ya enfesiyon olsa kaşıntım falanda olmaz mıydı acaba ? bilemedim ya aşırım ağrı yaşıyorum. bu gidişimde doktora soyleyeceğim idrar tahlili falan yapar belki
Günaydın kızlar dün benim oğlan biraz korkuttu. Eve geldim azcik elime su geldi resmen iç çamaşırım.islandi baya anlayamadım idrar gibi de değildi. Hemen dr u aradim. Gel.bakalim dedi çok şükür amniyon sıvısı değilmiş. Eve geri döndük. Ama bu sanirim.bir uyarıydı buara çok yordum kendimi azıcık dinlenmeye calisacagim.
ya enfesiyon olsa kaşıntım falanda olmaz mıydı acaba ? bilemedim ya aşırım ağrı yaşıyorum. bu gidişimde doktora soyleyeceğim idrar tahlili falan yapar belki
Bende kaşıntı hiç yok mantarım var idrar yolu enfeksiyonumda belirti vermedi canım. Kurulukta can sıkıcı olabiliyor. Enfeksiyon yoksa belki kayganlaştırıcı jel çözüm olabilir
Bende kaşıntı hiç yok mantarım var idrar yolu enfeksiyonumda belirti vermedi canım. Kurulukta can sıkıcı olabiliyor. Enfeksiyon yoksa belki kayganlaştırıcı jel çözüm olabilir
Bizde de kar var gece yağmış.Hava çok soğuk.Soğuğa sormuşlar nerelisin diye.
-Erzurumluyum ama Afyon'da yaşıyorum demiş.Hep Afyonda yaşıyor hiç tatile falan da gitmiyor
Ben hemsireye sormuştum ilk dozda herkesde farkli dedi bazisinda hic agri olmuyor baziisinda agri cok oluyormuş ilk dozda ben de hic bisey olmadi bakalim ikinci de ne olacak
Günaydın güzel hanımlar
Bebeğine bakıcı bakacak olan var mı? Varsa ajanstan mı tercih edecekler, yoksa internette bakıcı siteleri var oralardan mı? Bir de yabancı uyruklu düşünüyor musunuz? Valla düşünmekten kafayı yiyeceğim
Demek ki anormal bi durum degilmis canim hepimizde oluyorsa rahatladim gerci akinti bende de heep var surekli camasir degisyirmk zorunda kaliyorum da bu sefer etrafi bildigin su gibi islatti camasiri o yuzden endiselenmistim