- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Canım günaydınGunaydin kizlar .2018 temmuz annesiyim .Arada sizin topige bakiyorum. Hamilelik anilarim canlanıyor gözümde.
Ben de belim ağrıyor diye yatamaz erkenden kalkardim .Her yerim tutulurdu.Simdi bebegim bizle uyuyor. O uyanmasın diye hareket edemiyorum yine her yerim tutuluyor.
0 3 ay kiyafetleri fazla abartmayin nacizane fikrim .Hava cok sicak oluyor .Genelde citcitli badiyle duruyor bebek.Bem sadece gece uzun kollu giydirdim .Pisik oluyorlar hemen .Bir de bebegin kilosu onemli benimki biraz tombisti. 3 6 aylik kiyafetlere cabuk geçtik.
24. haftada gayet normal bir kilo benceKızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı 24 haftalık olduk boyu 30cm kilosu 673 gram boyu uzun kilosu normal dedi ama sanki az gibi geldi bana şeker yüklemesi yaptırmadı açlık kan şekeri için kan aldı kahvaltı yap 2 saat sonra tekrar gel dedi benim doktor da fazla rahat bi an önce memlekete gidip kendi doktoruma muayene olmak istiyorum
canım bende senin gibi tecrübesizim. ama bence ilk iki hafta falan incede olsa uzun kollu bir şey giymesi uygun. sonra oda dünya iklimine uyum sağlamaya başladıkça soyarızCanım günaydın
Benimde ençok merak ettiğim konu bu
Temmuz sıcağında bebegimi nasıl giydiricem
İlk günden itibaren yarım kollu zıbınlarla durabilir mi
Yoksa llk 1.2 aylik olana kadar illa 2 kat uzun kolluyla durmak mi zorunda bebekler
Ben bazi yeni doğan bebekleri görüyorum
Evin içi nefes alınamicak kadar sıcak oluyor bide 3kat giydirip kadife battaniyle uzerini örtuyolar
Gerçekten bebekler gözünden bile üşür mü?dedikleri doğrumu?
Daha önce bebek bakmadım ama
Bana öyle geliyoki temmuz sıcağında alt pijama olmadan kısa kollu zıbınlarla efil efil büyütürüm bebegimi
Ama doğru mu düşünüyorum bilmiyorum
Tecrubelerini benimle paylaşirsan sevinirim
bence bunu almak mantıklı eğimli falan babynest düz eğimlisi varsa bilmiyorum yataktada koltuktada kullanılır canım tabiki sen bilirsinacaba hangisini almak daha mantıklı. ben bir tane baby nest alacağım kesin ama eğimlimi olsun karar veremedim yan yatış yastıklı eğimli babynest yokmu
Ben yıkamadan kullanmam ki zaten@Meylen bu arada o reflü yatagının yorumlarına baktım e bebekte yorumlarda hep çok kötü kokuyor yazmışlar. ebebeğe gittiğim ilk fırsatta koklayacağım
bence kullanışlı duruyor. yan yatış yastıklarıda var. sanırım o beyaz kılıflar çıkabiliyorBen yıkamadan kullanmam ki zatenarkadaşımda da vardı sordum e bebekten almış oda gayet kullanışlı dedi
aynen canım çıkıyomuş ürün açıklamasında yazıyo kılıfıda süngeri de güzel yıkamak lazım havalandırmak lazım ayrı ayrı bi sorun kalmaz bencebence kullanışlı duruyor. yan yatış yastıklarıda var. sanırım o beyaz kılıflar çıkabiliyor
Ben dün diyetisyene gittim diyetimi yaptım bugün 120yi geçmeyen şekerim 154 çıktıGayet güzel ama kahvaltı dışındaki ekmekleri çıkar derim ekmek nedense çok yükseltiyor yerine bulgur pilavı koy başka bişey koy birde öyle dene .benim ekmek yediğim zamanlarla yemediğim zamanlardaki ölçüm çok değişiyor. Benim diyetisyene bakarsanda her öğün 1-2 dilim ekmek var
Bu haffa perinatologa sordum sürekli sola dönük yatamıyorum diye, sağ sol farketmez dedi, çok önemli değilmiş.Kızlar hep sola mı yatacagiz yaa
Belim ağırdı sola yata yata
Selam canımGunaydin kizlar .2018 temmuz annesiyim .Arada sizin topige bakiyorum. Hamilelik anilarim canlanıyor gözümde.
Ben de belim ağrıyor diye yatamaz erkenden kalkardim .Her yerim tutulurdu.Simdi bebegim bizle uyuyor. O uyanmasın diye hareket edemiyorum yine her yerim tutuluyor.
0 3 ay kiyafetleri fazla abartmayin nacizane fikrim .Hava cok sicak oluyor .Genelde citcitli badiyle duruyor bebek.Bem sadece gece uzun kollu giydirdim .Pisik oluyorlar hemen .Bir de bebegin kilosu onemli benimki biraz tombisti. 3 6 aylik kiyafetlere cabuk geçtik.
