2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Türkiyede bi Erzurum bi Afyon zaten kar ve sogukta.Manzara cok guzel.Bizde de kar havası var.Baya soğuk.Sevindim misafirlerin gitmesine.Yumusak yüzlüsün sanırım dönüp dönüp geliyorlar.Ya da onlar yüzsüz hamile olmasan neyse de.

Ilk hamileliğimde de böyleydi malesef, hatta bunda daha beter oldum diyebilirim
Safra kesemde çamur çıktı ama çok az miktarda. Yani bu denli kusturacak boyutta değil

Doktorların dediğine gore kimi hamile bu durumu 9 ay yaşıyormuş ve sebebi de tam olarak aciklanamiyormus . "Hiperamezis" deniliyor.

Kızımda doğuma giderken araçta bile kusmustum. Bunda da galiba 9 ay cekicem

Kızlar kaşınan var mı ya ben akşamları kaşınıyorum
Gebelik kolestaazı olabilir mi acaba onun içinde erken
Acaba vücut genişlediği için mi?

Offff Allah yardımcınız olsun.5 ay çok çekmiş 7-8 kg vermis biri olarak seni anlayabiliyorum.Ama 9 ay sürmesi kabus gibi.Ne diyeyim inşallah bu sefer 9 ay sürmez.Çok kilo vermişsindir sende.Zor bir durum.

Kızlar kaşınan var mı ya ben akşamları kaşınıyorum
Gebelik kolestaazı olabilir mi acaba onun içinde erken
Acaba vücut genişlediği için mi?

Göbeğim kaşınmaya başladı benim.Ilk hamileliğimde çatladim zaten.Bunda da çatlarım.Butün vücudun mu kaşınıyor?

Ayy bilirim oraların soğuğunu 2 sene ağrıda kalmıştık sürekli yaşamak için kışın sıkıntı

Merve biz tavuğu kasımpaşada ki kastamonu pazarından alıyoruz
Kasaptaki tavukla alakası yok
Yakınsan bi pazar gidip dolanın bakalım
Bide feriköy organik pazarını bilirsin zaten ama orda tavuk varmı emin olamadım şu an

Çok canın çekiyorsa bir parça ye bence kaçamaktan bir şey olmaz
Hımmm anladım bende de oldu bazı gıdalara karşı.Kiyma yiyemiyorum bende.Cay kahve içemiyorum.
Kıyma benimde korkulu rüyam oldu hele köfte

Dışarda tipi var resmen nasıl güzel ben karı çok seviyorum ya valla bir kahve icesim geldi pencereden baka baka

Aylardır kahve içmiyorum nasıl özledim anlatamam ama bebek için içmiyorum malum demir eksikliği sebebiyle...ahhh şöyle bol köpüklü olsa da hopurdeterek icsem

Aylardır kahve içmiyorum nasıl özledim anlatamam ama bebek için içmiyorum malum demir eksikliği sebebiyle...ahhh şöyle bol köpüklü olsa da hopurdeterek icsem
Benim canım inanılmaz kahve cekiyor. Hamile olmadan önce aklıma pek gelmezdi. Şimdi haftada bir veya iki kez içiyorum dayanamıyorum

İnşallah değildir.Abimin eşinde olmuştu baya zorlanmistı.Vücut genişledigi kilo alındığı için içinde olabilir.
Kolestaz mı oldu ? Kaçıncı haftada Peki
Oyle de diyorum da
Yarın tahlil yaptırayım bakalım
Bir şeker bir bu
.her gun clexan iğne
Sağlıkla kucağımıza alalım yeter ki

Haftada 1 Türk kahvesi içebilirsin zarardan çok faydası var ben günlük kafein hakkımı çaydan yana kullanıyorum haftada 1 kahve içiyorum şekersiz

Hem ben yumuşak yüzlü hem onlar yüzsüz olunca böyle oluyor aynen afyon da kuru soğuk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…