2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım günaydın
Benimde ençok merak ettiğim konu bu
Temmuz sıcağında bebegimi nasıl giydiricem

İlk günden itibaren yarım kollu zıbınlarla durabilir mi
Yoksa llk 1.2 aylik olana kadar illa 2 kat uzun kolluyla durmak mi zorunda bebekler

Ben bazi yeni doğan bebekleri görüyorum

Evin içi nefes alınamicak kadar sıcak oluyor bide 3kat giydirip kadife battaniyle uzerini örtuyolar
Gerçekten bebekler gözünden bile üşür mü?dedikleri doğrumu?

Daha önce bebek bakmadım ama
Bana öyle geliyoki temmuz sıcağında alt pijama olmadan kısa kollu zıbınlarla efil efil büyütürüm bebegimi
Ama doğru mu düşünüyorum bilmiyorum

Tecrubelerini benimle paylaşirsan sevinirim

24. haftada gayet normal bir kilo bence

canım bende senin gibi tecrübesizim. ama bence ilk iki hafta falan incede olsa uzun kollu bir şey giymesi uygun. sonra oda dünya iklimine uyum sağlamaya başladıkça soyarız

acaba hangisini almak daha mantıklı. ben bir tane baby nest alacağım kesin ama eğimlimi olsun karar veremedim yan yatış yastıklı eğimli babynest yokmu
bence bunu almak mantıklı eğimli falan babynest düz eğimlisi varsa bilmiyorum yataktada koltuktada kullanılır canım tabiki sen bilirsin

@Meylen bu arada o reflü yatagının yorumlarına baktım e bebekte yorumlarda hep çok kötü kokuyor yazmışlar. ebebeğe gittiğim ilk fırsatta koklayacağım

Ben dün diyetisyene gittim diyetimi yaptım bugün 120yi geçmeyen şekerim 154 çıktı sanırım en iyisi kendi bildiğim diet. Normal fıfından almıştım ekmeği bazı tam buğdaylara beyaz un katıyorlarmış belki onunla alakalıdır. Birde uyanır uyanmaz kaç saat içinde yemek lazım acaba? Ben 2-2,5 saat sonra yiyiyorum onjnla ı alakalı yükseldi acaba?
Kızlar hep sola mı yatacagiz yaa
Belim ağırdı sola yata yata
Bu haffa perinatologa sordum sürekli sola dönük yatamıyorum diye, sağ sol farketmez dedi, çok önemli değilmiş.
Selam canım sevgiler size

Canım benden birde fruktozamin İstemiş bakalım bana ne diyecek

Evet en güzeli kendini bilmek diyetisyen hikaye zaten bu diyetisyenler ilac firmalarının verdiği diyetleri bize veriyolarmış yani şeker hapı insülin kullanmamızı isteyen firmalar bol bol ekmek yazıyorlar ki şekerimiz yükselsin

Bende bağışlamayı düşünüyorum. Ama öğrendiğim kadarıyla istanbulda sadece çapa alıyormuş.

canım nerede yaptırdın
Ben org şirketine yaptırıyorum doğumodası süslemeyi, bu da onun içinde. İnstagramda “Lets go partee” ismi, tek kapı süsü isteyip fiyat alabilirsin diye tahmin ediyorum. Benim arkım olduğunu söylersin...
Bir de instagramda denk geldiğim “suzitasarım” var kapı süsleri yapan ama kim nedir bilmiyorum. Ona da sor istersen...

Canım ben oglumu hep yan yatırdım ilk zamanlar bir daha bir sola hic gerek yok o yastıklara zaten dönemiyorler.

Canım en geç 8.30 bilemedin 9 da kahvaltıyı ediceksin, o da 15 dakika içinde. Aynı sorun bende de oldu, dün pastahaneden ekmek aldım, içinde azcık beyaz un var bence, direk şekerim çıkmış. En iyisi hazır “uno” falan almak, tatsız, tuzsuz :)))

Rahat olsun ya, işini yapsın da strese gerek yok :)
İnş güzel çıkar sonuçların canımm, bizi de haberdar et

Canım unoyu hiç önermedi beyaz un varmış. Migrosta mayadan diye bi ekmek varmış, ihe organik tam buğday birde macrodan bi ekmek dedi ama en yakın macro bile uzak bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…