2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Döküntü değil kabarcık oluyor
Tahlil yaptı mi sana
Ldh ast alt billurbin
Tamam işte o kabarcıklar bende de oluyor kaşıyınca test filan yapmadı görünce direkt ürtiker vazalin sür kurutmamaya dikkat et dedi kaşıntı krizlerim yine oluyor ama kabarcıklar çok azaldı olmuyor artık pek

Aylardır kahve içmiyorum nasıl özledim anlatamam ama bebek için içmiyorum malum demir eksikliği sebebiyle...ahhh şöyle bol köpüklü olsa da hopurdeterek icsem

Ben severim ama ilk üç ay soğudum içemedim Şimdi ise sakınmıyorum içiyorum.. Canın istiyorsa iç bence.

ben de nöbetçiyim,kazasız belasız sondan 3.nöbetim olacak inşallah Nisan ayı için de 2 tane aldım nöbet izinleri işime geldiği için hayırlı geceler hepinize

24. Hafta raporuyla nöbetten düşülüyor. Düşünüyor musun bilmiyorum, Yani zorlayıcı bi nöbetin var mı? Daha önce yaptım ama bunda devam edeceğim. Okula gidebiliyorsam nöbeti de halledebilirim diye düşündüm. Zor bi günde değil, katım da iyi. Bu kez düşünmüyorum. İyi geceler..

Ben kendimi nöbetten düşürdüm ya. Çocuklar çarpıp duruyorlardı. Zaten hiçbir şeye müdahale edemiyordum. Duvar kenarlarında geziniyirdum. Kalabalık bir okul bizimki. Nöbet tutmak tehlikeli. Her hafta da kat değişiyor. Sabit kalmıyor. 6 ayrı nöbet yeri var.

Günaydın kızlar dün benim oğlan biraz korkuttu. Eve geldim azcik elime su geldi resmen iç çamaşırım.islandi baya anlayamadım idrar gibi de değildi. Hemen dr u aradim. Gel.bakalim dedi çok şükür amniyon sıvısı değilmiş. Eve geri döndük. Ama bu sanirim.bir uyarıydı buara çok yordum kendimi azıcık dinlenmeye calisacagim.

Gunaydin kizlar. Dün akşam bebis surekli assagidaydi hic yukarı çıkmıyor. Kasiklarimda agri bi de mide bulantisi yasadim. Normal mi bu haftalafda bu belirtiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…