2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizdede durumlar aynı aklıma düşeni yemem lazım özellikle yediğim dondurmanın (bulunabilir diye yazıyorum) haddi hesabı yok yemelere doyamadım
Doğuma yuvarlanma yuvarlanma giderim artık
Ah o dondurma yok mu dondurmaa rüyalarıma girecek nerdeyse her an aklımda. Hani erkek olunca tatlı yeniyordu ya doğumda hakkı olmasın bu kızlar

Ah o dondurma yok mu dondurmaa rüyalarıma girecek nerdeyse her an aklımda. Hani erkek olunca tatlı yeniyordu ya doğumda hakkı olmasın bu kızlar
Bende tatlı olayı sıfır çikolata yemem tatlı sevmem ama gel gelelim dondurmaya dayanamıyorum Bir limon kilo kilo yedim birde dondurma

Vallahi ben istesem de o şekilde dönemiyorum,oturup öyle dönüyorum ama uykuya dalınca nasil yapiyorum bilmiyorum

Sürekli diş eti kanaması yaşan var mı?Elma yerken hatta durup dururken kanıyor.Normalde dişlerimde hiç çürük yok.Diseti problemimde yok.Hamilelikle mi ilgili?

Sürekli diş eti kanaması yaşan var mı?Elma yerken hatta durup dururken kanıyor.Normalde dişlerimde hiç çürük yok.Diseti problemimde yok.Hamilelikle mi ilgili?
Ben işte. Ne çekiyorum 3 gündür. Sürekli ağrı sancı. Sprey sikiyorum hep ve antibiyotik kullanıyorum.

Kızlarrr ayağımı yatak köşesine vurdum parmağım şişti ve acıyor kıpırdatamıyorum kırılmışmıdır acaba dr gitsemmi gitsem kırık olduğunu anlamak için röntgen çekecekler ama hamileyim nasıl olacak nereden çıktı şimdi bu ya fikriniz varmı röntgen çekilir mi

Geçmiş olsun dra gitmelisin onlar nasıl muayene edeceğine karar verirler belki ultrason cihazı gibi birşeyle bakarlar

Mutlaka kanar ama benim baya sorunlu ve gunkurusu kayısı bile inanılmaz sizlatiyor

Geçmiş olsun canım yinede bı git istersen muayeneyle anlayabilir belki

Geçmiş olsun dra gitmelisin onlar nasıl muayene edeceğine karar verirler belki ultrason cihazı gibi birşeyle bakarlar
Sağol canım ya Bugün bekleyeyim yarın gideyim diyorum belki sadece incinmiştir kırık çıkık fobim var hiç yüzleşmek istemiyorum eğer öyleyse umarım değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…