çok iyi geliyo dimi benimde aynı şimdi günde 1 maden suyu fixlicem bakalımBen de haftada bir için izin almıştım doktordan :) . Ilginç ama, mide yanmam olduğunda asitli asitli boğazımı yakacak şeyler hoşuma gidiyo benim
ferittin zaten demir,demir deposu anlamında oda 8 çıkmış diyor.Benim doktorum hamilelikte hemoglobin seviyesinin önemli olduğunu, ferritine ise hamilelikte bakılmadığını söylemişti. Demir 'in kaç?
Hemoglobin seviyen gayet yüksek bence.
Ferritin vücutta demiri depolayan protein. Yani onun olması gerekenden düşük olması demir eksikliği olduğu anlamina gelmez, sadece depoların azaldığını gösterir. Bu seviyeden yukarıya çıkarmak için ise en az bir yil ilaç kullanman lazim
Yerinde olsam ilaç içip vücuduma kimyasal sokacagima doğal kürlerle kendimi desteklerdim. Mesela kara üzüm çekirdeği, kına kına özü ile yapılan bir kür var, işe yaradığı söyleniyor
Demir içeren gıdaları c vitamini ile almaya gayret et. C vitamini vücuttaki demir emilimini artırıyor.
Hemoglobinnormal aralıgı 12 ve 15 görünüyor. dün demire bakılmamış ekstra. en son eylül ayında baktırmıştım 111 çıkmıştı o zaman. Gebeyken hiç bakılmamışBenim doktorum hamilelikte hemoglobin seviyesinin önemli olduğunu, ferritine ise hamilelikte bakılmadığını söylemişti. Demir 'in kaç?
Hemoglobin seviyen gayet yüksek bence.
Ferritin vücutta demiri depolayan protein. Yani onun olması gerekenden düşük olması demir eksikliği olduğu anlamina gelmez, sadece depoların azaldığını gösterir. Bu seviyeden yukarıya çıkarmak için ise en az bir yil ilaç kullanman lazim
Yerinde olsam ilaç içip vücuduma kimyasal sokacagima doğal kürlerle kendimi desteklerdim. Mesela kara üzüm çekirdeği, kına kına özü ile yapılan bir kür var, işe yaradığı söyleniyor
Demir içeren gıdaları c vitamini ile almaya gayret et. C vitamini vücuttaki demir emilimini artırıyor.
kızlar bu arada özel bir soru soracağım ilişki sırasında aşırı ağrı neden yaşanıyor ?
Ben günde 1 şekersiz içiyorum sıkıntısını görmedm ama granül kahve yasak diye biliyorumAma canın çok çekmiş. İç bir fincan bisey olmaz. Ben hergun içiyorum. Büyük bi fincan Türk kahvesi bir fincan da nescafeilk hamileligimde kahvenin telvesini bile yerdim
Benimde hemoglobin 11,6 ferritin 15. Benim doktorum ferritin takip ediyor çünkü depo boşaldığında hemıglobinde düşmeye başlıyor. Ferritin düştüğü için bugün damardan ferritin takılacak, depo boş hemoglobinin düşmesini beklemeye gerek yok, zaten yolda yürürken nefes darlığımçarpıntım oluyorKızlar dün kan vermiştim Ferritin 8, hemoglobin 12 çıkmış ocean mummy kullanıyorum ekstra demir hapına gerek yok demişti. Nasıl yükseltebilirim
Benimde hemoglobin 11,6 ferritin 15. Benim doktorum ferritin takip ediyor çünkü depo boşaldığında hemıglobinde düşmeye başlıyor. Ferritin düştüğü için bugün damardan ferritin takılacak, depo boş hemoglobinin düşmesini beklemeye gerek yok, zaten yolda yürürken nefes darlığımçarpıntım oluyor
Gunaydin canim bende bugun sabah şeker yüklemesi yaptim. Tadi baya bi kötü. Sonuçlarıaz once aldim çok şükür temiz çıktı. Allahin izniyle seninde temiz çıksınKızlar şeker yüklemesine geldim. İçtim içeceği bakalım nasıl beklicem 1 saat. Bir tavsiyeniz var mi
çok iyi geliyo dimi benimde aynı şimdi günde 1 maden suyu fixlicem bakalım
Kız demir 8 e düşerse yaşayamaz insan :))ferittin zaten demir,demir deposu anlamında oda 8 çıkmış diyor.
