2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yok hala günde 3-4 sefer ağrıyor iki üç saatte geçmiyor. Bugün özelde bı dis hekimiyle görüştük o da ilk üç ay ve son üç ay müdahale etmiyoruz dedi. Ben böyle dangalak iş görmedim su devirde insanlar acıya mahkum ediliyor. Nasıl çözümü olmaz aklım almıyor cidden. Fıs fıs larla idare ediyoruz

Kuzum 9 ilaç neymiş o kadar düşük mü vitaminin filan. Sen zaten bir düzene girmiştin diyette zorlanmasın ama yürüyüşü bir sor doktoruna
Evet artık kabullendim, sebze dolu olcak hayatım:)) yanii herkes farklı konuşuyor tabii, bu doktor ayrıca 3 vitamin ekledi. 2 de insulin ilacı günde. Demir hapı vs....
Şeker ölçüm sınırları için kaç dedi canım doktorun diğeri gibi mi aynı
canım aç karına 92, tok karına 1 saat sonra 130.

Buda benim dietim canım. Peynir olarak dil peyniri yiyorum. Etsiz nasıl protein alıcaksında bebişler büyüyecek? Senin birde ikiz yani.

Eklentiler

• 0DA026F6-D9BD-4153-AE4F-AD95F6DD939F.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 53
Aynen canım, sinirim bozuk bir haftadır ama herşey kafada, alışıcam inş. Sonrada 3 aya sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş

Aslında dietimiz aşağı yukarı aynı canım... eti sağlık anlamında yeme dedi, suyu cam şişede iç gbi... hepsinin kafa farklı işte
Banada tavuk yiyeceksen zekeriyaköy yada polenezköydeki çiftçilerden al dedi. balıkta haftada 1-2 tükettiğim için omega almıyorum. Aklıma geldikçe d vit içiyorum sadece. Yarında 2. Kez şeker yükleme yapacağım

Aslında dietimiz aşağı yukarı aynı canım... eti sağlık anlamında yeme dedi, suyu cam şişede iç gbi... hepsinin kafa farklı işte
Canım inşallah insülinle toparlarsın
İlaç kısmı can sıkıcı gerçekten 6 tane de bende var bıktırdı zor sabrediyorum bırakmamak için direniyorum resmen azıcık daha sabır inşallah sağlıkla biter bu sürecimiz

Ee son üç aya girmedin sonucta. Yapsın ne yapacaksa ya
Ahh dış ağrısı gibi ağrı mı var . Allah yardım etsin .

Aynen canım, sinirim bozuk bir haftadır ama herşey kafada, alışıcam inş. Sonrada 3 aya sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş

Çok haklısın. Inşallah geçecek bugünler de.
Ben gün sayıyorum valla hamilelik bitsin diye. Bu süreci saglik problemleri ile gecirmek cok yipratici. Ben diyorum valla bu hamilelik değil bu hastalık

Kızlar benim doktorum değerlerim düşmediği sürece ilaç vermiyor. Şuan tiroit ve progesteron dışı ilaç kullanmıyorum. Ağızdan demir alsan bile hem sindirim sorunu yaşayacaksın hemde deponun dolması 6 ayı bulacak demişti. Obu hafta kan verdim demir depom bayağı düşmüş hemoglobinim 11,6 olmasına rağmen. Yarın bana direk damardan kan ilacı yapacak.

Canım sen bilirsin diye sana sorayim. Benim yaşadığım yer yazin acayip sicak ve nemli oluyor yani evin icinde klima olmazsa eşimle nefes alamıyoruz. Bebek gelince klima işi nasil olacak? Kullanmak zarar verir mi bebege?
Kullanan arkadaslarim vardi .Direk karşısına koymadiktan sonra bir sey olmuyor .Biraz düşük acip üstünü örtüyorlardi bebisin .
Sicakta isilik filan oluyor zaten yuzleri .Nemli yerlerde klimasiz olmaz.

Ben endokrine tıp fakültesinde gidiyorum canım. Hocadan özel muayene randevusu alıyorum 110 lira tetkikler orada yapılıyor ücretsiz. Ayda bir muayene ücreti var. Orda da varsa düşünürsün belki. Benim istediği tetkikler normal gelince diyetle hallolacak diyor. Diyetin de kalorisini belirledi ama diyeti diyetisyen yazacak dedi
ne yapacağız bu şeker meselesini kafalar karışık. Benim endokrin drum da metformin içeren ilaçlar bebeğe geçiyor o sebeple diyetle oturtamazsak insülin başlayacağız dedi. Diyetisyen de Cumartesi gününe randevu verdi. Banu çiftçinin gebelik şekeriyle ilgili videosunu izledim dün. Orada konuştuğu uzmanda gebelikte eğer diyet işe yaramazsa tek silahımız insülin diyor

Canım sen bilirsin diye sana sorayim. Benim yaşadığım yer yazin acayip sicak ve nemli oluyor yani evin icinde klima olmazsa eşimle nefes alamıyoruz. Bebek gelince klima işi nasil olacak? Kullanmak zarar verir mi bebege?
Ben kullanıcam canım
Ev bütün gün güneş alıyor kızım 4 aylıkken taktırmak zorunda kalmıştık
Salonda aynı derecede çalışacak sürekli
Yazın 24 saat çalışıyor bizde

Nereye karar versin canım koç a mı gidiveksin

Kullanan arkadaslarim vardi .Direk karşısına koymadiktan sonra bir sey olmuyor .Biraz düşük acip üstünü örtüyorlardi bebisin .
Sicakta isilik filan oluyor zaten yuzleri .Nemli yerlerde klimasiz olmaz.
:) hay yaşa sen emi. İçimi rahatlattın valla. Çok teşekkür ederim

Ben kullanıcam canım
Ev bütün gün güneş alıyor kızım 4 aylıkken taktırmak zorunda kalmıştık
Salonda aynı derecede çalışacak sürekli
Yazın 24 saat çalışıyor bizde
Ay sorma Şükrancım biz hiç kullanmazdık geçen sene apar topar aldik balkona çıkıp gelmeye her yerimiz yapışıyordu asla uyuyamiyorduk. Artık bizde yazın sürekli acicaz valla :) teşekkür ederim

Tavuk yeme diyor her gittiğim doktor ama dediğin gbi iyi bir markaysa yenilir tabii. Et içinde kuzu dedi sadece mesela. Fazla organikçiler kısaca. Benim vitamin eksiklerim zaten düzensiz beslendiğimdendi biraz. D viti kestirdi, başka bir d vitamini yazdı. İnş yarın düşümüş çıkar değerlerin ya canım.

Aynen canım, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Artık zorlanmaya başladım/başladık ama sayılı gün... insüline gerek kalmadan, bu glucohage denen ilacın ve dietimin işe yaramasına biraz dahabakıcaz cnm (4-5 gün)

Sürekli diş eti kanaması yaşan var mı?Elma yerken hatta durup dururken kanıyor.Normalde dişlerimde hiç çürük yok.Diseti problemimde yok.Hamilelikle mi ilgili?
2. Aydan bu yana meyve yerken yemek yerken durup dururken ciddi ciddi kanıyor canım hele fircalayinca banyoda adam öldürdüm sanarsin. Arada bir de burnum kanar. Doktor hiç önemsemedi hamilelikle ilgiliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…