Zayifken hamile kaldım ya ondan heralde normalde 48 den 59 a çıktım 11 kilo aldım :)) sanki sende kilo varmış gibi kaç seferdir foto atiyon daha hiç kilolu görmedik :)
Ben daha endokrine hiç gitmedim canım kadındoğumculara dünya bi para döktüm onu devlette halledeyim dedim. Randevu almak 15 günü buldu bende haftaya gideceğim bakalım isteyecekmi bendende.
Canım en geç 8.30 bilemedin 9 da kahvaltıyı ediceksin, o da 15 dakika içinde. Aynı sorun bende de oldu, dün pastahaneden ekmek aldım, içinde azcık beyaz un var bence, direk şekerim çıkmış. En iyisi hazır “uno” falan almak, tatsız, tuzsuz :)))
Dün bayılacağım sandım, eve geldim 1 saat ayaklarımı kaldırdım ölçtüm 89-58di bu dinlenmiş halim. Çok kötü bişeymiş diyetisyenden çıktım yolda yürüyorum caddeden taksi çeviricem, gözüö karardı kulaklarım çınladı, çarpımtım oldu, nefes alamadım. Oturdum kaldırıma insanda geçmiyor bayılsam kaldım orda neyseki hasta bırakan bi taksici kendiliğinden durduda aldı beni kaldırımdan eve gittim.
canım ekmekleri toplu alsan buzluğa atsan o şekilde taze kalıyor hatta çok yemeyeceksen aldıklarını bile bölüp buzlukta saklayabilirsin, ben normal ekmekleri de kullanıyorum evde bulunsun diye
Zayifken hamile kaldım ya ondan heralde normalde 48 den 59 a çıktım 11 kilo aldım :)) sanki sende kilo varmış gibi kaç seferdir foto atiyon daha hiç kilolu görmedik :)
Maşallaaahhh :) Adeta bir Mehmet Okur, bir Hidayet Türkoğlu doğurmuşsun canım :):) Darısı yeni doğacak kuzularımıza. Şaka bir yana gerçekten her şeyi biraz büyükçe almak gerekiyor. Sadece 2 takım yeni doğan sonrası 0-3 ay 3-6 ay almak mantıklı ilk etapta. Benim kızımda 51 cm doğmuştu 3450 gr 38+2 de. İnşallah benim ikizlerde ablalarına çekerler.
Benim de başım dönüyor, belki de tansiyonum düşüyor ama ölçmediğim için anlamıyorum canım.
Aldıklarım alacaklarimin teminatıdır kuru artistlige gerek olmadığını anladım ya baktım çok alıyorum bı dikkat edeyim dedim ama benim yapabileceğim bişey değil yani dikkat edemiyorum aklıma bişey düşünce illa ki yiyecem benim boy 160 sen uzunmussun yine bak
Bı de varya yemeyince böyle sabahları kahvaltıyı geciktirince benim oğlan çok şık tekmeler atıyor kuduruyor bildiğin yiyince sakinlesiyor evladım anası gibi yemek yoluyla iletişim kuruyoruz
Bı de varya yemeyince böyle sabahları kahvaltıyı geciktirince benim oğlan çok şık tekmeler atıyor kuduruyor bildiğin yiyince sakinlesiyor evladım anası gibi yemek yoluyla iletişim kuruyoruz
Bizdede durumlar aynı aklıma düşeni yemem lazım özellikle yediğim dondurmanın (bulunabilir diye yazıyorum) haddi hesabı yok yemelere doyamadım
Doğuma yuvarlanma yuvarlanma giderim artık
Bizdede durumlar aynı aklıma düşeni yemem lazım özellikle yediğim dondurmanın (bulunabilir diye yazıyorum) haddi hesabı yok yemelere doyamadım
Doğuma yuvarlanma yuvarlanma giderim artık