Canım benden birde fruktozamin İstemiş bakalım bana ne diyecekBen dün diyetisyene gittim diyetimi yaptım bugün 120yi geçmeyen şekerim 154 çıktısanırım en iyisi kendi bildiğim diet. Normal fıfından almıştım ekmeği bazı tam buğdaylara beyaz un katıyorlarmış belki onunla alakalıdır. Birde uyanır uyanmaz kaç saat içinde yemek lazım acaba? Ben 2-2,5 saat sonra yiyiyorum onjnla ı alakalı yükseldi acaba?
Bu haffa perinatologa sordum sürekli sola dönük yatamıyorum diye, sağ sol farketmez dedi, çok önemli değilmiş.
Selam canımsevgiler size
Evet en güzeli kendini bilmek diyetisyen hikaye zaten bu diyetisyenler ilac firmalarının verdiği diyetleri bize veriyolarmış yani şeker hapı insülin kullanmamızı isteyen firmalar bol bol ekmek yazıyorlar ki şekerimiz yükselsinBen dün diyetisyene gittim diyetimi yaptım bugün 120yi geçmeyen şekerim 154 çıktısanırım en iyisi kendi bildiğim diet. Normal fıfından almıştım ekmeği bazı tam buğdaylara beyaz un katıyorlarmış belki onunla alakalıdır. Birde uyanır uyanmaz kaç saat içinde yemek lazım acaba? Ben 2-2,5 saat sonra yiyiyorum onjnla ı alakalı yükseldi acaba?
Bende bağışlamayı düşünüyorum. Ama öğrendiğim kadarıyla istanbulda sadece çapa alıyormuş.Baktığım 2-3 firmadada 10 sene saklama koşulu vardı farklı bi firma varsa arkadaşlar söylesin banada bulan duyan saçma geldi Allah korusun 10 sene sonra olsa nolcak ?
İşte bağışı araştırcam belki doğumdan hemen sonra birinin bi çocuğun bebeğin hayatı kurtulur diye o daha mantıklı geldi
Ben org şirketine yaptırıyorum doğumodası süslemeyi, bu da onun içinde. İnstagramda “Lets go partee” ismi, tek kapı süsü isteyip fiyat alabilirsin diye tahmin ediyorum. Benim arkım olduğunu söylersin...canım nerede yaptırdın
Canım ben oglumu hep yan yatırdım ilk zamanlar bir daha bir sola hic gerek yok o yastıklara zaten dönemiyorler.Benim sormak istediğim başka bişey var yan yatış yastığı reflü yastığı almak gerekiyor dimi çocuk sürekli kafasının üstüne mi yatıcak? Bi ablayla konuştum aldım kullanmıyorum falan dedi de
Canım en geç 8.30 bilemedin 9 da kahvaltıyı ediceksin, o da 15 dakika içinde. Aynı sorun bende de oldu, dün pastahaneden ekmek aldım, içinde azcık beyaz un var bence, direk şekerim çıkmış. En iyisi hazır “uno” falan almak, tatsız, tuzsuz :)))Ben dün diyetisyene gittim diyetimi yaptım bugün 120yi geçmeyen şekerim 154 çıktısanırım en iyisi kendi bildiğim diet. Normal fıfından almıştım ekmeği bazı tam buğdaylara beyaz un katıyorlarmış belki onunla alakalıdır. Birde uyanır uyanmaz kaç saat içinde yemek lazım acaba? Ben 2-2,5 saat sonra yiyiyorum onjnla ı alakalı yükseldi acaba?
Bu haffa perinatologa sordum sürekli sola dönük yatamıyorum diye, sağ sol farketmez dedi, çok önemli değilmiş.
Selam canımsevgiler size
Rahat olsun ya, işini yapsın da strese gerek yok :)Canım valla drun baya baya pimpirik sanırım . Eve gelene aşınız var mı diyede sorulmaz ki bilemedim. Hadi anne baba kardeş rica edersin yaptırır ama illa uzaktan da görmeye gelen olacak. Benim perinatalogda fazla rahat
İnşallah canım sabah kan verdim öğleden sonra akibetimi öğreneceğimikizler iki katı zorladı bizi
Çok güzel olmuş canımKızlar bu da kapı süsüm:) bugün biraz daha keyfim yerine geldi, bu şeker olayı biraz germişti beni..
Eki Görüntüle 2251107
Canım unoyu hiç önermedi beyaz un varmış. Migrosta mayadan diye bi ekmek varmış, ihe organik tam buğday birde macrodan bi ekmek dedi ama en yakın macro bile uzak bana.Canım en geç 8.30 bilemedin 9 da kahvaltıyı ediceksin, o da 15 dakika içinde. Aynı sorun bende de oldu, dün pastahaneden ekmek aldım, içinde azcık beyaz un var bence, direk şekerim çıkmış. En iyisi hazır “uno” falan almak, tatsız, tuzsuz :)))
Henüz araştırmadım bakayım mümkünatı nedir alıyolar mı nasıl oluyo öğrenmek lazım canımBende bağışlamayı düşünüyorum. Ama öğrendiğim kadarıyla istanbulda sadece çapa alıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?