2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok geçmiş olsun canım. Amniyon değilse neydi ki peki belki de normal akintiydi ya da sen bilemedin idrar kaçırdın belki. Sen yine dinlen ama korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle

Gunaydin kizlar. Dün akşam bebis surekli assagidaydi hic yukarı çıkmıyor. Kasiklarimda agri bi de mide bulantisi yasadim. Normal mi bu haftalafda bu belirtiler?
Canım öyle olduğunda elinle dürte dürte yerinden oynatabilirsin. Bı dene istersen. Bulantı usutmeyle de alakalı olabilir.

Canım benimde öyle geldi 2 gün üst üste çamaşırımı 3 parmak ıslatacak kadar mantar hamilelikte sıvı akıntı yaparmış normalde görülmezmiş ama hmilelikte su gibi gelebilirmiş çok korkmuştum doktorum korkma vajinal akıntının yapısı bazen sıvı gelebilir normal demişti

Gunaydin kizlar. Dün akşam bebis surekli assagidaydi hic yukarı çıkmıyor. Kasiklarimda agri bi de mide bulantisi yasadim. Normal mi bu haftalafda bu belirtiler?
Beni çok rahatsız edince çok bastırmadan elimi yerleştiriyorum o elimin sıcaklığıyla yer değiştiriyor canım bazen bi tarafıma direniyo kafasını mı bacağını mı bastırıyosa napıyosa nefesimi kesiyo resmen

Sürekli diş eti kanaması yaşan var mı?Elma yerken hatta durup dururken kanıyor.Normalde dişlerimde hiç çürük yok.Diseti problemimde yok.Hamilelikle mi ilgili?
bendede oluyor canım bazen durduk yere bile oluyor.tamamen hamilelikle alakalı sanırım

Kızlar şeker yüklemesine geldim. İçtim içeceği bakalım nasıl beklicem 1 saat. Bir tavsiyeniz var mi

günaydın kızlar, bende pazartesi gideceğim bakalım şeker yüklemesine biraz sabırsız bi insanım napcam acaba yanımda iş falan mı götürsem ,

miğdem yanmaya başladı tekrar kızlar korkumdan birşey yiyemiyorum öksürtüyor sürekli boğazım tahriş oluyor. gaviskon şurup aldım dün içtim ama o nedir yaa çok yoğun bi yapısı var berbaaatt, onuda çıkaracaktım. bu meretin tableti yok mu ? ilaçlardan yıldım haaaaa

Rennie tablet var canım

Önemli bişey olmamasına sevindim canım dediğin gibi dikkat et çok yorma kendini

Bende sola yatınca birsüre sonra kalça kemiklerim ağrıyor.sağa dönüyorum bu sefer sağ ağrıyor. Bacaklarimin arasına yastık koyuyorum. Nasıl yatacağını şaşırdım.

Kizlar akintiyla karisik su gibi biseyi gelen oluyo mu? Akimtida var ortasinda ama etrafi su gibi camasirin ortasini islatiyo
Benim su gibi akıntım olmuştu renksiz suyum geldi sandım hatta medikalcilerde turnusollu ped aradım, muayenede enfeksiyon çıktı fitil kullandım geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…