2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Al

Al benden de o kadar.canim cekiyo o sagliksiz seyleri.bi kere yedim bi kere daha yesem mi diyorum avm lerde var ya onlardan
Bende 2 3 kaçamak yaptım sadece söylüyorum iyi pişsin içine marul soğan koymayın diye pişmemiş şeyler çok tüketmiyorum canım o kadar kısmıyorum kendimden yalan yok yani şimdi

Bende 2 3 kaçamak yaptım sadece söylüyorum iyi pişsin içine marul soğan koymayın diye pişmemiş şeyler çok tüketmiyorum canım o kadar kısmıyorum kendimden yalan yok yani şimdi
Bi kere yedim orda da kola sinirsizmis ben bunu simdi mi ogrenmeliydim dedim sinirsiz ama ben yarim bardak koydum onceden bileydim hep oraya giderdim:)

Benimki uzun ilaçlar kullanim sonrasi 38 olduysa yaşanılır off şimdi ne halde allah bilir

Bi kere yedim orda da kola sinirsizmis ben bunu simdi mi ogrenmeliydim dedim sinirsiz ama ben yarim bardak koydum onceden bileydim hep oraya giderdim:)
acıkmışız belli ki öğlen vakti
O kadar kısmaya karşıyım başından beri kendimi sıktığım bi sigara var onun dışında az öz yiyip içiyorum

O kadar kısmaya karşıyım başından beri kendimi sıktığım bi sigara var onun dışında az öz yiyip içiyorum
Valla sorma ben bunlarin uzerine bugun gidip yiycem zaten kac gundur aklimdaydi.basta cok takiyodum onu yemiyim bunu yemiyim ama suan bende oyle dusunuyorum cok asiri kasmaya gerek yokmus

Benim hem demir hem ferritin bakılıyor her ay
Ve gittikçe düşüyor

Çabuk yorulma yürürken yorulma bundan mı ki laiyka

Ya bana sa yapsınlar o yüklemeyi yaa
Ne uğraşıyom ben ferrumla hergün bide c vitamini ile alıcam diye aç alıcam diye ayrı telaşe

sigara benimde tek sorunum
ama çok iradeli olduğumu düşünüyorum
14 yıl hergün içtim
hamile olduğumu öğrendiğim günden beri elimi sürmedim
hiçbişeye aşermedim sigarayı istediğim kadar

14 yıl hergün içtim
İnşallah tamamen bırakmana vesile olur. Benim annem 25 yıldan sonra aniden bıraktı:) ama o hamileyken bile içermiş,hatta küllünü bile aşerirdi en küçük kardeşim de onlari da yerdi

Bende kusmak üzereydim kanı verip gidip kustum ay canım bi daha içersin demişlerdi bana naptılar ?
Doktora söyledim. Açlık ve bir saat sonra verdiğin kanın sonucuna bakarız dedi. Ay bir daha icemem zaten.75 Gr lik içtim. Bir saat sonraki yüksek çıkar herhalde. İkinciyi veremedim.

Aranızdaki en rahat benmisim, iyi mi kötü mü bilemedim şimdi ilk 3 ay çoğu şeyi yiyemedim zaten canım istemiyordu. Ama 3 aydan sonra hatta 14. Haftadan sonra her şeyi yiyip içiyorum doktorum şunu bunu yeme demedi,sadece çiğ süt ve ürünlerini yememek gerekir,sushi,salam sucuk vs. İyi pişmemiş et alkol falan yasak

Doktora söyledim. Açlık ve bir saat sonra verdiğin kanın sonucuna bakarız dedi. Ay bir daha icemem zaten.75 Gr lik içtim. Bir saat sonraki yüksek çıkar herhalde. İkinciyi veremedim.
bi daha içirmedilerse şanslısın bana direk dediği kusarsan tekrar içersin açlık ve 1. saat normal sınırlarda çıkarsa tamam zaten canım

14 yıl hergün içtim
Emzirirkende malesef uzak durmak gerekiyormuş bir süre daha yok olmalı
Benimde bazen burnumda tütüyo özellikle yemek sonraları

Ben hiç sigara içmedim hayatım boyunca sadece bir iki nefes cekmisligim var. Ama canım şimdi sigara içmek istiyor vallayani sanki böyle bir paket versen günde bitiririm. Sigara kahve cay ohh!!! Hayatımda yapmadığım şeyler

Hiç içmeyen birinin canının çekmesi çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…