Haftasonu gittiler canımbenim evi pek boş bırakmaz onlar yine gelirler bir ay. O kadar yorulmustum ki 4 gündür dinleniyorum kendime gelemedim valla.Eki Görüntüle 2251727 Erzurum'dayim üç gündür karlı bugün iyi yağıyor. Bu sabah işe giderkenki durum
Canım senin çok uzun sürmüş yaaaa.Benim geçmez zannediyordum.5 ay dolunca bitti bulantı kusma.20 gündür falan işte 2 defa ancak kusmusumdur.Rahatim şükür şu an.Belli bir sebebi var mı?Dr birşey demedi mi?İlk hamileliğinde de böyle miydi
Ilk hamileliğimde de böyleydi malesef, hatta bunda daha beter oldum diyebilirim
Safra kesemde çamur çıktı ama çok az miktarda. Yani bu denli kusturacak boyutta değil
Doktorların dediğine gore kimi hamile bu durumu 9 ay yaşıyormuş ve sebebi de tam olarak aciklanamiyormus . "Hiperamezis" deniliyor.
Kızımda doğuma giderken araçta bile kusmustum. Bunda da galiba 9 ay cekicem
Ilk hamileliğimde de böyleydi malesef, hatta bunda daha beter oldum diyebilirim
Safra kesemde çamur çıktı ama çok az miktarda. Yani bu denli kusturacak boyutta değil
Doktorların dediğine gore kimi hamile bu durumu 9 ay yaşıyormuş ve sebebi de tam olarak aciklanamiyormus . "Hiperamezis" deniliyor.
Kızımda doğuma giderken araçta bile kusmustum. Bunda da galiba 9 ay cekicem
Kızlar kaşınan var mı ya ben akşamları kaşınıyorum
Gebelik kolestaazı olabilir mi acaba onun içinde erken
Acaba vücut genişlediği için mi?
Ayy bilirim oraların soğuğunu 2 sene ağrıda kalmıştık sürekli yaşamak için kışın sıkıntıHaftasonu gittiler canımbenim evi pek boş bırakmaz onlar yine gelirler bir ay. O kadar yorulmustum ki 4 gündür dinleniyorum kendime gelemedim valla.Eki Görüntüle 2251727 Erzurum'dayim üç gündür karlı bugün iyi yağıyor. Bu sabah işe giderkenki durum
Yanyana doğururmuşuz bide :) hadi bakalım3 doktora birden gidicem canım yine. Ama koçtaki doktorum sezeryan olmadığı sürece normal doğuma gelmiyor diye biliyorum. Türkiye hastanesi olur heralde.
Merve biz tavuğu kasımpaşada ki kastamonu pazarından alıyoruzTavuk yeme diyor her gittiğim doktor ama dediğin gbi iyi bir markaysa yenilir tabii. Et içinde kuzu dedi sadece mesela. Fazla organikçiler kısaca. Benim vitamin eksiklerim zaten düzensiz beslendiğimdendi biraz. D viti kestirdi, başka bir d vitamini yazdı. İnş yarın düşümüş çıkar değerlerin ya canım.
Nerde yaşıyosunBende çok severim.Gönderen olsa da yesem organik tavuk
Çok geçmiş olsun canım fenadır acısı onundaSağol canım şuan mumya gibi tutuyorum korkumdan geçmezse yarın gideceğim artık
Balıktan hamilelikte tiksindim 8. Haftadan sonra asla yemiyorum cevizden almaya çalışıyorum omega alıyorum
Ama tavuk hamilelik öncesinden gelen bişey sıkıldım tavuktan
Ahhh bi tavuk çeşidi var ki asla hayır diyemem oda fastfood olduğu için uzak duruyorum
Kıyma benimde korkulu rüyam oldu hele köfteHımmm anladım bende de oldu bazı gıdalara karşı.Kiyma yiyemiyorum bende.Cay kahve içemiyorum.
Dışarda tipi var resmen nasıl güzelben karı çok seviyorum ya valla bir kahve icesim geldi pencereden baka baka
Benim canım inanılmaz kahve cekiyor. Hamile olmadan önce aklıma pek gelmezdi. Şimdi haftada bir veya iki kez içiyorum dayanamıyorumAylardır kahve içmiyorum nasıl özledim anlatamam ama bebek için içmiyorum malum demir eksikliği sebebiyle...ahhh şöyle bol köpüklü olsa da hopurdeterek icsem
Bacaklar ,bazen elGöbeğim kaşınmaya başladı benim.Ilk hamileliğimde çatladim zaten.Bunda da çatlarım.Butün vücudun mu kaşınıyor?
Ben içiyorum valla gunde 2 defa hemde :)Aylardır kahve içmiyorum nasıl özledim anlatamam ama bebek için içmiyorum malum demir eksikliği sebebiyle...ahhh şöyle bol köpüklü olsa da hopurdeterek icsem
Nerde yaşıyosun
Bacaklar ,bazen el
Kolestazdan korkuyorum
Kolestaz mı oldu ? Kaçıncı haftada Pekiİnşallah değildir.Abimin eşinde olmuştu baya zorlanmistı.Vücut genişledigi kilo alındığı için içinde olabilir.
Haftada 1 Türk kahvesi içebilirsin zarardan çok faydası var ben günlük kafein hakkımı çaydan yana kullanıyorum haftada 1 kahve içiyorum şekersizAylardır kahve içmiyorum nasıl özledim anlatamam ama bebek için içmiyorum malum demir eksikliği sebebiyle...ahhh şöyle bol köpüklü olsa da hopurdeterek icsem
Hem ben yumuşak yüzlü hem onlar yüzsüz olunca böyle oluyorTürkiyede bi Erzurum bi Afyon zaten kar ve sogukta.Manzara cok guzel.Bizde de kar havası var.Baya soğuk.Sevindim misafirlerin gitmesine.Yumusak yüzlüsün sanırım dönüp dönüp geliyorlar.Ya da onlar yüzsüz hamile olmasan neyse de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?