2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
telefondan dizi film bişey açıp izlemek lazım ben video izledim oyalandım birde 2 saatlikti benim

İlk kanı verdikten sonra kaç saat sürüyor işimizin bitmesi.Ben unutmuşum üzerinden yaklaşık 5 sene geçince8 nisanda benimde şeker yüklemesi.

Canım bende ağrı olmuyor açıkçası acaba kuruluk sıkıntın mı var enfeksiyon varsa oda cinsel ilişkide ağrı yapıyo
Canım bende ağrı olmuyor açıkçası acaba kuruluk sıkıntın mı var enfeksiyon varsa oda cinsel ilişkide ağrı yapıyo
ya enfesiyon olsa kaşıntım falanda olmaz mıydı acaba ? bilemedim ya aşırım ağrı yaşıyorum. bu gidişimde doktora soyleyeceğim idrar tahlili falan yapar belki

Geçmiş olsun Bende de bazen oluyor ama önemsemiyorum. Hala kıçımın üstüne oturduğum yok pek

ya enfesiyon olsa kaşıntım falanda olmaz mıydı acaba ? bilemedim ya aşırım ağrı yaşıyorum. bu gidişimde doktora soyleyeceğim idrar tahlili falan yapar belki
Bende kaşıntı hiç yok mantarım var idrar yolu enfeksiyonumda belirti vermedi canım. Kurulukta can sıkıcı olabiliyor. Enfeksiyon yoksa belki kayganlaştırıcı jel çözüm olabilir

Bende kaşıntı hiç yok mantarım var idrar yolu enfeksiyonumda belirti vermedi canım. Kurulukta can sıkıcı olabiliyor. Enfeksiyon yoksa belki kayganlaştırıcı jel çözüm olabilir
aynen canım ben doktara söyleyeyım belki bende de vardır. teşekkürler

İlk kanı verdikten sonra kaç saat sürüyor işimizin bitmesi.Ben unutmuşum üzerinden yaklaşık 5 sene geçince8 nisanda benimde şeker yüklemesi.
doktorun 50 mg bir saatlikte isteyebilir 75mg 2 saatlikte canım.
benim 75likti 9.40ta açlık verdim içtim 10.40ta ve 11.40ta tekrar kan verdim 1 saatte sonuç bekledim

Günaydın güzel hanımlar
Bebeğine bakıcı bakacak olan var mı? Varsa ajanstan mı tercih edecekler, yoksa internette bakıcı siteleri var oralardan mı? Bir de yabancı uyruklu düşünüyor musunuz? Valla düşünmekten kafayı yiyeceğim

doktorun 50 mg bir saatlikte isteyebilir 75mg 2 saatlikte canım.
benim 75likti 9.40ta açlık verdim içtim 10.40ta ve 11.40ta tekrar kan verdim 1 saatte sonuç bekledim

O zaman erken gidiyim de ben işim erken bitsin.11.20 de başka bi randevum da olacak aynı gün.

Devamlı akıntım var.Bazen su gibi bazen yumurta akı gibi.Günde 2 defa çamaşır değiştiriyorum.Hemen hepimizde vardır sanırım.
Demek ki anormal bi durum degilmis canim hepimizde oluyorsa rahatladim gerci akinti bende de heep var surekli camasir degisyirmk zorunda kaliyorum da bu sefer etrafi bildigin su gibi islatti camasiri o yuzden endiselenmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…