Ben kar severim canım fazla sıcaktan nefret ediyorumAyy bilirim oraların soğuğunu 2 sene ağrıda kalmıştık sürekli yaşamak için kışın sıkıntı
Kolestaz mı oldu ? Kaçıncı haftada Peki
Oyle de diyorum da
Yarın tahlil yaptırayım bakalım
Bir şeker bir bu
.her gun clexan iğne
Sağlıkla kucağımıza alalım yeter ki
Valla çayı azalttim hiç bırakamadım hemen fena olurum migrenim tutar, kahve çok içerdim haftada 1 e indirdim. Çayı da yemekten 1 saat gecmediyse içmiyorum canimAylardır kahve içmiyorum nasıl özledim anlatamam ama bebek için içmiyorum malum demir eksikliği sebebiyle...ahhh şöyle bol köpüklü olsa da hopurdeterek icsem
Kolestaz mı oldu ? Kaçıncı haftada Peki
Oyle de diyorum da
Bir şeker bir bu
.her gun clexan iğne
Kaşınan yerlerde döküntü oluyor mu? Benim de el be ayaklarımda kaşıntı krizlerim oluyor kaşıyınca da küçük kabarcıklar oluyor doktor ürtiker dedi vazalin sürmemi söyledi her gece vazalin sürüyorumKızlar kaşınan var mı ya ben akşamları kaşınıyorum
Gebelik kolestaazı olabilir mi acaba onun içinde erken
Acaba vücut genişlediği için mi?
Offff Allah yardımcınız olsun.5 ay çok çekmiş 7-8 kg vermis biri olarak seni anlayabiliyorum.Ama 9 ay sürmesi kabus gibi.Ne diyeyim inşallah bu sefer 9 ay sürmez.Çok kilo vermişsindir sende.Zor bir durum.
Ben pek sevemedim karı severim ama 6 ay yerden kalkmayınca bunaltıcı olmuştu benim icinBen kar severim canım fazla sıcaktan nefret ediyorum
Aylardır kahve içmiyorum nasıl özledim anlatamam ama bebek için içmiyorum malum demir eksikliği sebebiyle...ahhh şöyle bol köpüklü olsa da hopurdeterek icsem
Kolestaz cok fena canım ya ınsallah degıldır. Ben kızımda hastanede yatmıştım 4 5 gun. Bir baska hamile daha yatıyordu koleztazdan demişti. Bacakları kolları her yeri kasımaktan yara olmus kanlar akıyordu. Baya ciddi bir sey inşallah seninki normal bir seydirKolestaz mı oldu ? Kaçıncı haftada Peki
Oyle de diyorum da
Bir şeker bir bu
.her gun clexan iğne
Neden bu eziyet?:)
Icebilirsin kahve yasak değil. Günde birkaç bardak çay içmiyor musun? Aynı şeye tekabül ediyo. Ben sevmedigim halde içiyorum bağırsak çalıştırıyo
Benim canım inanılmaz kahve cekiyor. Hamile olmadan önce aklıma pek gelmezdi. Şimdi haftada bir veya iki kez içiyorum dayanamıyorum
Ben içiyorum valla gunde 2 defa hemde :)
Haftada 1 Türk kahvesi içebilirsin zarardan çok faydası var ben günlük kafein hakkımı çaydan yana kullanıyorum haftada 1 kahve içiyorum şekersiz
Valla çayı azalttim hiç bırakamadım hemen fena olurum migrenim tutar, kahve çok içerdim haftada 1 e indirdim. Çayı da yemekten 1 saat gecmediyse içmiyorum canim
Sağol canım hemde ne fenaaa dikkat edin valla kızlar ayaklarınıza çok acıyorÇok geçmiş olsun canım fenadır acısı onunda
Kaşıntı dışında bir sorrun yokCanım sen hemen endişelenme başka belirtileri de var Kolestazın. Bulantı kusma çok aşırı ve devamlı kaşındı kolda uyuşma gözlerin sararmasi vs.Vucut genişlemesi ve kilo almaya dayalı hemen hepimizde başlar kaşıntı şikayeti.Kolestaz çok ağır.Allah korusun belli ediyor hemen kasimaktan çok fena yara oluyor.Neyse ki bizim gelinin son aylarda çıktı.Sukur bebeğe de kendine de zarar gelmedi.Dogumdan sonra geçti.
Sadece akşamları oluyor sürekli değilKolestaz cok fena canım ya ınsallah degıldır. Ben kızımda hastanede yatmıştım 4 5 gun. Bir baska hamile daha yatıyordu koleztazdan demişti. Bacakları kolları her yeri kasımaktan yara olmus kanlar akıyordu. Baya ciddi bir sey inşallah seninki normal bir seydir
Döküntü değil kabarcık oluyorKaşınan yerlerde döküntü oluyor mu? Benim de el be ayaklarımda kaşıntı krizlerim oluyor kaşıyınca da küçük kabarcıklar oluyor doktor ürtiker dedi vazalin sürmemi söyledi her gece vazalin sürüyorum
Kaşıntı dışında bir sorrun yok
Tabii kaşıdığım yerler ufak yara oluyor o da çok kaşımaktan
Yarın tahlil yaptırayım bununla ilgili
Merve biz tavuğu kasımpaşada ki kastamonu pazarından alıyoruz
Kasaptaki tavukla alakası yok
Yakınsan bi pazar gidip dolanın bakalım
Bide feriköy organik pazarını bilirsin zaten ama orda tavuk varmı emin olamadım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?