- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Yok hala günde 3-4 sefer ağrıyor iki üç saatte geçmiyor. Bugün özelde bı dis hekimiyle görüştük o da ilk üç ay ve son üç ay müdahale etmiyoruz dedi. Ben böyle dangalak iş görmedim su devirde insanlar acıya mahkum ediliyor. Nasıl çözümü olmaz aklım almıyor cidden. Fıs fıs larla idare ediyoruzBenim durup dururken bile kanıyor. Dua fırçalarken hele aşırı kanama oluyo. Dua hekimine gidicem haftaya inşallah
Nasıl oldun? Işe yaradı mı antibiyotik?
Buz poşeti koy, ödemi önler . Yarın şişlik vs devam ederse doktora git önlemini al, başına iş açmasın sonra
Hay Allah. 9 ilaçla beni geçtin şuan. Ben 8 tane içiyorum mide ilaçları ile birlikte
Napalim ya çekilecek çilemiz varmış demek ki buna da şükür . Allah dermansız dert vermesin
Evet artık kabullendim, sebze dolu olcak hayatım:)) yanii herkes farklı konuşuyor tabii, bu doktor ayrıca 3 vitamin ekledi. 2 de insulin ilacı günde. Demir hapı vs....Kuzum 9 ilaç neymiş o kadar düşük mü vitaminin filan. Sen zaten bir düzene girmiştin diyette zorlanmasın ama yürüyüşü bir sor doktoruna
canım aç karına 92, tok karına 1 saat sonra 130.Şeker ölçüm sınırları için kaç dedi canım doktorun diğeri gibi mi aynı
Kızlar bu gittiğim endokrinci de farklı bişiler demedi, hatta daha katı diet verdi:) artı kan tahlillerime bakıp birkaç da vitamin ekledi, şimdi toplamda 9 tane falan vitamin/ilaç alıyorum
Şekeri olanlara gelince, bu doktor da glucophage a devam et dedi. İnsulin için bikaç gün bu dieti uygula, onagöre karar vericez dedi. Hergün 1 saat yürüyüş dedi(kadındoğumcum yasaklamıştı hareketi). Diete gelince et yeme dedi, yersen de kuzu eti ya da deniz balığı. Öğünler hep zeytinyağlı sebze, ara öğün 20 adet çiğ badem ya da ekşi meyve(1 elma gbi). ekmek ben sorunca ince ve küçük bir dilim yiyebilirsin öğünlerde dedi. Lor peyniri ya da keçi peyniri kahvaltıda. Bir de öğünlerde 5-6 kaşık yoğurt.
Aynen canım, sinirim bozuk bir haftadır ama herşey kafada, alışıcam inş. Sonrada 3 aya sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşBenim durup dururken bile kanıyor. Dua fırçalarken hele aşırı kanama oluyo. Dua hekimine gidicem haftaya inşallah
Nasıl oldun? Işe yaradı mı antibiyotik?
Buz poşeti koy, ödemi önler . Yarın şişlik vs devam ederse doktora git önlemini al, başına iş açmasın sonra
Hay Allah. 9 ilaçla beni geçtin şuan. Ben 8 tane içiyorum mide ilaçları ile birlikte
Napalim ya çekilecek çilemiz varmış demek ki buna da şükür . Allah dermansız dert vermesin
Aslında dietimiz aşağı yukarı aynı canım... eti sağlık anlamında yeme dedi, suyu cam şişede iç gbi... hepsinin kafa farklı işteBuda benim dietim canım. Peynir olarak dil peyniri yiyorum. Etsiz nasıl protein alıcaksında bebişler büyüyecek? Senin birde ikiz yani.
Banada tavuk yiyeceksen zekeriyaköy yada polenezköydeki çiftçilerden al dedi. balıkta haftada 1-2 tükettiğim için omega almıyorum. Aklıma geldikçe d vit içiyorum sadece. Yarında 2. Kez şeker yükleme yapacağımAslında dietimiz aşağı yukarı aynı canım... eti sağlık anlamında yeme dedi, suyu cam şişede iç gbi... hepsinin kafa farklı işte
Canım inşallah insülinle toparlarsınAslında dietimiz aşağı yukarı aynı canım... eti sağlık anlamında yeme dedi, suyu cam şişede iç gbi... hepsinin kafa farklı işte
Yok hala günde 3-4 sefer ağrıyor iki üç saatte geçmiyor. Bugün özelde bı dis hekimiyle görüştük o da ilk üç ay ve son üç ay müdahale etmiyoruz dedi. Ben böyle dangalak iş görmedim su devirde insanlar acıya mahkum ediliyor. Nasıl çözümü olmaz aklım almıyor cidden. Fıs fıs larla idare ediyoruz
Aynen canım, sinirim bozuk bir haftadır ama herşey kafada, alışıcam inş. Sonrada 3 aya sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş
Kullanan arkadaslarim vardi .Direk karşısına koymadiktan sonra bir sey olmuyor .Biraz düşük acip üstünü örtüyorlardi bebisin .Canım sen bilirsin diye sana sorayim. Benim yaşadığım yer yazin acayip sicak ve nemli oluyor yani evin icinde klima olmazsa eşimle nefes alamıyoruz. Bebek gelince klima işi nasil olacak? Kullanmak zarar verir mi bebege?
