2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende kasmadım canım hiç az az yiyorum işkence öbür türlü iyice hayata küserim ki insanlar yaşamak için yer ben yemek için yaşıyorum

Demir olayıyla ilgili şöyle birşey var ilaç kullanırken
Ya bana sa yapsınlar o yüklemeyi yaa
Ne uğraşıyom ben ferrumla hergün bide c vitamini ile alıcam diye aç alıcam diye ayrı telaşe
Öyle bir yükleme yapılması da çözüm değil aslında ben yıllardır demir ilacı kullanıyorum iğne de kullandım ama vücut o depolananı tutmadığında yine boşalıyor. Sürekli kontrol ettirmek gerekiyor. Malum normalde de her ay kan kaybı oluyor özellikle doğum da tabii ki daha da önemli. O yüzden doktor verdiyse önemsemeyip bırakmamak lazım doğumda ve sonrasında çok önemli. Ama bıkkınlık gelmedi de değil

Ya hiç sevmem ama hamile olduğumu öğrendiğim günden beri ara ara canım sushi çekiyor yasak ya işte illa dürtüyor ara ara

acıkmışız belli ki öğlen vakti
O kadar kısmaya karşıyım başından beri kendimi sıktığım bi sigara var onun dışında az öz yiyip içiyorum
Sigarayı bırakman için ne güzel bahane olmuş Ben 13 yıl içtikten sonra ağustos ayında şak diye bıraktım. Ekimde de hamile olduğumu öğrendim. Şimdiyse inanılmaz tiksiniyorum. Bu bebekler süper bakıyor annelerine

Bende kasmadım canım hiç az az yiyorum işkence öbür türlü iyice hayata küserim ki insanlar yaşamak için yer ben yemek için yaşıyorum
ben ne zaman diyete başlasam ilk 4-5 gün depresyona girerim hayati sorgularım. Şaka maka bir yana valla doğumdan sonra baya bi kilo vermem lazım :) süt olacak dye asla herseyi yememem gerek

Bugun kontrole gıttım kızlar. Plasenta yukarı cıkmıs. Bebegım de iyi Allaha sukur. Ama bu seferde suyu biraz fazla dedi doktorum. Patolojik değil ama dikkat etmek gerekmiş. Karbonhidrat agırlıklı mı beslenıyorsun dedı oysa her gun et yıyorum. Pilav makarna hamur işi cok nadir.Seker yuklemesi yaptırma ama dahiliyede yukleme yapılmadan takipte ol dedi.Tetanozu 28.haftaya kadar yaptırma dedi.Progesgan devam. Osteozinc Decavit imom devam.8 damla devit 3 magvital şase baslıcaz. Bir de ne olur ne olmaz bulunsun dıye endol fitil yazdı makattan alınıyor ama dayanılmaz bir agrın olursa kullan dedi.Rahim bazen onceki sezeryan dikişlerinin hafif oldugu yerden kasılma ya baslıyormus ve risk olusturabılıyormus her sey normal gitse bile. Araları az cunku benim bebişlerin.Su an riskli haftalar. Bebek dogsa yasamaz yasasa bile ciddi sıkıntıları olur. 28.haftaya kadar cok cok dikkat etmek gerek dedi.28.hafta yasam sınırı ve o zamana kadar baya gelişiyormus bebek.Daha iyisi 32.hafta tabi ama inşallah hepsi en az 36yı doldurur. Oglusumu da gordum agzını acmıstı kocaman artık uykusu mu gelmiş acıkmıs mı bılemedım Bizde durumlar boyle

Keşke bırakmış olsam kendimden hiç emin değilim vallahi doğursam hemen içerim gibi canım Ne güzel ya irade işte tebrik ederim valla

ben ne zaman diyete başlasam ilk 4-5 gün depresyona girerim hayati sorgularım. Şaka maka bir yana valla doğumdan sonra baya bi kilo vermem lazım :) süt olacak dye asla herseyi yememem gerek
Canım sana bişey sölim mi vücudum göbek olarak gelmiş dünyaya o göbek mutlaka ayva kadarda olsa oluyo 48 kiloykende vardı 57 kiloykende ama benim umrumda mı hayır çünkü neden yemek yemek çok güzel bişey neden kendimi mahrum edeyim ki

İnşallah tamamen bırakmana vesile olur. Benim annem 25 yıldan sonra aniden bıraktı:) ama o hamileyken bile içermiş,hatta küllünü bile aşerirdi en küçük kardeşim de onlari da yerdi
Ben de kızıma hamile kalınca bırakmıştım. Emzırme surecinde de tabi. Sımdı de içmiyorum daha da içmem sanırım. Eşim de ben kızıma hamileyken bırakmıstı dogdugu gun içicem demişti oyle de yaptı ve geri basladı. Şimdi bu hamileliğimde de bıraktı inşallah bu sefer baslamaz

Keşke bırakmış olsam kendimden hiç emin değilim vallahi doğursam hemen içerim gibi canım Ne güzel ya irade işte tebrik ederim valla
Emzirme sureci boyunca içme bence canım. Ben 5 ay once falan içmiştim hamile değildim ama emziriyordum sut sagıyordum sutun rengi iğrenç bir hal almıstı gri gibi vallahi boz bir rengi vardı dumanlı onu görsen asla içemezsin.

çok sevindim canım Allah korktuğundan koruyacak seni

bende içmemeyi çok isterim hem parama yazık hem kendime hemde bebeğime ama iradesiz bi insanım gerçekten samimi söylüyorum bunu bu kadar içmemek bile mucize benim çevremdekiler şok oluyor resmen

çok sevindim canım Allah korktuğundan koruyacak seni
İnşallah canım cok tesekkur ederim. Bu seferde su fazlası kafama takıldıGerçi kızımda da hafif fazlaydı demek ki bunyem boyle ama dahiliyeye gideceğim yine de fırsat bulunca

bende içmemeyi çok isterim hem parama yazık hem kendime hemde bebeğime ama iradesiz bi insanım gerçekten samimi söylüyorum bunu bu kadar içmemek bile mucize benim çevremdekiler şok oluyor resmen
Olur da içersen ogun sutunu sağ ve kokla kesinlikle bir daha içemezsin

İnşallah canım cok tesekkur ederim. Bu seferde su fazlası kafama takıldıGerçi kızımda da hafif fazlaydı demek ki bunyem boyle ama dahiliyeye gideceğim yine de fırsat bulunca
olsun oda belki diyetle çözülür çok çok tehlike görmemiş zaten belki bi dahaki kontrolünde bile normal diyebilir onu kafana hiç takma plesenta olayı çözülmüş ya gerisi gelir Allahın izniyle

Canım ben yıllardır bunları tamamlamaya çalışıyorum sürekli takipteyim kendime yetecek kadar depoluyorum ama şimdi gebelik olunca gerildim baya ilaca rağmen her ay düşüyor çünkü kullanmasam nolucak kimbilir

Öyle beslenmeyle falan yerine konacak bişey değil yani bunlar şu anki durumumuz itibari ile takviye lazımsa alınacak öpe öpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…