Ben kendimi nöbetten düşürdüm ya. Çocuklar çarpıp duruyorlardı. Zaten hiçbir şeye müdahale edemiyordum. Duvar kenarlarında geziniyirdum. Kalabalık bir okul bizimki. Nöbet tutmak tehlikeli. Her hafta da kat değişiyor. Sabit kalmıyor. 6 ayrı nöbet yeri var.
Günaydın güzel hanımlar
Bebeğine bakıcı bakacak olan var mı? Varsa ajanstan mı tercih edecekler, yoksa internette bakıcı siteleri var oralardan mı? Bir de yabancı uyruklu düşünüyor musunuz? Valla düşünmekten kafayı yiyeceğim
Her şey yolunda giderse benim bakıcı işi bebek 14 aylıkken olacak. Küçük bi ilçedeyiz. Eşimin tanıdıklarından tercih ederiz muhtemelen. 36+ da ise kreş inşallah..
miğdem yanmaya başladı tekrar kızlar korkumdan birşey yiyemiyorum öksürtüyor sürekli boğazım tahriş oluyor. gaviskon şurup aldım dün içtim ama o nedir yaa çok yoğun bi yapısı var berbaaatt, onuda çıkaracaktım. bu meretin tableti yok mu ? ilaçlardan yıldım haaaaa
O demiyorda o asit yönünden konuşmuş çok canın istediğinde iç tabii ama içmemeye çalışmak lazım hatta tamamen bıraksak ne iyi olur belki hamilelik bahane olur
Benim doktorum hamilelikte hemoglobin seviyesinin önemli olduğunu, ferritine ise hamilelikte bakılmadığını söylemişti. Demir 'in kaç?
Hemoglobin seviyen gayet yüksek bence.
Ferritin vücutta demiri depolayan protein. Yani onun olması gerekenden düşük olması demir eksikliği olduğu anlamina gelmez, sadece depoların azaldığını gösterir. Bu seviyeden yukarıya çıkarmak için ise en az bir yil ilaç kullanman lazim
Yerinde olsam ilaç içip vücuduma kimyasal sokacagima doğal kürlerle kendimi desteklerdim. Mesela kara üzüm çekirdeği, kına kına özü ile yapılan bir kür var, işe yaradığı söyleniyor
Demir içeren gıdaları c vitamini ile almaya gayret et. C vitamini vücuttaki demir emilimini artırıyor.
cennetlik
Yaa canım senin ne güzelmiş 14 aydan sonra bakıcıya kalacak olması. Benim çocuğum maalesef 5. ayda bakıcıya kalacak Etrafımızda öyle çocuk bakacak eş dost akraba da yok. Nasıl çıkacağız işin içinden bilmiyoruz
Asitli içecek elbette içilebilir,az tüketin denilme nedeni asiti değil içindeki kafein. Bir hamile bayan günde 200 mg kafein alabilir,1 bardak cola da 23 mg kafein var. Afiyet olsun efem