sanki eğimli olması daha rahat olur gibime geldi canım alayım dursun dediklerim arasında bi çok kişide memnun olduğunu dile getirmiş amaCanım ben oglumu hep yan yatırdım ilk zamanlar bir daha bir sola hic gerek yok o yastıklara zaten dönemiyorler.
İyi oldu bu bilgi iki gr uyku vardı o da gitti :))Kızlar bu arada sizinle bir anneanne bilgisi paylaşayım.misal yatar pozisyondayken soldan sağa dönecekseniz yattığınız yerden dönmemeniz gerekiyor. oturur poziyonda doğrulup sonra dönmeniz uygunmuş. kordonla alakalı bir şeymiş.
Var canım ben gördüm biyerdeacaba hangisini almak daha mantıklı. ben bir tane baby nest alacağım kesin ama eğimlimi olsun karar veremedim yan yatış yastıklı eğimli babynest yokmu
Dün gönderdim ya link senin için bakmadın mı o eğimli babynest işte e bebekte varbence bunu almak mantıklı eğimli falan babynest düz eğimlisi varsa bilmiyorum yataktada koltuktada kullanılır canım tabiki sen bilirsin
valla görmedim canım bi çok bildirimi kaçırıyorum ben zahmet olmazsa bi daha atar mısınDün gönderdim ya link senin için bakmadın mı o eğimli babynest işte e bebekte var
Teşekkürler canım :))))Çok güzel olmuş canım
O zaman ihe daha kolay bulunur. Unoda bile varsa vay halimize:))Canım unoyu hiç önermedi beyaz un varmış. Migrosta mayadan diye bi ekmek varmış, ihe organik tam buğday birde macrodan bi ekmek dedi ama en yakın macro bile uzak bana.
İnşallah canım öğleden sonrayı merak ediyorum bakalım neler duyacağım. Ben ekmeği fırından alayım diyordum nerden alacağız ki onlarda güvenilir değilseRahat olsun ya, işini yapsın da strese gerek yok :)
İnş güzel çıkar sonuçların canımm, bizi de haberdar et
Dün gönderdim ya link senin için bakmadın mı o eğimli babynest işte e bebekte var
Çok sağol canımAnne Yanı Bebek Reflü Yatağı
https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-anne-yani-bebek-reflu-yatagi-p-sev-273
Reflü ve Düz Kafa Yastığı
https://www.e-bebek.com/babyjem-reflu-ve-duz-kafa-yastigi-p-bje-426
Lüks Reflü Yatağı
https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-luks-reflu-yatagi-p-sev-73
Hizmette sınır yok :) ikinciyi beğendim ben ihtiyaç duyarsam bunu düşünücem @Meylen
Ben bugün 5.45te uyandim canım şimdiden böyleyiz. Ilerleyen haftalarda daha çok uyanacağız...Günaydın arkadaşlar
6:35 biyolojik uyanma saatim oldu ve hiç rahat deliksiz uyuyamıyorum artık her yerim tutuluyor
Dün gönderdim ya link senin için bakmadın mı o eğimli babynest işte e bebekte var
Evet hem yan yatış hem reflü eğimi mevcut iki ve üçteÇok sağol canım3. hoşuma gitti benimde yanı yastıklı olması daha iyi olucak sanırım çok ciciymiş
Ben soracagim canım bilgi alınca seninle de paylaşırım. Ama doğumda girecek anestezi uzmanının da kabul etmesi gerekiyormus bunuHenüz araştırmadım bakayım mümkünatı nedir alıyolar mı nasıl oluyo öğrenmek lazım canım
Geciyor merak etme.Dogum yapinca kus kadar hafifliyorsun .Yatarken bol yastikla yatip ani hareket etmemeye dikkat et canim .Ben elimde maden suyuyla geziyoedum gunde 2 3 sise ictigim oluyordu .Dr uma sormuştum.Benim de uzun süre sandalyede çalışınca karnımın altında aynı ağrı oluyor sertleşme oluyor ben de tedirgin oluyordum kontrolde soracaktım doktoruma şimdi rahatladım biraz senin doktor normal dediyse
Ya benim belim de aşırı ağrıyor yatarken sağımdan soluma dönerken katur kutur sesler geliyor belimden doğumdan sonra ya geçmezse diye çok korkuyorum bebeği nasıl taşırım nasıl eğilip doğrulurum diye. Sizin geçmiş miydi doğumdan sonra?
