiyorum , yemek de sebze yemekleri yemeye çalışıyorum ama bana mısın demiyor. Afedersin geçen hafta 7 gün olunca şurupla ancak çıkabildim. Öncesinde de zaten vardı kabızlık problemim ama gebelikle zirve yaptı. Karnım davul gibi oluyor şişten.
Zaten ilk 12 haftada yapılan hesaplamalardaki crl değerinden değisiklikler olabiliyor. Sonrasında bebek ilerde diye kilo ve boy olarak tarih değismez dedi.Nasıl degişmez degişiyor
Kızım sata göre 35 haftada ama ultrasonda 38 haftada geldi
35 haftada cigerleri daha tam gelişmemiş oluyormuş küveze girer dendi cıktı muayne edildi kızım 38 haftalık dogdu
50 cm 3250 idi
Tırnakları okadar uzundu ki doktor tam zamanında dogmuş tarihi hesaplıyamadık dendi
Evet cnm 2.kız geliyor
Sağol cnmVay be erkenden belli olmuş ne güzel gözünaydın :)
Gokce ne zaman randevun seni sabırsızlıkla bekliyorumVay be erkenden belli olmuş ne güzel gözünaydın :)
Gokce ne zaman randevun seni sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Hadi insaallah gönlüne göre olur.Ben de Cuma gidicem inşallah cinsiyet içiiin 50 kere söylerim artık gidene kadar![]()