Bende 2 3 kaçamak yaptım sadece söylüyorum iyi pişsin içine marul soğan koymayın diye pişmemiş şeyler çok tüketmiyorum canım o kadar kısmıyorum kendimden yalan yok yani şimdiAl
Al benden de o kadar.canim cekiyo o sagliksiz seyleri.bi kere yedim bi kere daha yesem mi diyorum avm lerde var ya onlardan
Bi kere yedim orda da kola sinirsizmis ben bunu simdi mi ogrenmeliydim dedim sinirsiz ama ben yarim bardak koydum onceden bileydim hep oraya giderdim:)Bende 2 3 kaçamak yaptım sadece söylüyorum iyi pişsin içine marul soğan koymayın diye pişmemiş şeyler çok tüketmiyorum canım o kadar kısmıyorum kendimden yalan yok yani şimdi
uyardıgın için sağol canım ben de arada tek tük yiyordumHurma yeme acılma oluyor. Ben cok severim gebelık boyunca hiç yememiştim.haftasonu bı tane yedım .ablam bilmeden gebeyken yemişti kanaması olmustu
Benimki uzun ilaçlar kullanim sonrasi 38 olduysa yaşanılırMaden suyu icmemiz lazim zaten her gun. Magnezyum acisindan zengin. Kızılayinkini içiyorum. Hem geliri kızılaya bağışlaniyor hem de içeriği güzel.
Kız demir 8 e düşerse yaşayamaz insan :))
Ferritin depo görevi gören vitamin. Dusukse Yükselmesi çok uzun ilaç tedavisi gerektiriyor. Bu yüzden en güzeli damardan damardan almak :)
Demirin 111 seviyesinde değildir, suan biraz daha dusmustur bebek de aldığı için. Sen destekleyici gıdalar almaya devam et bakalım. Benim seviyelerim de düşmüş, kan iğnesi oldum bir tane. Ikinci doktor ilac da yazdi ama kullanmiyorum, kürlerle idare ediyorum
Ama senin doktorun illa ilaç kullan dediyse kullan
Ben zaten yeterince ilaç içiyorum, vücuduma her gün kimyasal dolusturuyorum. O yüzden olabildiğince almamaya gayret ediyorum yapabildiğim kadar artik.
Mide ilaçlarımın da cogunu biraktim. Kusmalarim iki katina cikti ama napayim ya tirsiyorum bu kadsr kimyasaldan
Ya bu doktorların bir dediği bir dediğine tutmuyor. Bana da ferritin hamilelikte takip edilmez, dedi. Demir ve hemoglobin önemliymiş. Bunlari desteklemek zaten depolari da desteklemek oluyor yani ferritin i. Hooff
acıkmışız belli ki öğlen vaktiBi kere yedim orda da kola sinirsizmis ben bunu simdi mi ogrenmeliydim dedim sinirsiz ama ben yarim bardak koydum onceden bileydim hep oraya giderdim:)
Valla sorma ben bunlarin uzerine bugun gidip yiycem zaten kac gundur aklimdaydi.basta cok takiyodum onu yemiyim bunu yemiyim ama suan bende oyle dusunuyorum cok asiri kasmaya gerek yokmusacıkmışız belli ki öğlen vakti
O kadar kısmaya karşıyım başından beri kendimi sıktığım bi sigara var onun dışında az öz yiyip içiyorum
Benim hem demir hem ferritin bakılıyor her ayMaden suyu icmemiz lazim zaten her gun. Magnezyum acisindan zengin. Kızılayinkini içiyorum. Hem geliri kızılaya bağışlaniyor hem de içeriği güzel.
Kız demir 8 e düşerse yaşayamaz insan :))
Ferritin depo görevi gören vitamin. Dusukse Yükselmesi çok uzun ilaç tedavisi gerektiriyor. Bu yüzden en güzeli damardan damardan almak :)
Demirin 111 seviyesinde değildir, suan biraz daha dusmustur bebek de aldığı için. Sen destekleyici gıdalar almaya devam et bakalım. Benim seviyelerim de düşmüş, kan iğnesi oldum bir tane. Ikinci doktor ilac da yazdi ama kullanmiyorum, kürlerle idare ediyorum
Ama senin doktorun illa ilaç kullan dediyse kullan
Ben zaten yeterince ilaç içiyorum, vücuduma her gün kimyasal dolusturuyorum. O yüzden olabildiğince almamaya gayret ediyorum yapabildiğim kadar artik.