Oyle kat kat giydirilmiyor .Geceleri uzerini sadece muslin kundakla örtüyordum. Ayaklarinda hep çorap olmali .Dolaşım sistemleri tam gelismedigi icin elleri ayaklari soguk oluyor .Eldiven giydirmedim .Sebebi elleri ile dunyayi kesfediyor onu sınırlandırmak istemedim .O kadar sicakti ki sapka da kullanmadim .Canım günaydın
Benimde ençok merak ettiğim konu bu
Temmuz sıcağında bebegimi nasıl giydiricem
İlk günden itibaren yarım kollu zıbınlarla durabilir mi
Yoksa llk 1.2 aylik olana kadar illa 2 kat uzun kolluyla durmak mi zorunda bebekler
Ben bazi yeni doğan bebekleri görüyorum
Evin içi nefes alınamicak kadar sıcak oluyor bide 3kat giydirip kadife battaniyle uzerini örtuyolar
Gerçekten bebekler gözünden bile üşür mü?dedikleri doğrumu?
Daha önce bebek bakmadım ama
Bana öyle geliyoki temmuz sıcağında alt pijama olmadan kısa kollu zıbınlarla efil efil büyütürüm bebegimi
Ama doğru mu düşünüyorum bilmiyorum
Tecrubelerini benimle paylaşirsan sevinirim
Merhaba kuzum .Opuyorum seni kocaman .Allah saglikla kavustursun kuzunaBen dün diyetisyene gittim diyetimi yaptım bugün 120yi geçmeyen şekerim 154 çıktısanırım en iyisi kendi bildiğim diet. Normal fıfından almıştım ekmeği bazı tam buğdaylara beyaz un katıyorlarmış belki onunla alakalıdır. Birde uyanır uyanmaz kaç saat içinde yemek lazım acaba? Ben 2-2,5 saat sonra yiyiyorum onjnla ı alakalı yükseldi acaba?
Bu haffa perinatologa sordum sürekli sola dönük yatamıyorum diye, sağ sol farketmez dedi, çok önemli değilmiş.
Selam canımsevgiler size
Benim anne yani yatağı eğimli durabiliyordu. Öyle ayarladım arada ama inan cok nadir ilk heves edip birsuru şey alınıyor ama gerçekten cogu kullanılmadan geri kaldiriliyor. Yine sen bilirsin tabisanki eğimli olması daha rahat olur gibime geldi canım alayım dursun dediklerim arasında bi çok kişide memnun olduğunu dile getirmiş ama
Kesinlikle koltukta yatarken yada gün içinde yatak odasına yatağın üstünde yerde her şekilde konfor sağlar bencedeAnne Yanı Bebek Reflü Yatağı
Evet hem yan yatış hem reflü eğimi mevcut iki ve üçte
Bi de bu kiraz çekirdeği olayı varmış gaz giderici
Salonda falan yanımızdaykende ona özel bi alan olur aslında mantıklı bu ürün sanki
Tamam canım bende doktorla konuşurum hastanede daha önce yapılmış mı onu öğrenirim en azındanBen soracagim canım bilgi alınca seninle de paylaşırım. Ama doğumda girecek anestezi uzmanının da kabul etmesi gerekiyormus bunu
Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı
Evet hem yan yatış hem reflü eğimi mevcut iki ve üçte
Bi de bu kiraz çekirdeği olayı varmış gaz giderici
Salonda falan yanımızdaykende ona özel bi alan olur aslında mantıklı bu ürün sanki
Haklısın canım işimiz zor doğuma kadar rahat rahat uyusaydik bariBen bugün 5.45te uyandim canım şimdiden böyleyiz. Ilerleyen haftalarda daha çok uyanacağız...
Bi arkadaşımda aynı böyle bahsetti işte bundan banaBen 1.linktekinin aynisini kullandım. 3 ay onda yattı oglum .O kadar is gördü ki.Biz oturma odasina filan bu yatakla götürdük .Yatagini benimsedi .Kurban bayraminda memlekette yine o yatakta yatti .Gelen misafirlerin kucagina direk vermek yerine babynestle verdik .Uyuyorsa rahatsiz olmadi. Ben de kucaklamak istiyorum diyen misafir çocuğunun elinde kedi yavrusu gibi iki büklüm olmadi .
Ben sezeryanliydim .Besige egilemiyordum ama babynestle kendi yatağımda yatirdim.Zaten yüksek ezilme tehlikesi gibi bir sey soz konusu olmuyor.
Hastaneden de bunla cikardik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?