Sağol canım yarın geçmezse gideyim inşallah kırılmamıştır
Ben yarım kollu cit citli giydiricem altina da ince pamuklu bir alt. Biraz daha büyüyünce 1 aylık galan olunca yarım kollu boyu şort gibi olan cit citli giydiricem. Buranin havasi inanilmaz nemli oluyor yapis yapis offfCanım günaydın
Benimde ençok merak ettiğim konu bu
Temmuz sıcağında bebegimi nasıl giydiricem
İlk günden itibaren yarım kollu zıbınlarla durabilir mi
Yoksa llk 1.2 aylik olana kadar illa 2 kat uzun kolluyla durmak mi zorunda bebekler
Ben bazi yeni doğan bebekleri görüyorum
Evin içi nefes alınamicak kadar sıcak oluyor bide 3kat giydirip kadife battaniyle uzerini örtuyolar
Gerçekten bebekler gözünden bile üşür mü?dedikleri doğrumu?
Daha önce bebek bakmadım ama
Bana öyle geliyoki temmuz sıcağında alt pijama olmadan kısa kollu zıbınlarla efil efil büyütürüm bebegimi
Ama doğru mu düşünüyorum bilmiyorum
Tecrubelerini benimle paylaşirsan sevinirim
Bence ihmal etme canım incinmişse bile krem falan verir gitmezsen iyileşme süresi artarKızlarrr ayağımı yatak köşesine vurdum parmağım şişti ve acıyor kıpırdatamıyorum kırılmışmıdır acaba dr gitsemmi gitsem kırık olduğunu anlamak için röntgen çekecekler ama hamileyim nasıl olacak nereden çıktı şimdi bu ya fikriniz varmı röntgen çekilir mi
Ben gaz sancısı hiç çekmedim canım inşallah olmaz çok beterdir bilirim inşallah hiç birinize olmazYemek şişkinliği ayrı dert ama gaz sancısı var ya o işte gerçekten berbat
Canım sen bilirsin diye sana sorayim. Benim yaşadığım yer yazin acayip sicak ve nemli oluyor yani evin icinde klima olmazsa eşimle nefes alamıyoruz. Bebek gelince klima işi nasil olacak? Kullanmak zarar verir mi bebege?Geciyor merak etme.Dogum yapinca kus kadar hafifliyorsun .Yatarken bol yastikla yatip ani hareket etmemeye dikkat et canim .Ben elimde maden suyuyla geziyoedum gunde 2 3 sise ictigim oluyordu .Dr uma sormuştum.
Oyle kat kat giydirilmiyor .Geceleri uzerini sadece muslin kundakla örtüyordum. Ayaklarinda hep çorap olmali .Dolaşım sistemleri tam gelismedigi icin elleri ayaklari soguk oluyor .Eldiven giydirmedim .Sebebi elleri ile dunyayi kesfediyor onu sınırlandırmak istemedim .O kadar sicakti ki sapka da kullanmadim .
Gunduz sadece banyo yaptigi vakit uzun giydirdim .
Onun dışında citcitli badiyle duruyordu.
Yaz sicaginda bebek üşumekten degil terleyip sogumaktan hasta olur .
Bulunduğu odada direk pencere acmayip mutfaktan serinlik sağliyordum.Ha nemli bir bölgedeysen zaten klimasiz olmaz .Biz Konya'da boyle idare ettik .
Aldigin urunlerin %100 pamuklu olmasina dikkat et canim .Bir de hemen büyüyorlar. Sayisiz alt üst takima ,fazla fazla hastane çıkışına filan gerek olmuyor .Aklina takilan baskaseyler olursa sorabilirsin .
Ayrica bebeğimi beklerken topik acmistim .Zamanin varsa okuyabilirsin .Bebek arabasindan kiyafetine odasina her seyi orda konusmustuk deneyimli annelerle .
Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler
Merhaba kizlar .Henüz 10 haftalik hamileyim .Evet yolun başındayım bu acele ne diyebilirsiniz. Ama içimden geldiği gibi davranıp hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum. Gün içinde bir çok urune bakiyorum stresimi agrimi sizimi hafifletiyor .Ve bu topikte araştırmalarımı sizlerle paylasmak...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba kuzum .Opuyorum seni kocaman .Allah saglikla kavustursun kuzuna
Bizde yapıcaz böyle bişey inşallah coook tatlı güle güle kullan:))Kızlar bundan siparis verdim AliExpresste çok tatli duruyor :) hatta oğlumun isminde yapilmis bile
Benim oglumun odası yok ama beşiğin olduğu yere yapistirriz artik :) çok teşekkür ederim. Çok değişik olanlari da var bakmak istersen.Bizde yapıcaz böyle bişey inşallah coook tatlı güle güle kullan:))
Çok geçmiş olsun. Et dövüp koy parmağına. İnşallah kırık yoktur.Kızlarrr ayağımı yatak köşesine vurdum parmağım şişti ve acıyor kıpırdatamıyorum kırılmışmıdır acaba dr gitsemmi gitsem kırık olduğunu anlamak için röntgen çekecekler ama hamileyim nasıl olacak nereden çıktı şimdi bu ya fikriniz varmı röntgen çekilir mi
Kız Allah sana hayırlı sağlıklı doğumlar versin. Ben de diyorum acaba ben mi gözden kaçırdım ikiz hamileydin de ya da ilk çocuğu mu ikiz. Meğer mecazen demişsinYok canım benim tek te çok farkımız yok ama gayet iyisin
Ben ilk 3 ay tansiyon düşüklüğü hiç yaşamadım, şimdi de çok düşük diil tansiyon değerlerim ama ben bitkin ve sersem hissediyorum..9/6da kendimi kötü hissediyorum ilk başlarda bu tansiyon etkilemiyordu
Kuzum 9 ilaç neymiş o kadar düşük mü vitaminin filan. Sen zaten bir düzene girmiştin diyette zorlanmasın ama yürüyüşü bir sor doktorunaKızlar bu gittiğim endokrinci de farklı bişiler demedi, hatta daha katı diet verdi:) artı kan tahlillerime bakıp birkaç da vitamin ekledi, şimdi toplamda 9 tane falan vitamin/ilaç alıyorum
Şekeri olanlara gelince, bu doktor da glucophage a devam et dedi. İnsulin için bikaç gün bu dieti uygula, onagöre karar vericez dedi. Hergün 1 saat yürüyüş dedi(kadındoğumcum yasaklamıştı hareketi). Diete gelince et yeme dedi, yersen de kuzu eti ya da deniz balığı. Öğünler hep zeytinyağlı sebze, ara öğün 20 adet çiğ badem ya da ekşi meyve(1 elma gbi). ekmek ben sorunca ince ve küçük bir dilim yiyebilirsin öğünlerde dedi. Lor peyniri ya da keçi peyniri kahvaltıda. Bir de öğünlerde 5-6 kaşık yoğurt.
Bende çok seviyorum yaaaBizdede durumlar aynı aklıma düşeni yemem lazım özellikle yediğim dondurmanın (bulunabilir diye yazıyorum) haddi hesabı yok yemelere doyamadım
Doğuma yuvarlanma yuvarlanma giderim artık
Oda Allah’a emanetVallahi ben istesem de o şekilde dönemiyorum,oturup öyle dönüyorum ama uykuya dalınca nasil yapiyorum bilmiyorum
Evet aynen bende de oluyorSürekli diş eti kanaması yaşan var mı?Elma yerken hatta durup dururken kanıyor.Normalde dişlerimde hiç çürük yok.Diseti problemimde yok.Hamilelikle mi ilgili?
Şeker ölçüm sınırları için kaç dedi canım doktorun diğeri gibi mi aynıKızlar bu gittiğim endokrinci de farklı bişiler demedi, hatta daha katı diet verdi:) artı kan tahlillerime bakıp birkaç da vitamin ekledi, şimdi toplamda 9 tane falan vitamin/ilaç alıyorum
Şekeri olanlara gelince, bu doktor da glucophage a devam et dedi. İnsulin için bikaç gün bu dieti uygula, onagöre karar vericez dedi. Hergün 1 saat yürüyüş dedi(kadındoğumcum yasaklamıştı hareketi). Diete gelince et yeme dedi, yersen de kuzu eti ya da deniz balığı. Öğünler hep zeytinyağlı sebze, ara öğün 20 adet çiğ badem ya da ekşi meyve(1 elma gbi). ekmek ben sorunca ince ve küçük bir dilim yiyebilirsin öğünlerde dedi. Lor peyniri ya da keçi peyniri kahvaltıda. Bir de öğünlerde 5-6 kaşık yoğurt.
Bilerek dolaba alıp koymuyorum 3-5 duramıyorum ya neden bilmiyorumBende çok seviyorum yaaa
Aynen vallaOda Allah’a emanet
Benim durup dururken bile kanıyor. Dua fırçalarken hele aşırı kanama oluyo. Dua hekimine gidicem haftaya inşallahSürekli diş eti kanaması yaşan var mı?Elma yerken hatta durup dururken kanıyor.Normalde dişlerimde hiç çürük yok.Diseti problemimde yok.Hamilelikle mi ilgili?
Nasıl oldun? Işe yaradı mı antibiyotik?Ben işte. Ne çekiyorum 3 gündür. Sürekli ağrı sancı. Sprey sikiyorum hep ve antibiyotik kullanıyorum.
Kızlarrr ayağımı yatak köşesine vurdum parmağım şişti ve acıyor kıpırdatamıyorum kırılmışmıdır acaba dr gitsemmi gitsem kırık olduğunu anlamak için röntgen çekecekler ama hamileyim nasıl olacak nereden çıktı şimdi bu ya fikriniz varmı röntgen çekilir mi
Kızlar bu gittiğim endokrinci de farklı bişiler demedi, hatta daha katı diet verdi:) artı kan tahlillerime bakıp birkaç da vitamin ekledi, şimdi toplamda 9 tane falan vitamin/ilaç alıyorum
Ben bişi söliyim mi, bilmeden ben hep öyle dönüyorum çünkü öbür türlü rahat edemiyorum. Vucudum ona zorluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?