2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Diş eti kanaması ile ilgili cevaplara teşekkür ederim.Tek tek alıntı yapamadım.10 gündür falan başlamıştı bende noluyoruz dedim.Fırçalarken fena kanıyor.Abdest alırken ağzımı çalkalayınca dahi kanıyor.Hamilelikle ilgili olması biraz içimi rahatlattı.

Canımmm çok geçmiş olsun.Insallah insüline gerek kalmadan sağlıkla doğumunu yaparsın.Biraz daha sık dişini az kaldı inş.

6 7 aydır neredeyse ağzıma sürmedim diyebilirim tiksinmek değilde Bi bıkkınlık oldu bende yemiyorum canım
Ben o kusma döneminde baya baya soğudum canım. Bakalım düzelir mi ilerde. Hele balık yemeyeli aylar oldu omega 3 alıyorum o yüzden

Ben o kusma döneminde baya baya soğudum canım. Bakalım düzelir mi ilerde. Hele balık yemeyeli aylar oldu omega 3 alıyorum o yüzden
Balıktan hamilelikte tiksindim 8. Haftadan sonra asla yemiyorum cevizden almaya çalışıyorum omega alıyorum
Ama tavuk hamilelik öncesinden gelen bişey sıkıldım tavuktan
Ahhh bi tavuk çeşidi var ki asla hayır diyemem oda fastfood olduğu için uzak duruyorum

Bence en mantiklisini yapıyor
Benim de demir depolarım azalmış. Iğne yaptı bir tane. Bir ay sonra tekrar bakıcaz dedi
Ilaç alamiyorum

Sağol canım Ay aksilik işte ya hiç bir zaman istemeyiz ama özellikle hamilelikte daha da can sıkıcı oluyo inş benimde geçer

Benim de demirimm azalmış. İşte geçen gün demir şacı verdi,o da olmazsa damardan iğne yapıcaz dedi. Sen niye ilaç alamıyorsuncanm

Çok kusturuyor beni çünkü. Vitamin ilaçları da aynı şekilde
Ama vitamin ilacina başladım mecbur. Değerlerim git gide düştüğü için kussam da içiyorum

Hangi şehirdesin canım?Birde senin şu uzzzuuun süreli yatılı misafirler gitti mi merak ettim.
Haftasonu gittiler canım benim evi pek boş bırakmaz onlar yine gelirler bir ay. O kadar yorulmustum ki 4 gündür dinleniyorum kendime gelemedim valla. Erzurum'dayim üç gündür karlı bugün iyi yağıyor. Bu sabah işe giderkenki durum

Çok kusturuyor beni çünkü. Vitamin ilaçları da aynı şekilde
Ama vitamin ilacina başladım mecbur. Değerlerim git gide düştüğü için kussam da içiyorum

Canım senin çok uzun sürmüş yaaaa.Benim geçmez zannediyordum.5 ay dolunca bitti bulantı kusma.20 gündür falan işte 2 defa ancak kusmusumdur.Rahatim şükür şu an.Belli bir sebebi var mı?Dr birşey demedi mi?İlk hamileliğinde de böyle miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…