2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ferittin zaten demir,demir deposu anlamında oda 8 çıkmış diyor.

Hemoglobinnormal aralıgı 12 ve 15 görünüyor. dün demire bakılmamış ekstra. en son eylül ayında baktırmıştım 111 çıkmıştı o zaman. Gebeyken hiç bakılmamış ben de tahin pekmez kuru üzüm hurma ceviz badem yiyerek yükseltmeyi düşünüyorum.

kızlar bu arada özel bir soru soracağım ilişki sırasında aşırı ağrı neden yaşanıyor ?

Ağrının enfeksiyon,mantar,kuruluk gibi sebepleri olabilir canım.Dr a danış istersen.İdrar tahlili falan ver.Cok nadiren ilişki oluyor bizim ondan kaynaklı mıdır bilemem kayganlasma problemi olmuştu sonuncusunda.

Ama canın çok çekmiş. İç bir fincan bisey olmaz. Ben hergun içiyorum. Büyük bi fincan Türk kahvesi bir fincan da nescafe ilk hamileligimde kahvenin telvesini bile yerdim
Ben günde 1 şekersiz içiyorum sıkıntısını görmedm ama granül kahve yasak diye biliyorum
Kızlar dün kan vermiştim Ferritin 8, hemoglobin 12 çıkmış ocean mummy kullanıyorum ekstra demir hapına gerek yok demişti. Nasıl yükseltebilirim
Benimde hemoglobin 11,6 ferritin 15. Benim doktorum ferritin takip ediyor çünkü depo boşaldığında hemıglobinde düşmeye başlıyor. Ferritin düştüğü için bugün damardan ferritin takılacak, depo boş hemoglobinin düşmesini beklemeye gerek yok, zaten yolda yürürken nefes darlığımçarpıntım oluyor

benimki de bakmadan gerek yok kullanmana dedi. Ne saçma ya kendimizi tamamen emanet edemiyoruz güvenemiyoruz doktora hep bir araştırmadayız . bu testleri de aşıya gitmişken sağlık ocagında yaptırdım zaten.

çok iyi geliyo dimi benimde aynı şimdi günde 1 maden suyu fixlicem bakalım

Maden suyu icmemiz lazim zaten her gun. Magnezyum acisindan zengin. Kızılayinkini içiyorum. Hem geliri kızılaya bağışlaniyor hem de içeriği güzel.

ferittin zaten demir,demir deposu anlamında oda 8 çıkmış diyor.
Kız demir 8 e düşerse yaşayamaz insan :))
Ferritin depo görevi gören vitamin. Dusukse Yükselmesi çok uzun ilaç tedavisi gerektiriyor. Bu yüzden en güzeli damardan damardan almak :)

Demirin 111 seviyesinde değildir, suan biraz daha dusmustur bebek de aldığı için. Sen destekleyici gıdalar almaya devam et bakalım. Benim seviyelerim de düşmüş, kan iğnesi oldum bir tane. Ikinci doktor ilac da yazdi ama kullanmiyorum, kürlerle idare ediyorum
Ama senin doktorun illa ilaç kullan dediyse kullan

Ben zaten yeterince ilaç içiyorum, vücuduma her gün kimyasal dolusturuyorum. O yüzden olabildiğince almamaya gayret ediyorum yapabildiğim kadar artik.

Mide ilaçlarımın da cogunu biraktim. Kusmalarim iki katina cikti ama napayim ya tirsiyorum bu kadsr kimyasaldan

Ya bu doktorların bir dediği bir dediğine tutmuyor. Bana da ferritin hamilelikte takip edilmez, dedi. Demir ve hemoglobin önemliymiş. Bunlari desteklemek zaten depolari da desteklemek oluyor yani ferritin i. Hooff

Selam kızlar şeker yüklemesi olanlar Allah kolaylık versin. Vajinal akıntı bende de oluyor günde üç defa vajinal progestan kullanıyorum ona bağlıyorum ben ama genede haftaya kontolümde soracağım

Devamlı akıntım var.Bazen su gibi bazen yumurta akı gibi.Günde 2 defa çamaşır değiştiriyorum.Hemen hepimizde vardır sanırım.
bendede devamlı akıntı var dediğin gibi yumurta akı gibi idrar tahlili yaptırdım epitel çıktı doktorum bol su iç dedi
dünyanın suyunu içiyom tuvaletten çıkamıyom yinede oluyo yani anlamıyorum

benimki de bakmadan gerek yok kullanmana dedi. Ne saçma ya kendimizi tamamen emanet edemiyoruz güvenemiyoruz doktora hep bir araştırmadayız . bu testleri de aşıya gitmişken sağlık ocagında yaptırdım zaten.

Evet demir ilacını içsende emilim sorunu olduğu için ve en az 6 ayda etki ettiği için gebelikte demir kullanmıyorum. Etkili çözüm değil, depo boşalırsa direk depoyu doldur seni uzun süre idare etsin mantığındayız. Beslenmeyle artssaydı zaten ferritin düşmezdi.

Hmg 9 çıktı benim de. Doğal yollarla yükselmiyor kızlar pekmezi kuru üzümü ben aylardır tüketiyorum ama ilaç olmadan olmuyor. Her gün hem feramat hem OMEGA alıyorum bende. 5 Nisan da tahlil var tekrar ama carpintilarim hâlâ devam ettigi için ben yükseldiğini de sanmıyorum işin aslı.

Hurma yeme acılma oluyor. Ben cok severim gebelık boyunca hiç yememiştim.haftasonu bı tane yedım .ablam bilmeden gebeyken yemişti kanaması olmustu

O demiyorda o asit yönünden konuşmuş çok canın istediğinde iç tabii ama içmemeye çalışmak lazım hatta tamamen bıraksak ne iyi olur belki hamilelik bahane olur
Ama cook guzel soguk soguk boyle.off haklisin hic icmesek en guzeli ben hemen hemen hic icmedim hamilelkte ama soguyacagima daha da arar oldum

Kızlar açlık tokluk baktırdım
Sonuçların bazıları çıktı
Sadece tokluklar kaldı

7. aydan sonra 2 soda 1 bardak ayrana geçicem şimdilik günde 1 canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…