2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sağol canım yarın geçmezse gideyim inşallah kırılmamıştır

Geçmiş olsun canım.İnşallah kırık yoktur.Dün bende takıldım dışarda karnım çarpmasın diye ayaklarımı ve kollarımı siper ettim yere dayadım.Bilegim çok sızladı ama şükür ki bugün geçti sızlama.Seninde geçici bi incinmedir inşallah.

Ben yarım kollu cit citli giydiricem altina da ince pamuklu bir alt. Biraz daha büyüyünce 1 aylık galan olunca yarım kollu boyu şort gibi olan cit citli giydiricem. Buranin havasi inanilmaz nemli oluyor yapis yapis offf

Bence ihmal etme canım incinmişse bile krem falan verir gitmezsen iyileşme süresi artar
Çok geçmiş olsun

Canım sen bilirsin diye sana sorayim. Benim yaşadığım yer yazin acayip sicak ve nemli oluyor yani evin icinde klima olmazsa eşimle nefes alamıyoruz. Bebek gelince klima işi nasil olacak? Kullanmak zarar verir mi bebege?

Kızlar bu gittiğim endokrinci de farklı bişiler demedi, hatta daha katı diet verdi:) artı kan tahlillerime bakıp birkaç da vitamin ekledi, şimdi toplamda 9 tane falan vitamin/ilaç alıyorum
Şekeri olanlara gelince, bu doktor da glucophage a devam et dedi. İnsulin için bikaç gün bu dieti uygula, onagöre karar vericez dedi. Hergün 1 saat yürüyüş dedi(kadındoğumcum yasaklamıştı hareketi). Diete gelince et yeme dedi, yersen de kuzu eti ya da deniz balığı. Öğünler hep zeytinyağlı sebze, ara öğün 20 adet çiğ badem ya da ekşi meyve(1 elma gbi). ekmek ben sorunca ince ve küçük bir dilim yiyebilirsin öğünlerde dedi. Lor peyniri ya da keçi peyniri kahvaltıda. Bir de öğünlerde 5-6 kaşık yoğurt.

Çok geçmiş olsun. Et dövüp koy parmağına. İnşallah kırık yoktur.
Yok canım benim tek te çok farkımız yok ama gayet iyisin
Kız Allah sana hayırlı sağlıklı doğumlar versin. Ben de diyorum acaba ben mi gözden kaçırdım ikiz hamileydin de ya da ilk çocuğu mu ikiz. Meğer mecazen demişsin
Mesai sonu anlamadım

Kuzum 9 ilaç neymiş o kadar düşük mü vitaminin filan. Sen zaten bir düzene girmiştin diyette zorlanmasın ama yürüyüşü bir sor doktoruna

Şeker ölçüm sınırları için kaç dedi canım doktorun diğeri gibi mi aynı

Sürekli diş eti kanaması yaşan var mı?Elma yerken hatta durup dururken kanıyor.Normalde dişlerimde hiç çürük yok.Diseti problemimde yok.Hamilelikle mi ilgili?
Benim durup dururken bile kanıyor. Dua fırçalarken hele aşırı kanama oluyo. Dua hekimine gidicem haftaya inşallah

Ben işte. Ne çekiyorum 3 gündür. Sürekli ağrı sancı. Sprey sikiyorum hep ve antibiyotik kullanıyorum.
Nasıl oldun? Işe yaradı mı antibiyotik?

Buz poşeti koy, ödemi önler . Yarın şişlik vs devam ederse doktora git önlemini al, başına iş açmasın sonra

Hay Allah. 9 ilaçla beni geçtin şuan. Ben 8 tane içiyorum mide ilaçları ile birlikte

Napalim ya çekilecek çilemiz varmış demek ki buna da şükür . Allah dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…