2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tetanoz aşısının ağrısı ne kadar sürüyor dün birşey yoktu bugun çok ağrıyor hiç üstüne yatamadım

Tetanoz aşısının ağrısı ne kadar sürüyor dün birşey yoktu bugun çok ağrıyor hiç üstüne yatamadım

Ben 3 hafta önce yaptırmıştım, iğnenin girdiği yerdeki acı hafiflese de halaa var. Benimki üstüne yatamayacak kadar acımamıştı, extra bi ağrı sızı durumu da olmadı.

Aylardır kahve içmiyorum nasıl özledim anlatamam ama bebek için içmiyorum malum demir eksikliği sebebiyle...ahhh şöyle bol köpüklü olsa da hopurdeterek icsem
Ama canın çok çekmiş. İç bir fincan bisey olmaz. Ben hergun içiyorum. Büyük bi fincan Türk kahvesi bir fincan da nescafe ilk hamileligimde kahvenin telvesini bile yerdim

Ama canın çok çekmiş. İç bir fincan bisey olmaz. Ben hergun içiyorum. Büyük bi fincan Türk kahvesi bir fincan da nescafe ilk hamileligimde kahvenin telvesini bile yerdim
Granül kahve yasak diye biliyorum bebçnde çok nadir ayran ve sodadan bıkınca latte içiyorum

Devamlı akıntım var.Bazen su gibi bazen yumurta akı gibi.Günde 2 defa çamaşır değiştiriyorum.Hemen hepimizde vardır sanırım.
Devamlı akıntım var.Bazen su gibi bazen yumurta akı gibi.Günde 2 defa çamaşır değiştiriyorum.Hemen hepimizde vardır sanırım.
evet bendede var canım bazen su gibi bazende az miktarda beyaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…