Hemoglobinnormal aralıgı 12 ve 15 görünüyor. dün demire bakılmamış ekstra. en son eylül ayında baktırmıştım 111 çıkmıştı o zaman. Gebeyken hiç bakılmamışben de tahin pekmez kuru üzüm hurma ceviz badem yiyerek yükseltmeyi düşünüyorum.
Benimde hemoglobin 11,6 ferritin 15. Benim doktorum ferritin takip ediyor çünkü depo boşaldığında hemıglobinde düşmeye başlıyor. Ferritin düştüğü için bugün damardan ferritin takılacak, depo boş hemoglobinin düşmesini beklemeye gerek yok, zaten yolda yürürken nefes darlığımçarpıntım oluyor
bendede devamlı akıntı var dediğin gibi yumurta akı gibi idrar tahlili yaptırdım epitel çıktı doktorum bol su iç dediDevamlı akıntım var.Bazen su gibi bazen yumurta akı gibi.Günde 2 defa çamaşır değiştiriyorum.Hemen hepimizde vardır sanırım.
benimki de bakmadan gerek yok kullanmana dedi. Ne saçma ya kendimizi tamamen emanet edemiyoruz güvenemiyoruz doktora hep bir araştırmadayız . bu testleri de aşıya gitmişken sağlık ocagında yaptırdım zaten.
Hurma yeme acılma oluyor. Ben cok severim gebelık boyunca hiç yememiştim.haftasonu bı tane yedım .ablam bilmeden gebeyken yemişti kanaması olmustuHemoglobinnormal aralıgı 12 ve 15 görünüyor. dün demire bakılmamış ekstra. en son eylül ayında baktırmıştım 111 çıkmıştı o zaman. Gebeyken hiç bakılmamışben de tahin pekmez kuru üzüm hurma ceviz badem yiyerek yükseltmeyi düşünüyorum.
ilişki mi oda nekızlar bu arada özel bir soru soracağım ilişki sırasında aşırı ağrı neden yaşanıyor ?
Ama cook guzel soguk soguk boyle.off haklisin hic icmesek en guzeli ben hemen hemen hic icmedim hamilelkte ama soguyacagima daha da arar oldumO demiyorda o asit yönünden konuşmuş çok canın istediğinde iç tabii ama içmemeye çalışmak lazım hatta tamamen bıraksak ne iyi olur belki hamilelik bahane olur
Birsey degilmis canim o zaman.bir kupa siyah cayda kafein ne kadardir acaba?Asitli içecek elbette içilebilir,az tüketin denilme nedeni asiti değil içindeki kafein. Bir hamile bayan günde 200 mg kafein alabilir,1 bardak cola da 23 mg kafein var. Afiyet olsun efem
Al benden de o kadar.canim cekiyo o sagliksiz seyleri.bi kere yedim bi kere daha yesem mi diyorum avm lerde var ya onlardanBende yaa bütün sağlıksız şeyleri çok seviyorum zaten
Maden suyu icmemiz lazim zaten her gun. Magnezyum acisindan zengin. Kızılayinkini içiyorum. Hem geliri kızılaya bağışlaniyor hem de içeriği güzel.
Kız demir 8 e düşerse yaşayamaz insan :))
Ferritin depo görevi gören vitamin. Dusukse Yükselmesi çok uzun ilaç tedavisi gerektiriyor. Bu yüzden en güzeli damardan damardan almak :)
Demirin 111 seviyesinde değildir, suan biraz daha dusmustur bebek de aldığı için. Sen destekleyici gıdalar almaya devam et bakalım. Benim seviyelerim de düşmüş, kan iğnesi oldum bir tane. Ikinci doktor ilac da yazdi ama kullanmiyorum, kürlerle idare ediyorum
Ama senin doktorun illa ilaç kullan dediyse kullan
Ben zaten yeterince ilaç içiyorum, vücuduma her gün kimyasal dolusturuyorum. O yüzden olabildiğince almamaya gayret ediyorum yapabildiğim kadar artik.
Mide ilaçlarımın da cogunu biraktim. Kusmalarim iki katina cikti ama napayim ya tirsiyorum bu kadsr kimyasaldan
Ya bu doktorların bir dediği bir dediğine tutmuyor. Bana da ferritin hamilelikte takip edilmez, dedi. Demir ve hemoglobin önemliymiş. Bunlari desteklemek zaten depolari da desteklemek oluyor yani ferritin i. Hooff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?