Diş eti kanaması ile ilgili cevaplara teşekkür ederim.Tek tek alıntı yapamadım.10 gündür falan başlamıştı bende noluyoruz dedim.Fırçalarken fena kanıyor.Abdest alırken ağzımı çalkalayınca dahi kanıyor.Hamilelikle ilgili olması biraz içimi rahatlattı.
Aynen canım, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Artık zorlanmaya başladım/başladık ama sayılı gün... insüline gerek kalmadan, bu glucohage denen ilacın ve dietimin işe yaramasına biraz dahabakıcaz cnm (4-5 gün)
Aynen canım, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Artık zorlanmaya başladım/başladık ama sayılı gün... insüline gerek kalmadan, bu glucohage denen ilacın ve dietimin işe yaramasına biraz dahabakıcaz cnm (4-5 gün)
Balıktan hamilelikte tiksindim 8. Haftadan sonra asla yemiyorum cevizden almaya çalışıyorum omega alıyorum
Ama tavuk hamilelik öncesinden gelen bişey sıkıldım tavuktan
Ahhh bi tavuk çeşidi var ki asla hayır diyemem oda fastfood olduğu için uzak duruyorum
Kızlar benim doktorum değerlerim düşmediği sürece ilaç vermiyor. Şuan tiroit ve progesteron dışı ilaç kullanmıyorum. Ağızdan demir alsan bile hem sindirim sorunu yaşayacaksın hemde deponun dolması 6 ayı bulacak demişti. Obu hafta kan verdim demir depom bayağı düşmüş hemoglobinim 11,6 olmasına rağmen. Yarın bana direk damardan kan ilacı yapacak.
Geçmiş olsun canım.İnşallah kırık yoktur.Dün bende takıldım dışarda karnım çarpmasın diye ayaklarımı ve kollarımı siper ettim yere dayadım.Bilegim çok sızladı ama şükür ki bugün geçti sızlama.Seninde geçici bi incinmedir inşallah.
Haftasonu gittiler canım benim evi pek boş bırakmaz onlar yine gelirler bir ay. O kadar yorulmustum ki 4 gündür dinleniyorum kendime gelemedim valla. Erzurum'dayim üç gündür karlı bugün iyi yağıyor. Bu sabah işe giderkenki durum
Canım senin çok uzun sürmüş yaaaa.Benim geçmez zannediyordum.5 ay dolunca bitti bulantı kusma.20 gündür falan işte 2 defa ancak kusmusumdur.Rahatim şükür şu an.Belli bir sebebi var mı?Dr birşey demedi mi?İlk hamileliğinde de böyle miydi