2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar dün kan vermiştim Ferritin 8, hemoglobin 12 çıkmış ocean mummy kullanıyorum ekstra demir hapına gerek yok demişti. Nasıl yükseltebilirim

Kizlar sizce emzirme sütyeni çok mu onemli?

Bence şart değil iki tane aldım hala duruyorlar. Diğer çamaşırlarla da pekala emzirebiliyorsun.

Seninki çok mantıklı olmuş o zaman canım.

Her şey yolunda giderse benim bakıcı işi bebek 14 aylıkken olacak. Küçük bi ilçedeyiz. Eşimin tanıdıklarından tercih ederiz muhtemelen. 36+ da ise kreş inşallah..

İkinci kanı veremeden kustum. 15 dk daha duramadim.Ne iğrenç şey ya.

Tüh, nasıl olacak peki? Yenilenecek mi yükleme?

Kızlar dün kan vermiştim Ferritin 8, hemoglobin 12 çıkmış ocean mummy kullanıyorum ekstra demir hapına gerek yok demişti. Nasıl yükseltebilirim
Dr gerek yok mu dedi? Yükselmesi için verebilir bence. Hamilelik başından beri veriyor bana. Salatada bebek ıspanak da kullanıyorum ben artı olarak.

Talcid var o da etkili ama hamilelikte kullanılır mı acaba eczaneye falan sormak lazım

Gaviscon bana çok iyi geliyo. Ama içerken kötü çok kıvamlı olduğu için mide bulandırıcı biraz

Kızlar hergeçen gün daha heycanlanıyorum ya.ne olacak bu halim ben normalde çok sabırsız biriyim hiçbirşeyi bekleyemem sabırsızlanıyorum çok:)

Benim doktorum hamilelikte hemoglobin seviyesinin önemli olduğunu, ferritine ise hamilelikte bakılmadığını söylemişti. Demir 'in kaç?

Hemoglobin seviyen gayet yüksek bence.
Ferritin vücutta demiri depolayan protein. Yani onun olması gerekenden düşük olması demir eksikliği olduğu anlamina gelmez, sadece depoların azaldığını gösterir. Bu seviyeden yukarıya çıkarmak için ise en az bir yil ilaç kullanman lazim

Yerinde olsam ilaç içip vücuduma kimyasal sokacagima doğal kürlerle kendimi desteklerdim. Mesela kara üzüm çekirdeği, kına kına özü ile yapılan bir kür var, işe yaradığı söyleniyor

Demir içeren gıdaları c vitamini ile almaya gayret et. C vitamini vücuttaki demir emilimini artırıyor.

cennetlik Yaa canım senin ne güzelmiş 14 aydan sonra bakıcıya kalacak olması. Benim çocuğum maalesef 5. ayda bakıcıya kalacak Etrafımızda öyle çocuk bakacak eş dost akraba da yok. Nasıl çıkacağız işin içinden bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…