2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
E bebekte biraz pahali sanirim. Baska sitelere de bakmani tavsiye ederim canim .Eger bir babynest alacaksan en uygunu bu .Digerleri agzi yuzu bir tarafa dagiliyor yayvan duruyor.
Saglikla kavus bebisine :)

acaba hangisini almak daha mantıklı. ben bir tane baby nest alacağım kesin ama eğimlimi olsun karar veremedim yan yatış yastıklı eğimli babynest yokmu
Sevibebe nin reflü yatağı çok tavsiye ediliyor canım. Yeni doğanlarda mide kapakçığı bizim şuan ki durumumuz gibi gevşek olduğu için iyi geliyormuş, ayrıca gaz problemine de iyi geliyormuş. Bir de ilk başta bebek sırt üstü yatırılmalı diyor bütün kaynaklarda.

Canım unoyu hiç önermedi beyaz un varmış. Migrosta mayadan diye bi ekmek varmış, ihe organik tam buğday birde macrodan bi ekmek dedi ama en yakın macro bile uzak bana.
canım ekmekleri toplu alsan buzluğa atsan o şekilde taze kalıyor hatta çok yemeyeceksen aldıklarını bile bölüp buzlukta saklayabilirsin, ben normal ekmekleri de kullanıyorum evde bulunsun diye

Benim anne yani yatağı eğimli durabiliyordu. Öyle ayarladım arada ama inan cok nadir ilk heves edip birsuru şey alınıyor ama gerçekten cogu kullanılmadan geri kaldiriliyor. Yine sen bilirsin tabi

valla çocuğuma gereksiz hiç bişey almadım kıyafet bile almadım henüz aldığım bi elbise hastane çıkışı biberon emzik alt açma o kadar
O hamilelik heyecanına kapılmadım canım da kullanılıyo diyen çok daha güvenli geldi bana en azından gece yatağın içinede koyabilirim

Bizim oğlan 54 cm dogmustu. Babynesti 1 ay kullanabildim. Sonra küçük geldi. Yeni alacak arkadaşlar ölçülerine bakın da alin derim.
Maşallaaahhh :) Adeta bir Mehmet Okur, bir Hidayet Türkoğlu doğurmuşsun canım :):) Darısı yeni doğacak kuzularımıza. Şaka bir yana gerçekten her şeyi biraz büyükçe almak gerekiyor. Sadece 2 takım yeni doğan sonrası 0-3 ay 3-6 ay almak mantıklı ilk etapta. Benim kızımda 51 cm doğmuştu 3450 gr 38+2 de. İnşallah benim ikizlerde ablalarına çekerler.
Kızlar ya son 2 haftadır tansiyonum düşüyor ara ara, sizde de oluyor mu
Benim de başım dönüyor, belki de tansiyonum düşüyor ama ölçmediğim için anlamıyorum canım.

Gecen sene temmuzda arkadasim dogum yapti 15 gün hastane çıkışlarını giydirdim ustune de muslim bez örttum uyurken dedi sonrasında kisa kollu sorttlu tulumlar giydirdim dedi ... ben de öyle yapicam

teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…