Ben endokrine tıp fakültesinde gidiyorum canım. Hocadan özel muayene randevusu alıyorum 110 lira tetkikler orada yapılıyor ücretsiz. Ayda bir muayene ücreti var. Orda da varsa düşünürsün belki. Benim istediği tetkikler normal gelince diyetle hallolacak diyor. Diyetin de kalorisini belirledi ama diyeti diyetisyen yazacak dediBen daha endokrine hiç gitmedim canım kadındoğumculara dünya bi para döktüm onu devlette halledeyim dedim. Randevu almak 15 günü buldu bende haftaya gideceğim bakalım isteyecekmi bendende.
Ben erken 1,5-2 saat sonra yapabiliyorum kahvaltımı belki onunla alakalıdır ölçümlerim.
Dün bayılacağım sandım, eve geldim 1 saat ayaklarımı kaldırdım ölçtüm 89-58di bu dinlenmiş halim. Çok kötü bişeymiş diyetisyenden çıktım yolda yürüyorum caddeden taksi çeviricem, gözüö karardı kulaklarım çınladı, çarpımtım oldu, nefes alamadım. Oturdum kaldırıma insanda geçmiyor bayılsam kaldım ordaneyseki hasta bırakan bi taksici kendiliğinden durduda aldı beni kaldırımdan eve gittim.
Canım artık migrostakini deneyeceğim. O çok yakın
Kızlar bu gittiğim endokrinci de farklı bişiler demedi, hatta daha katı diet verdi:) artı kan tahlillerime bakıp birkaç da vitamin ekledi, şimdi toplamda 9 tane falan vitamin/ilaç alıyorum
Şekeri olanlara gelince, bu doktor da glucophage a devam et dedi. İnsulin için bikaç gün bu dieti uygula, onagöre karar vericez dedi. Hergün 1 saat yürüyüş dedi(kadındoğumcum yasaklamıştı hareketi). Diete gelince et yeme dedi, yersen de kuzu eti ya da deniz balığı. Öğünler hep zeytinyağlı sebze, ara öğün 20 adet çiğ badem ya da ekşi meyve(1 elma gbi). ekmek ben sorunca ince ve küçük bir dilim yiyebilirsin öğünlerde dedi. Lor peyniri ya da keçi peyniri kahvaltıda. Bir de öğünlerde 5-6 kaşık yoğurt.
Ben kullanıcam canımCanım sen bilirsin diye sana sorayim. Benim yaşadığım yer yazin acayip sicak ve nemli oluyor yani evin icinde klima olmazsa eşimle nefes alamıyoruz. Bebek gelince klima işi nasil olacak? Kullanmak zarar verir mi bebege?
Nereye karar versin canım koç a mı gidiveksinBanada tavuk yiyeceksen zekeriyaköy yada polenezköydeki çiftçilerden al dedi. balıkta haftada 1-2 tükettiğim için omega almıyorum. Aklıma geldikçe d vit içiyorum sadece. Yarında 2. Kez şeker yükleme yapacağım
:) hay yaşa sen emi. İçimi rahatlattın valla. Çok teşekkür ederimKullanan arkadaslarim vardi .Direk karşısına koymadiktan sonra bir sey olmuyor .Biraz düşük acip üstünü örtüyorlardi bebisin .
Sicakta isilik filan oluyor zaten yuzleri .Nemli yerlerde klimasiz olmaz.
Ay sorma Şükrancım biz hiç kullanmazdık geçen sene apar topar aldik balkona çıkıp gelmeye her yerimiz yapışıyordu asla uyuyamiyorduk. Artık bizde yazın sürekli acicaz valla :) teşekkür ederimBen kullanıcam canım
Ev bütün gün güneş alıyor kızım 4 aylıkken taktırmak zorunda kalmıştık
Salonda aynı derecede çalışacak sürekli
Yazın 24 saat çalışıyor bizde
3 doktora birden gidicem canım yine. Ama koçtaki doktorum sezeryan olmadığı sürece normal doğuma gelmiyor diye biliyorum. Türkiye hastanesi olur heralde.Nereye karar versin canım koç a mı gidiveksin
Tavuk yeme diyor her gittiğim doktor ama dediğin gbi iyi bir markaysa yenilir tabii. Et içinde kuzu dedi sadece mesela. Fazla organikçiler kısaca. Benim vitamin eksiklerim zaten düzensiz beslendiğimdendi biraz. D viti kestirdi, başka bir d vitamini yazdı. İnş yarın düşümüş çıkar değerlerin ya canım.Banada tavuk yiyeceksen zekeriyaköy yada polenezköydeki çiftçilerden al dedi. balıkta haftada 1-2 tükettiğim için omega almıyorum. Aklıma geldikçe d vit içiyorum sadece. Yarında 2. Kez şeker yükleme yapacağım
Aynen canım, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Artık zorlanmaya başladım/başladık ama sayılı gün... insüline gerek kalmadan, bu glucohage denen ilacın ve dietimin işe yaramasına biraz dahabakıcaz cnm (4-5 gün)Canım inşallah insülinle toparlarsın
İlaç kısmı can sıkıcı gerçekten 6 tane de bende var bıktırdı zor sabrediyorum bırakmamak için direniyorum resmen azıcık daha sabır inşallah sağlıkla biter bu sürecimiz
2. Aydan bu yana meyve yerken yemek yerken durup dururken ciddi ciddi kanıyor canım hele fircalayinca banyoda adam öldürdüm sanarsin. Arada bir de burnum kanar. Doktor hiç önemsemedi hamilelikle ilgiliymisSürekli diş eti kanaması yaşan var mı?Elma yerken hatta durup dururken kanıyor.Normalde dişlerimde hiç çürük yok.Diseti problemimde yok.Hamilelikle mi ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?