Mide ilaçlarımın da cogunu biraktim. Kusmalarim iki katina cikti ama napayim ya tirsiyorum bu kadsr kimyasaldan
Ya bu doktorların bir dediği bir dediğine tutmuyor. Bana da ferritin hamilelikte takip edilmez, dedi. Demir ve hemoglobin önemliymiş. Bunlari desteklemek zaten depolari da desteklemek oluyor yani ferritin i. Hooff
Ya bana sa yapsınlar o yüklemeyi yaaEvet demir ilacını içsende emilim sorunu olduğu için ve en az 6 ayda etki ettiği için gebelikte demir kullanmıyorum. Etkili çözüm değil, depo boşalırsa direk depoyu doldur seni uzun süre idare etsin mantığındayız. Beslenmeyle artssaydı zaten ferritin düşmezdi.
sigara benimde tek sorunumacıkmışız belli ki öğlen vakti
O kadar kısmaya karşıyım başından beri kendimi sıktığım bi sigara var onun dışında az öz yiyip içiyorum
50 i bulmaz. Ben kahve de içiyorum çayda valla doktorum asla yasak demedi hatta sordum yo içebilirsin demişti. Hatta geçen gün 3 kahve içtimBirsey degilmis canim o zaman.bir kupa siyah cayda kafein ne kadardir acaba?
İnşallah tamamen bırakmana vesile olur. Benim annem 25 yıldan sonra aniden bıraktı:) ama o hamileyken bile içermiş,hatta küllünü bile aşerirdi en küçük kardeşim de onlari da yerdisigara benimde tek sorunum
ama çok iradeli olduğumu düşünüyorum
14 yıl hergün içtim
hamile olduğumu öğrendiğim günden beri elimi sürmedim
hiçbişeye aşermedim sigarayı istediğim kadar
Doktora söyledim. Açlık ve bir saat sonra verdiğin kanın sonucuna bakarız dedi. Ay bir daha icemem zaten.75 Gr lik içtim. Bir saat sonraki yüksek çıkar herhalde. İkinciyi veremedim.Bende kusmak üzereydim kanı verip gidip kustum ay canım bi daha içersin demişlerdi bana naptılar ?
bi daha içirmedilerse şanslısın bana direk dediği kusarsan tekrar içersinDoktora söyledim. Açlık ve bir saat sonra verdiğin kanın sonucuna bakarız dedi. Ay bir daha icemem zaten.75 Gr lik içtim. Bir saat sonraki yüksek çıkar herhalde. İkinciyi veremedim.
Emzirirkende malesef uzak durmak gerekiyormuş bir süre daha yok olmalısigara benimde tek sorunum
ama çok iradeli olduğumu düşünüyorum
14 yıl hergün içtim
hamile olduğumu öğrendiğim günden beri elimi sürmedim
hiçbişeye aşermedim sigarayı istediğim kadar
Ben hiç sigara içmedim hayatım boyunca sadece bir iki nefes cekmisligim var. Ama canım şimdi sigara içmek istiyor vallaacıkmışız belli ki öğlen vakti
Hiç içmeyen birinin canının çekmesi çok ilginçBen hiç sigara içmedim hayatım boyunca sadece bir iki nefes cekmisligim var. Ama canım şimdi sigara içmek istiyor vallayani sanki böyle bir paket versen günde bitiririm. Sigara kahve cay ohh!!! Hayatımda yapmadığım şeyler
Gerçekten ya nereden aklıma geliyor arada bilmiyorum. Bu arada açlık 70 çıkmış e nabiza baktım. Birinci saatin sonu daha yok.Hiç içmeyen birinin canının çekmesi çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?